Pegaza Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Hi Madzia:p jeśli chodzi o te karmy kocie to nie Ty pierwsza się z tym spotkałaś pseudohodwcy to używają niestety, mama też takiego psa kupiła żywiony kocim i psim żarciem:roll: ide sprzątać buuuu Quote
Anusia & Alutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Halo halo Torki, Madzki, Masterki :bye: Quote
MAREA SHAPIRO Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='madziasto4']Oczywiście, że przegięcie... Za kilka dni malutki załatwiał się wodniście z krwią, był odwodniony, jeździliśmy z nim do weta, żeby go 'nawadniał'. Całe szczęście Toruś wyzdrowiał, a teraz nie żałuję ani trochę, że jednak go kupiliśmy. Po kupnie Torka miałam cel- przestawić psinę na normalne jedzenie- kurczaczka z marchewką i ryżem, ale z drugiej strony bałam się tak radyklanie zmienić mu jedzenia, więc kocie jedzenia chcąc nie chcąc mu jeszcze dawałam- co prawda w mniejszych ilościch, ale dostawał. On już jako 6-tygodniowy psiuniek budził się i szukał po omacku miseczki, jak tylko wchodziłam do pokoju z kurczaczkiem dla niego :lol: I te jego ślipka takie niebieskie, jakby za mgłą jeszcze..[/quote] :placz::placz::placz: wzruszajace! biedny Torek super ze znalazl kochany domeczek i Mastera! no i Pancie kochajaca! moja Melka tez pseudo..moze nie bylo strasznie tam nie bylo pieski karmione royalem...Melcia byla pierworodna za to slyszelismy ze sunia...melci mama miala 6!!! szczeniakow i na kroplowce bo im sie przewracala! jak tak mozna wyzyskiwac takie kochane male stwory! wiec trzymali ja (meli mame)tylko dla kasy...pozatym nie mieli "czasu" zeby pieski czesac i myc...niezbyt pieknie pachnialy...szkoda mi ich bylo... i ciesze sie ze Melka jest ze mna...tez pojechalismy tylko zobaczyc... wcale nie mielismy zamiaru kupowac...ale tylko wzielam srebrnoglowa na rece...i nie bylo rady...na szczescie zdrowa (odpukac) Quote
madziasto4 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Pegaza']Hi Madzia:p jeśli chodzi o te karmy kocie to nie Ty pierwsza się z tym spotkałaś pseudohodwcy to używają niestety, mama też takiego psa kupiła żywiony kocim i psim żarciem:roll: ide sprzątać buuuu[/QUOTE] Toro dostawał kocie plus mleko dla niemowląt u 'hodowców'. [quote name='Anusia & Alutka']Halo halo Torki, Madzki, Masterki :bye:[/QUOTE] Serwus :grins: [quote name='MAREA SHAPIRO']:placz::placz::placz: wzruszajace! biedny Torek super ze znalazl kochany domeczek i Mastera! no i Pancie kochajaca! moja Melka tez pseudo..moze nie bylo strasznie tam nie bylo pieski karmione royalem...Melcia byla pierworodna za to slyszelismy ze sunia...melci mama miala 6!!! szczeniakow i na kroplowce bo im sie przewracala! jak tak mozna wyzyskiwac takie kochane male stwory! wiec trzymali ja (meli mame)tylko dla kasy...pozatym nie mieli "czasu" zeby pieski czesac i myc...niezbyt pieknie pachnialy...szkoda mi ich bylo... i ciesze sie ze Melka jest ze mna...tez pojechalismy tylko zobaczyc... wcale nie mielismy zamiaru kupowac...ale tylko wzielam srebrnoglowa na rece...i nie bylo rady...na szczescie zdrowa (odpukac)[/QUOTE] Zapomniałam jeszcze dodać, że 6-tygodniowy Torek miał pchełki i pachniał takim....dziadem.. Master był w lepszych warunkach- karmiony kurczakiem z marchewką i ryżem, uszka były już ogolone i stały na baczność (miał 10 tygodni bodajże), widziałam matkę (jeśli to rzeczywiście była matka). Quote
Anusia & Alutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Halo dobry wieczor serialu nie ma bu. Quote
Kasia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Halo dobry wieczor serialu nie ma bu. [/quote] Też się zawiodłam... Się przygotowałam na oglądanie a tu w bambuko mnie zrobili :shake: Quote
madziasto4 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='PositiveThought']jejciuu :loveu: to on dlatego taki nienormaliś? Dusiasty też... pani mi "suczkę z rodowodem" wyniosła do ogródka :p[/QUOTE] Cze Atka :p Jego ojciec (tak przynajmniej powiedziano) siedział na tym materacu taki spokojny, nawet nie przyszedł się przywitać, patrzył w jeden punkt :hmmmm: Widocznie po mamusi Torcio taki zabawowy chłopak:evil_lol: W ogóle przyjęli nas w jakimś garażu chyba (pomieszczenie bez okien to było), spartańskie warunki, że hej:lol: Reszta yorków spała zwinięta w kłębek na materacu i żaden z nich nie przyszedł się przywitać:mad: [quote name='Anusia & Alutka']Halo dobry wieczor serialu nie ma bu.[/QUOTE] A co jest? Meczyk jakieś w zamian? [quote name='fidelek2']Też się zawiodłam... Się przygotowałam na oglądanie a tu w bambuko mnie zrobili :shake:[/QUOTE] Na seriale to ma czas:mad: :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='madziasto4'] A co jest? Meczyk jakieś w zamian? [/QUOTE] Jakis teledurniej :roll: Aaaa ide po jabułko. Quote
Kasia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='madziasto4'] Na seriale to ma czas:mad: :eviltong: [/quote] bo wtedy to se z girami wywalonymi ligam, odpoczywam i nic nie robie :p uwielbiam taki stan! Quote
madziasto4 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jakis teledurniej :roll: Aaaa ide po jabułko.[/QUOTE] Pić mi się chce... [quote name='fidelek2']bo wtedy to se z girami wywalonymi ligam, odpoczywam i nic nie robie :p uwielbiam taki stan![/QUOTE] Tyż prawda...Uwielbiam nicnierobienie:loveu: Quote
Kasia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 A wracając do Torczysława to se chłop sam Was wybrał - i dobrze trafił :loveu: Wiedział gdzie mu będzie gitarowo ;) Quote
Anusia & Alutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='fidelek2']A wracając do Torczysława to se chłop sam Was wybrał - i dobrze trafił :loveu: Wiedział gdzie mu będzie gitarowo ;)[/QUOTE] Taaa tylko chyba nie przewidzial chlopina ze Masterek bedzie mu takie rozrywki fundowal :eviltong: i wciskal za wersalke :shake: Quote
madziasto4 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Taaa tylko chyba nie przewidzial chlopina ze Masterek bedzie mu takie rozrywki fundowal :eviltong: i wciskal za wersalke :shake:[/QUOTE] Anusia, te rozrywki Mastera to małe piwo przy tym co Torcio wyprawia, uwierz:evil_lol: Quote
Kasia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Się durny daje mniejszemu to ma :eviltong: A tak na serio to znając jego samego na pewno mu to sprawia frajdę i radość :p Quote
Kasia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='madziasto4'] Anusia, te rozrywki Mastera to małe piwo przy tym co Torcio wyprawia, uwierz:evil_lol: [/quote] Daj tu kawałek jakieś Torkowej historyjki :p dawno nic nie było... Quote
madziasto4 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='fidelek2']Daj tu kawałek jakieś Torkowej historyjki :p dawno nic nie było...[/QUOTE] Nic szczególnego się właściwie nie dzieje ostatnio...Dzisiaj Master leżał w leżance swojej, a Torek uwalił się na przeciw niego i bezczelnie patrzył mu prosto w oczy. I tak długo leżał, aż Master nie wytrzymał presji i nie wyniósł się z budki :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Hi hi najlepsze to sa koopy w wannie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Siku też robi do wanny jak mu się chce:roll: Quote
Kasia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Hi hi najlepsze to sa koopy w wannie :evil_lol: [/quote] Poczekajmy a niedługo zacznie celować w odpływ :p Quote
madziasto4 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 W odpływie to on na razie skarbów szuka :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 I do tego wszystkiego poszukiwacz skarbow :loveu: On jest wszechstronnie uzdolniony jednak :razz: Madzka KLIK! Quote
madziasto4 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Anusia denerwuje mnie ten Twój las, nie można wcale do niego wejść :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='madziasto4']Anusia denerwuje mnie ten Twój las, nie można wcale do niego wejść :shake:[/QUOTE] No bo ta strona taka jest. Daj odswiez i powinno wlizc. Quote
Kasia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ja już nie raz dawałam odswież i nic to nie zmieniało, nie da sie i już. A mi mówiłaś kiedyś że nie potrafie klikać jak Ci pisałam, ze nie idzie wliźć :roll: Quote
Recommended Posts