Basia&Safi Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 oooo masterek ma nowe poslanko hehe :):):) wsumie to mieszkanie :):):) Quote
madziasto4 Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='basiulka22tychy']oooo masterek ma nowe poslanko hehe :):):) wsumie to mieszkanie :):):) apartament ;) a w wakacje z widokiem na jezioro :p Przed chwilą zauważyłam coś na dywania, podnoszę, a to ten boczny pazur Mastera :-o ułamał mu się przy przedniej łapce i został mu tylko mała, zaostrzona resztka ułamanego pazurka :roll: Czy to może tak zostać?? Quote
AlKil Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='madziasto4']apartament ;) a w wakacje z widokiem na jezioro :p Przed chwilą zauważyłam coś na dywania, podnoszę, a to ten boczny pazur Mastera :-o ułamał mu się przy przedniej łapce i został mu tylko mała, zaostrzona resztka ułamanego pazurka :roll: Czy to może tak zostać?? Skocz dorobić mu tipsa..:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeśli go ta końcówka nie rani, to zostaw w spokoju, jeśli tak to potraktuj pilniczkiem i tyle. odrośnie...:lol::lol::lol: Quote
Cola Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Ekstra kapitan :loveu: :loveu: Ja bym nie mogła zostawić takiego dmuchańca samopas w mieszkaniu.....psy by zachaczyły kiełkiem, aby zobaczyć co to :evil_lol: a o kotach to ja nic nie wspomnę :evil_lol: :evil_lol: szkodniki :diabloti: Quote
madziasto4 Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 AlKil napisał(a):Skocz dorobić mu tipsa..:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeśli go ta końcówka nie rani, to zostaw w spokoju, jeśli tak to potraktuj pilniczkiem i tyle. odrośnie...:lol::lol::lol: :eviltong: Nic mu się nie dzieje z tym pazurkiem ułamanym, dziękuję za radę ;) Cola napisał(a):Ekstra kapitan :loveu: :loveu: Ja bym nie mogła zostawić takiego dmuchańca samopas w mieszkaniu.....psy by zachaczyły kiełkiem, aby zobaczyć co to :evil_lol: a o kotach to ja nic nie wspomnę :evil_lol: :evil_lol: szkodniki :diabloti: Dziękujemy :loveu: I witamy w galerii :multi: Oj, juz sobie to wyobrażam :evil_lol: Quote
justynia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='madziasto4'] A dzisiaj rano jakiś facet wjechał w bok naszego samochodu :shake: Przednie i tylne drzwi wgniecione (nie bardzo, ale jednak), tylne na dodatek się od góry trochę nie domykają :shake: Facet wyjeżdżał z nadmierną prędkością z takiej bocznej, uliczki, zresztą przy przedszkolu :shake: Ostatnio też ciężarowy zawadził nas i porysował drzwi, ledwo odebraliśmy samochód od blacharza i znowu trzeba go oddać :roll: Oczywiście w żadnym z tych przypadków to nie była wina mojego taty :p Ojej, współczuję... Mi ok temu najechała kobieta w tył- oczywiście jej wina, bo ślepa chyba była i nie zauważyła, że skręcam w lewo, choć kierunek dałam. Tylko z tym kłopot- niby z jej ubezpieczenia, a wszystko samemu trzeba załatwiać- od formalności po blacharza i przez jakiś czas samochodu nie ma... :shake: [quote name='madziasto4'] Patrzcie co do nas przypłynęło :cool3: Ale ładniutkie canoe (tak to się pisze?) i Masterek jako pierwszy majtek pokładowy:evil_lol: Przystojniaczek :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='justynia']Ojej, współczuję... Mi ok temu najechała kobieta w tył- oczywiście jej wina, bo ślepa chyba była i nie zauważyła, że skręcam w lewo, choć kierunek dałam. Tylko z tym kłopot- niby z jej ubezpieczenia, a wszystko samemu trzeba załatwiać- od formalności po blacharza i przez jakiś czas samochodu nie ma... :shake: Ale ładniutkie canoe (tak to się pisze?) i Masterek jako pierwszy majtek pokładowy:evil_lol: Przystojniaczek :loveu: Masz rację, ci ludzie chyba naprawdę są ślepi :shake: Ano właśnie :shake: Latać trezba samemu i tracić czas....i benzynę, która jest coraz droższa :mad: I tak dobrze, że dostaliśmy samochód zastępczy... A nasz sprzęt pływający to kajak :eviltong: Rzeczywiście podobny do canoe, ze względu na zakręcony przód i tył, ale kajak ;) Masterka :p Quote
-PRADA- Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 słodziutka przytulanka... Mam nadzieję, że rasowa ;) (ale jestem wredna - ale to z przyzwyczajenia bo w mojej galerii ostatnio taki temat się ciągnie... niestety) Pozdrawiam. Quote
madziasto4 Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='-PRADA-']słodziutka przytulanka... Mam nadzieję, że rasowa ;) (ale jestem wredna - ale to z przyzwyczajenia bo w mojej galerii ostatnio taki temat się ciągnie... niestety) Pozdrawiam. Powiem tylko: Witaj w klubie ;) No i witam również w galerii :multi: Quote
justynia Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='madziasto4'] Na tych zdjączkach Masterek jak malutka słodka przytulanka, albo mały szczeniaczek :loveu:[quote name='madziasto4'] Dobranoc ;-) Pierwszy rzut oka na to zdjączko i zdawało mi się, ze leżą dwa Masterki, jden mały (tylna część ciała) i jeden większy ( głowa i reszta) :evil_lol: Skądś znam takie spanko brzusiem do góry :lol: Z samochodem rzeczywiście pecha macie :shake: Dobrze, że przynajmniej zastępczy dali, my ponad tyzień się męczyliśmy, no a wcześniej miałam stracha, że kobieta wszystkiemu zaprzeczy, bo policji nie wzywałam, no a to był "mój pierwszy raz"- mam nadzieję że ostatni :mad: no i oświadczenie tylko spiałyśmy. Ale potwierdziła... Quote
leemonca Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Moja ślicznotko, pozdrawiam Cię!!! a to dla Ciebie, tak na "kolanie" szybko zrobione Quote
madziasto4 Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='justynia']Na tych zdjączkach Masterek jak malutka słodka przytulanka, albo mały szczeniaczek :loveu: Pierwszy rzut oka na to zdjączko i zdawało mi się, ze leżą dwa Masterki, jden mały (tylna część ciała) i jeden większy ( głowa i reszta) :evil_lol: Skądś znam takie spanko brzusiem do góry :lol: Z samochodem rzeczywiście pecha macie :shake: Dobrze, że przynajmniej zastępczy dali, my ponad tyzień się męczyliśmy, no a wcześniej miałam stracha, że kobieta wszystkiemu zaprzeczy, bo policji nie wzywałam, no a to był "mój pierwszy raz"- mam nadzieję że ostatni :mad: no i oświadczenie tylko spiałyśmy. Ale potwierdziła... :lol: Master rzeczywiście po tym strzyżeniu 'na szczeniaczka' wygląda tak, jak piszesz :loveu: Hihi, oj chciałabym, żeby to naprawdę były dwa Masterki :loveu: :loveu: Tak, jakiś pechowy ten nasz prawie 2-letni samochód :shake: Poprzedni nie miał ani jednej rysy nawet :p - dlatego to dla nas taki szok "termiczny" w samochodowym wydaniu :eviltong: [quote name='leemonca']Moja ślicznotko, pozdrawiam Cię!!! a to dla Ciebie, tak na "kolanie" szbko zrobione Czy to do mnie :cool3: :cool3: :eviltong: Quote
leemonca Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Nie dla Ciebie !!! :evil_lol: dla Twojego ślicznego pupilka!!! :evil_lol: Quote
marlena924 Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Jedno na niebiesko, drugie na brązowo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 leemonca napisał(a):Nie dla Ciebie !!! :evil_lol: dla Twojego ślicznego pupilka!!! :evil_lol: a już myślałam :eviltong: :evil_lol: a więc pupilek dziękuje :lol: Quote
madziasto4 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='leemonca']dla Ciebie wyślę kiedy indziej! :razz: trzymam za słowo :razz: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='marlena924']Jedno na niebiesko, drugie na brązowo :loveu: :loveu: :loveu: nawet nie zauważyłam :eviltong: Masterek dorwał opakowanie od Plusza :razz: Quote
Patikujek Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='madziasto4'] Słodziaczek:loveu: naprawdę przecudny a szczególnie na tych zdjątkach z szczenięcego wieku szkoda że ja mojego nie wiedziałam jak w tym wieku był:shake: A jak uda się mojego u fryzjera obciąć to myśle, że wreszcie zacznie wyglądać jak prawdziwy york tyle że troszkę przerośniety A tak poza tym top dzięki za wypowiedź w galerii Baksia:lol: Quote
madziasto4 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Słodziaczek:loveu: naprawdę przecudny a szczególnie na tych zdjątkach z szczenięcego wieku szkoda że ja mojego nie wiedziałam jak w tym wieku był:shake: A jak uda się mojego u fryzjera obciąć to myśle, że wreszcie zacznie wyglądać jak prawdziwy york tyle że troszkę przerośniety A tak poza tym top dzięki za wypowiedź w galerii Baksia:lol: Witaj w naszej galerii :multi: Mam nadzieję, że Twoja pierwsza wypowiedź u nas nie będzie również ostatnią :cool3: Ja tylko żałuję, że wtedy nie miałam cyfrówki, tylko zwykły aparat :shake: Dlatego zdjęcia z okresu szczenięcego są słabej jakości :-( Jakoś to będzie z tym strzyżeniem u Was ;) Quote
madziasto4 Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 *luthien* napisał(a):Ale słodka śnupka:loveu: :loveu: :loveu: dziękujemy :buzi: Quote
Patikujek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Obiecuje że tamten wpis nie bedzie osatatnim :) Quote
Recommended Posts