Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='basiulka22tychy']oooo masterek ma nowe poslanko hehe :):):) wsumie to mieszkanie :):):)
apartament ;) a w wakacje z widokiem na jezioro :p

Przed chwilą zauważyłam coś na dywania, podnoszę, a to ten boczny pazur Mastera :-o ułamał mu się przy przedniej łapce i został mu tylko mała, zaostrzona resztka ułamanego pazurka :roll: Czy to może tak zostać??

Posted

[quote name='madziasto4']apartament ;) a w wakacje z widokiem na jezioro :p

Przed chwilą zauważyłam coś na dywania, podnoszę, a to ten boczny pazur Mastera :-o ułamał mu się przy przedniej łapce i został mu tylko mała, zaostrzona resztka ułamanego pazurka :roll: Czy to może tak zostać??

Skocz dorobić mu tipsa..:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jeśli go ta końcówka nie rani, to zostaw w spokoju, jeśli tak to potraktuj pilniczkiem i tyle. odrośnie...:lol::lol::lol:

Posted

Ekstra kapitan :loveu: :loveu:

Ja bym nie mogła zostawić takiego dmuchańca samopas w mieszkaniu.....psy by zachaczyły kiełkiem, aby zobaczyć co to :evil_lol: a o kotach to ja nic nie wspomnę :evil_lol: :evil_lol: szkodniki :diabloti:

Posted

AlKil napisał(a):
Skocz dorobić mu tipsa..:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jeśli go ta końcówka nie rani, to zostaw w spokoju, jeśli tak to potraktuj pilniczkiem i tyle. odrośnie...:lol::lol::lol:

:eviltong:
Nic mu się nie dzieje z tym pazurkiem ułamanym, dziękuję za radę ;)

Cola napisał(a):
Ekstra kapitan :loveu: :loveu:

Ja bym nie mogła zostawić takiego dmuchańca samopas w mieszkaniu.....psy by zachaczyły kiełkiem, aby zobaczyć co to :evil_lol: a o kotach to ja nic nie wspomnę :evil_lol: :evil_lol: szkodniki :diabloti:

Dziękujemy :loveu: I witamy w galerii :multi:
Oj, juz sobie to wyobrażam :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']
A dzisiaj rano jakiś facet wjechał w bok naszego samochodu :shake: Przednie i tylne drzwi wgniecione (nie bardzo, ale jednak), tylne na dodatek się od góry trochę nie domykają :shake:
Facet wyjeżdżał z nadmierną prędkością z takiej bocznej, uliczki, zresztą przy przedszkolu :shake: Ostatnio też ciężarowy zawadził nas i porysował drzwi, ledwo odebraliśmy samochód od blacharza i znowu trzeba go oddać :roll:
Oczywiście w żadnym z tych przypadków to nie była wina mojego taty :p

Ojej, współczuję... Mi ok temu najechała kobieta w tył- oczywiście jej wina, bo ślepa chyba była i nie zauważyła, że skręcam w lewo, choć kierunek dałam. Tylko z tym kłopot- niby z jej ubezpieczenia, a wszystko samemu trzeba załatwiać- od formalności po blacharza i przez jakiś czas samochodu nie ma... :shake:
Patrzcie co do nas przypłynęło :cool3:

Ale ładniutkie canoe (tak to się pisze?) i Masterek jako pierwszy majtek pokładowy:evil_lol: Przystojniaczek :loveu:

Posted

[quote name='justynia']Ojej, współczuję... Mi ok temu najechała kobieta w tył- oczywiście jej wina, bo ślepa chyba była i nie zauważyła, że skręcam w lewo, choć kierunek dałam. Tylko z tym kłopot- niby z jej ubezpieczenia, a wszystko samemu trzeba załatwiać- od formalności po blacharza i przez jakiś czas samochodu nie ma... :shake:

Ale ładniutkie canoe (tak to się pisze?) i Masterek jako pierwszy majtek pokładowy:evil_lol: Przystojniaczek :loveu:
Masz rację, ci ludzie chyba naprawdę są ślepi :shake:
Ano właśnie :shake: Latać trezba samemu i tracić czas....i benzynę, która jest coraz droższa :mad:
I tak dobrze, że dostaliśmy samochód zastępczy...

A nasz sprzęt pływający to kajak :eviltong: Rzeczywiście podobny do canoe, ze względu na zakręcony przód i tył, ale kajak ;)

Masterka :p

Posted

słodziutka przytulanka...
Mam nadzieję, że rasowa ;) (ale jestem wredna - ale to z przyzwyczajenia bo w mojej galerii ostatnio taki temat się ciągnie... niestety)
Pozdrawiam.

Posted

[quote name='-PRADA-']słodziutka przytulanka...
Mam nadzieję, że rasowa ;) (ale jestem wredna - ale to z przyzwyczajenia bo w mojej galerii ostatnio taki temat się ciągnie... niestety)
Pozdrawiam.
Powiem tylko: Witaj w klubie ;)
No i witam również w galerii :multi:

Posted

Na tych zdjączkach Masterek jak malutka słodka przytulanka, albo mały szczeniaczek :loveu:[quote name='madziasto4']
Dobranoc ;-)

Pierwszy rzut oka na to zdjączko i zdawało mi się, ze leżą dwa Masterki, jden mały (tylna część ciała) i jeden większy ( głowa i reszta) :evil_lol: Skądś znam takie spanko brzusiem do góry :lol:
Z samochodem rzeczywiście pecha macie :shake: Dobrze, że przynajmniej zastępczy dali, my ponad tyzień się męczyliśmy, no a wcześniej miałam stracha, że kobieta wszystkiemu zaprzeczy, bo policji nie wzywałam, no a to był "mój pierwszy raz"- mam nadzieję że ostatni :mad: no i oświadczenie tylko spiałyśmy. Ale potwierdziła...

Posted

[quote name='justynia']Na tych zdjączkach Masterek jak malutka słodka przytulanka, albo mały szczeniaczek :loveu:
Pierwszy rzut oka na to zdjączko i zdawało mi się, ze leżą dwa Masterki, jden mały (tylna część ciała) i jeden większy ( głowa i reszta) :evil_lol: Skądś znam takie spanko brzusiem do góry :lol:
Z samochodem rzeczywiście pecha macie :shake: Dobrze, że przynajmniej zastępczy dali, my ponad tyzień się męczyliśmy, no a wcześniej miałam stracha, że kobieta wszystkiemu zaprzeczy, bo policji nie wzywałam, no a to był "mój pierwszy raz"- mam nadzieję że ostatni :mad: no i oświadczenie tylko spiałyśmy. Ale potwierdziła...
:lol: Master rzeczywiście po tym strzyżeniu 'na szczeniaczka' wygląda tak, jak piszesz :loveu:
Hihi, oj chciałabym, żeby to naprawdę były dwa Masterki :loveu: :loveu:
Tak, jakiś pechowy ten nasz prawie 2-letni samochód :shake: Poprzedni nie miał ani jednej rysy nawet :p - dlatego to dla nas taki szok "termiczny" w samochodowym wydaniu :eviltong:

[quote name='leemonca']Moja ślicznotko, pozdrawiam Cię!!!

a to dla Ciebie, tak na "kolanie" szbko zrobione
Czy to do mnie :cool3: :cool3: :eviltong:

Posted

Słodziaczek:loveu: naprawdę przecudny a szczególnie na tych zdjątkach z szczenięcego wieku szkoda że ja mojego nie wiedziałam jak w tym wieku był:shake: A jak uda się mojego u fryzjera obciąć to myśle, że wreszcie zacznie wyglądać jak prawdziwy york tyle że troszkę przerośniety
A tak poza tym top dzięki za wypowiedź w galerii Baksia:lol:

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Słodziaczek:loveu: naprawdę przecudny a szczególnie na tych zdjątkach z szczenięcego wieku szkoda że ja mojego nie wiedziałam jak w tym wieku był:shake: A jak uda się mojego u fryzjera obciąć to myśle, że wreszcie zacznie wyglądać jak prawdziwy york tyle że troszkę przerośniety
A tak poza tym top dzięki za wypowiedź w galerii Baksia:lol:

Witaj w naszej galerii :multi: Mam nadzieję, że Twoja pierwsza wypowiedź u nas nie będzie również ostatnią :cool3:
Ja tylko żałuję, że wtedy nie miałam cyfrówki, tylko zwykły aparat :shake: Dlatego zdjęcia z okresu szczenięcego są słabej jakości :-(
Jakoś to będzie z tym strzyżeniem u Was ;)