madziasto4 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Aaaa, to to szuru-buru tyle czasu zajęło... Mnie dopiero szuru-buru czeka :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 A ja juz po i moge sie do lozeczka klasc prosto jak se stad pojde :cunao: Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 A ja nie dość, że szuru-buru ogólnie, to jeszcze włosy muszę umyć:shake: I wysuszyć :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Łooo matko. To jest najgorsze. M.in. dlatgeo wlosy obtłam i susze sie teraz troche krocej. Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Ja mam takie do odrobinę za ramiona, bo mi cholery już urosły... I tak nie jest źle z tym szuszeniem, ale sam 'zabieg' suszenia jest dla mnie zbyt męczący:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Ja mialam takie wycieniowane z tylu po plecach spełzały z przodu troche krotsze, a utłam je gdzieś koło ucha. Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Ja też tak miałam wycieniowane. Ale chiba koło ucha bym się nie odważyła :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 A wez, ja juz febry dostawalam z tymi wlosami. No to se ciachłam. A propos, Atka moglaby jakies fajne ciacho zrobic :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Jezuu, a ja nie mogę pojąć, czemu niektórzy faceci noszą długie włosy..:roll: Tak se życie utrudniać:roll: Quote
Kasia_zg Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Witamy...nadrabiamy zaległości i cieplusio pozdrawiamy moich ulubieńców i ich pańcie :) ehh dziewczynki narzekacie tak na włoski a co ja bidulka mam powiedzieć jak do niedawna miałam długie za tyłek a teraz sa do pasa u mnie mycie włosków i suszenie to jest cały rytuał ;) Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Fuuu to obrzydliwe jest :shake: Tyle ze oni je tylko nosza, a z dbaniem juz gorzej. Nie wiem czy znam takiego co by mial je ladne :hmmmm: Chyba ze moj kuzyn, kiedys w mlodosci nosil takie orzechowego koloru loki. Takie to bym sama chciala :roll: Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Witaj Kasiu :) No fakt, że często gęsto myją raz na tydzień albo i nie, a skutki tego są widoczne:lol: No nie wiem- faceci z długimi włosami mnie raczej nie interesują, żeby nie powiedzieć mniej ładnie... Quote
Gosia>>> Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madziasto4']Witaj Kasiu :) No nie wiem- faceci z długimi włosami mnie raczej nie interesują, żeby nie powiedzieć mniej ładnie...[/quote] hihi to tak jak mnie:eviltong: Pozdrowienia dla psiurków:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Oj Madzka, mię tez nie. Fuuuu. Kasiu, to łepetynka pod maszynke i problem z glowy :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Oj Madzka, mię tez nie. Fuuuu. Kasiu, to łepetynka pod maszynke i problem z glowy :evil_lol:[/quote] Anusia to jest pomysł tylko jakoś tak sie przemuc nie moge...ale wkńcu nadejdzie ten czas ;) Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Kasia_zg']Anusia to jest pomysł tylko jakoś tak sie przemuc nie moge...ale wkńcu nadejdzie ten czas ;)[/QUOTE] Hi hi z tego co widze to Madzka i Wladza fajnie strzyga. Madzka Ci moze czupurka zrobic zeby nie bylo tak monotonnie. Jak to bylo? Nad oczami sie zostawia dluzsze, a reszte tnie? :eviltong: Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Haha :lol: Ale ja bym nie wytrzymała nerwowo z takimi długimi włosami:shake: Quote
Kasia_zg Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Hi hi z tego co widze to Madzka i Wladza fajnie strzyga. Madzka Ci moze czupurka zrobic zeby nie bylo tak monotonnie. Jak to bylo? Nad oczami sie zostawia dluzsze, a reszte tnie? :eviltong:[/quote] Hihihi no nie moge Anusiu o mało co byś mnie miała na sumieniu po tym co napisałas bym sie udusiła soczkiem ze śmiechu...propozucja jest nie do odzucenia musze zagadac z dziewczynami moze mi jakis fryz ciekawy i niepowtarzalny wykombinuja :roflt:Ostatnio modne ciecie na Mikusia kurcze jakos sie nie widze z falbanka i bez kucorka :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Gosia>>>;7562591 napisał(a):hihi to tak jak mnie:eviltong: Pozdrowienia dla psiurków:lol: Cześć Gosiu :grins: To mamy podobny gust :lol: Ja już się zmywam, bo jutro będę w myślach przeklinać, jak trzabędzie rano wstać :bye: Quote
Kasia_zg Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madziasto4']Haha :lol: Ale ja bym nie wytrzymała nerwowo z takimi długimi włosami:shake: To już Madziu kwestia przyzwyczajenia ale to bardzo niewygodne i jak dla mnie juz nudne i uciązliwe sie stało z drugiej jednak strony szkoda zciachać...Oki dziewczynki ja tez juz zmykam Życze Wam słodkich kolorowych snów Dobranoc :sleep2: Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Kasia_zg']Hihihi no nie moge Anusiu o mało co byś mnie miała na sumieniu po tym co napisałas bym sie udusiła soczkiem ze śmiechu...propozucja jest nie do odzucenia musze zagadac z dziewczynami moze mi jakis fryz ciekawy i niepowtarzalny wykombinuja :roflt:Ostatnio modne ciecie na Mikusia kurcze jakos sie nie widze z falbanka i bez kucorka :evil_lol:[/QUOTE] Och nie! To ja juz ani slowa nie mowie. :shake: Hi hi na Mikusia, to fakt. Moda opanowala cala Polske. Ja ufam Madzkom, one napewno cos wymysla :eviltong: [quote name='madziasto4'] Ja już się zmywam, bo jutro będę w myślach przeklinać, jak trzabędzie rano wstać :bye:[/QUOTE] Ja tez juz ide, bo Kot Borys sie dopomina wieczornego mizianka. Dobranoc :loveu: Quote
Kasia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Co do włosów to najlepiej se je obtnąć na krótko - jak ja. Nie ma problemu z myciem, z suszeniem, z czesaniem...nawet grzebienia ani szczotki nie trza mieć bo wystarczy palcami przejechać :p A jak nie umyjesz bo Ci sie nie che albo nie zdążysz to nawet nie widać że brudne są bo wystarczy ino troche żelu nałożyć i będzie git :eviltong: Cze Madźka :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Tyz kiedys mialam cus a la Kasia i potwierdzam. Zel wyczeszesz i wlosy jak po samiućkim myciu :eviltong: Quote
madziasto4 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Ja to się nigdy chyba nie odważę na taką radykalną zmianę...Stopniowo po kilka centymetrów i za kilka lat powinnam być gotowa psychicznie na krótką fryzurkę a la Fidlasta :lol: Quote
madziasto4 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Oj cześć Atka zdechlaku :calus: Quote
Recommended Posts