madziasto4 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 A podpisałyście petycję z mojego podpisu? :( Quote
Anusia & Alutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ja nie wiem wogole o co Wam chodzi. Klikam, za pirszym razem raczej nie wlazi, ale za drugim tak. Quote
koregra Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Halo halo. Historia o Torku to wypisz wymaluj jak z Cori. Ja jej nie chciałam brać a mój TŻ bierzemy ją z tej mety. No i mam szkraba. Pozdrawiam gorąco ;) Quote
Kasia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='madziasto4'] A podpisałyście petycję z mojego podpisu? :( [/quote] Taa ja. Teraz to uczyniłam. Quote
Kasia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Ja nie wiem wogole o co Wam chodzi. Klikam, za pirszym razem raczej nie wlazi, ale za drugim tak. [/quote] A ja kurka felek nie wiem po co ten las jest. Wytłumacz mi to proszę. Czy tam drzew przybywa jak sie kliknie czy co? Po co Ci to Anuśka? Ja tam nie widze różnicy jak wchodzę...są jakieś drzewa i tyle, ale po co one są to ja juz nie wiem...:roll: Quote
madziasto4 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 To coś tam z ochroną środowiska związane chiba.. Jak nie mogłam wleźć, tak nie mogę:shake: Quote
madziasto4 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='koregra']Halo halo. Historia o Torku to wypisz wymaluj jak z Cori. Ja jej nie chciałam brać a mój TŻ bierzemy ją z tej mety. No i mam szkraba. Pozdrawiam gorąco ;)[/QUOTE] Witaj Kamilka ;) Widać przeznacznie;) Quote
Anusia & Alutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 No tak ochrona srodowiska :roll: Tylko wydaje mi sei ze to przez ilosc wejsc ta strona szwankuje. Bo drzew czasem nie pokazuje tak duzo jak mam ino chiba 4. Czesc Kamilko :loveu: Quote
Pegaza Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Cze Madzik:loveu: się ubawiłam tymi wyskokami w wannie:lol: Anusia ja widze ich 14 Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Czeeesc Wam. Nic mi sie nie chce buuu. Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='PositiveThought']cześć... :loveu: ja nie chciałam strasznie iść do szkoły, a jak już nie poszłam, to doopa taka...[/QUOTE] Oj Ty leniwcze! Jak to nie chcialam to nie poszlam? Quote
mery Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Witam dogomaniaków! Całuję 2 rozbójników i lecę do ich filików.....popatrzeć trochę jak rozrabiają. paaaaa Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Madzik:loveu: się ubawiłam tymi wyskokami w wannie:lol: Anusia ja widze ich 14[/QUOTE] Czołem :lol: [quote name='Anusia & Alutka']Czeeesc Wam. Nic mi sie nie chce buuu.[/QUOTE] Nie Tobie jednej... [quote name='PositiveThought']cześć... :loveu: ja nie chciałam strasznie iść do szkoły, a jak już nie poszłam, to doopa taka...[/QUOTE] Co, tak źle, tak niedobrze?:eviltong: [quote name='fidelek2']Cze Madźka czwartkowo :loveu:[/QUOTE] Jutro piątek:loveu: [quote name='mery']Witam dogomaniaków! Całuję 2 rozbójników i lecę do ich filików.....popatrzeć trochę jak rozrabiają. paaaaa[/QUOTE] Witaj mery :multi: Miłego oglądania :lol: Quote
Kasia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Torczysław robi się coraz bardziej srebrny :lol: Quote
Guest Agata_B Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 No wybarwia sie chłopak powoli już :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Ja go uwielbiam takiego czarno-srebrnego z niewielką ilością brązu:loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 http://i20.tinypic.com/2555lxd.jpg hihi uroczy chloptas! ale te zdjecia jakies...."ocenzurowane" hihi:eviltong: od pasa w gore tylko hihihihihi:lol::lol::lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madziasto4']Ja go uwielbiam takiego czarno-srebrnego z niewielką ilością brązu:loveu:[/QUOTE] Tez go takiego uwielbiam a kiedys na fotkach wygladal jakby byl smerfnie niebieski :loveu: Bry wieczor :grins: Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='MAREA SHAPIRO']http://i20.tinypic.com/2555lxd.jpg hihi uroczy chloptas! ale te zdjecia jakies...."ocenzurowane" hihi:eviltong: od pasa w gore tylko hihihihihi:lol::lol::lol: Następne będą w takim razie od pasa w dół- masz załatwione :lol: [quote name='Anusia & Alutka']Tez go takiego uwielbiam a kiedys na fotkach wygladal jakby byl smerfnie niebieski :loveu: Bry wieczor :grins: Ooo, któż to przyszedł :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madziasto4'] Ooo, któż to przyszedł :razz:[/QUOTE] ANUSIA przyszla :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 A co tak późno Anusia przychodzi?? :mad: Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madziasto4']A co tak późno Anusia przychodzi?? :mad:[/QUOTE] No bo byly losty a pozniej szuru-buru co by znowu o 23.30 nie lazic po domu. Quote
Recommended Posts