Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Witamy...nadrabiamy zaległości i cieplusio pozdrawiamy moich ulubieńców i ich pańcie :)

ehh dziewczynki narzekacie tak na włoski a co ja bidulka mam powiedzieć jak do niedawna miałam długie za tyłek a teraz sa do pasa u mnie mycie włosków i suszenie to jest cały rytuał ;)

Posted

Fuuu to obrzydliwe jest :shake:
Tyle ze oni je tylko nosza, a z dbaniem juz gorzej.
Nie wiem czy znam takiego co by mial je ladne :hmmmm:
Chyba ze moj kuzyn, kiedys w mlodosci nosil takie orzechowego koloru loki.
Takie to bym sama chciala :roll:

Posted

Witaj Kasiu :)

No fakt, że często gęsto myją raz na tydzień albo i nie, a skutki tego są widoczne:lol:
No nie wiem- faceci z długimi włosami mnie raczej nie interesują, żeby nie powiedzieć mniej ładnie...

Posted

[quote name='madziasto4']Witaj Kasiu :)

No nie wiem- faceci z długimi włosami mnie raczej nie interesują, żeby nie powiedzieć mniej ładnie...[/quote]

hihi to tak jak mnie:eviltong: Pozdrowienia dla psiurków:lol:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Oj Madzka, mię tez nie.
Fuuuu.

Kasiu, to łepetynka pod maszynke i problem z glowy :evil_lol:[/quote]
Anusia to jest pomysł tylko jakoś tak sie przemuc nie moge...ale wkńcu nadejdzie ten czas ;)

Posted

[quote name='Kasia_zg']Anusia to jest pomysł tylko jakoś tak sie przemuc nie moge...ale wkńcu nadejdzie ten czas ;)[/QUOTE]

Hi hi z tego co widze to Madzka i Wladza fajnie strzyga.
Madzka Ci moze czupurka zrobic zeby nie bylo tak monotonnie.
Jak to bylo? Nad oczami sie zostawia dluzsze, a reszte tnie? :eviltong:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Hi hi z tego co widze to Madzka i Wladza fajnie strzyga.
Madzka Ci moze czupurka zrobic zeby nie bylo tak monotonnie.
Jak to bylo? Nad oczami sie zostawia dluzsze, a reszte tnie? :eviltong:[/quote]

Hihihi no nie moge Anusiu o mało co byś mnie miała na sumieniu po tym co napisałas bym sie udusiła soczkiem ze śmiechu...propozucja jest nie do odzucenia musze zagadac z dziewczynami moze mi jakis fryz ciekawy i niepowtarzalny wykombinuja :roflt:Ostatnio modne ciecie na Mikusia kurcze jakos sie nie widze z falbanka i bez kucorka :evil_lol:

Posted

Gosia>>>;7562591 napisał(a):
hihi to tak jak mnie:eviltong: Pozdrowienia dla psiurków:lol:

Cześć Gosiu :grins:
To mamy podobny gust :lol:

Ja już się zmywam, bo jutro będę w myślach przeklinać, jak trzabędzie rano wstać :bye:

Posted

[quote name='madziasto4']Haha :lol:
Ale ja bym nie wytrzymała nerwowo z takimi długimi włosami:shake:

To już Madziu kwestia przyzwyczajenia ale to bardzo niewygodne i jak dla mnie juz nudne i uciązliwe sie stało z drugiej jednak strony szkoda zciachać...Oki dziewczynki ja tez juz zmykam Życze Wam słodkich kolorowych snów Dobranoc :sleep2:

Posted

[quote name='Kasia_zg']Hihihi no nie moge Anusiu o mało co byś mnie miała na sumieniu po tym co napisałas bym sie udusiła soczkiem ze śmiechu...propozucja jest nie do odzucenia musze zagadac z dziewczynami moze mi jakis fryz ciekawy i niepowtarzalny wykombinuja :roflt:Ostatnio modne ciecie na Mikusia kurcze jakos sie nie widze z falbanka i bez kucorka :evil_lol:[/QUOTE]

Och nie! To ja juz ani slowa nie mowie. :shake:

Hi hi na Mikusia, to fakt.
Moda opanowala cala Polske.
Ja ufam Madzkom, one napewno cos wymysla :eviltong:

[quote name='madziasto4']
Ja już się zmywam, bo jutro będę w myślach przeklinać, jak trzabędzie rano wstać :bye:[/QUOTE]

Ja tez juz ide, bo Kot Borys sie dopomina wieczornego mizianka.

Dobranoc :loveu:

Posted

Co do włosów to najlepiej se je obtnąć na krótko - jak ja.
Nie ma problemu z myciem, z suszeniem, z czesaniem...nawet grzebienia ani szczotki nie trza mieć bo wystarczy palcami przejechać :p
A jak nie umyjesz bo Ci sie nie che albo nie zdążysz to nawet nie widać że brudne są bo wystarczy ino troche żelu nałożyć i będzie git :eviltong:

Cze Madźka :loveu: