Anusia & Alutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='madziasto4']Goopku, o galaretki mi chodziło! :shake: O przepraszam, tym razem nie z Angory.[/QUOTE] A to i tak nie lubie. Mam w lodowce w szufladzie taki bloczek galaretki. Znaczy sie mama ma. Angora angora jeno pare numerow wstecz. Quote
madziasto4 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A to i tak nie lubie. Mam w lodowce w szufladzie taki bloczek galaretki. Znaczy sie mama ma. Angora angora jeno pare numerow wstecz.[/QUOTE] Co tam bloczek, Mieszanka Krakowska jest pycha:loveu: A to nie czytałam tego w Angorze :hmmmm: Fuu, chemię studiuję... A jutro lecim na Katyń klasowo, przepadnie mi polski i 2 historie :cunao: Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='madziasto4']I jakie wrażenia?[/QUOTE] No powiem Ci ze poruszajacy aczkolwiekjezeli chodzi o wątki rodzin i znajomych ofiar to beznadzieja. Ale warto obejrzec. Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Polazly :-( EDIT: O se o pajacyku i moim lesie przypomnialam :grins: Quote
madziasto4 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Polazly :-( EDIT: O se o pajacyku i moim lesie przypomnialam :grins:[/QUOTE] Już przylazły. O dzięki za przypomnienie :grins: [quote name='PositiveThought']nie kochana :loveu: ja leze w sobotę. z klasą. i kołko chemiczne dzisiej miałam.[/QUOTE] Do kina z klasą w sobotę?? Chyba jakiś żart.. Na klasowe wyjścia to się chodzi w trakcie lekcji!!!! :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='madziasto4']Już przylazły. O dzięki za przypomnienie :grins: Do kina z klasą w sobotę?? Chyba jakiś żart.. Na klasowe wyjścia to się chodzi w trakcie lekcji!!!! :evil_lol:[/QUOTE] Aaaa proszem. Atka nadgorliwa jezd to w soboty chodzi :lol: Quote
madziasto4 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Wiecie co oznacza Toro po hiszpańsku?? Byk :roflt: Nie sądzicie, że pasuje jak ulał?? :roflt: Teraz dopierom sprawdziła :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Nooo jak ulał :evil_lol: A jak to wyszlo ze Toro jezd Toro? Quote
madziasto4 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 A tak ot wyszło. Składałam sobie różne sylaby, imię miało się koniecznie kończyć na 'O' i być dwusylabowe. Miał być Negro, Roko (ale Roko już jest w rodzinie cholera) i wyszedł mi Toro :lol: A Master to w zasadzie sklejka od naszych imion i nazwiska:lol: A poza tym ma imponujące znaczenia w angielskim:cool1: Quote
madziasto4 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 A czemu panna Alicja jest panną Alicją?:p Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='madziasto4']A czemu panna Alicja jest panną Alicją?:p[/QUOTE] Bo miala byc Lenką ale nie wyszlo :eviltong: Ona miala zostac u hodowcy, och pardon, powinnam chyba napisac pseudohodowcy :eviltong: no i Pani ja sobie nazwala Alutka. A ze ladnie reagowala i taka sama postrzelona jak ta Alutka z TV no to zostalo. Przybieralo rozne formy, tato ja nazywal Alicją, a to sie spodobalo naszej Adze :loveu: i dodala Pannę :grins: Quote
madziasto4 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Bo miala byc Lenką ale nie wyszlo :eviltong: Ona miala zostac u hodowcy, och pardon, powinnam chyba napisac pseudohodowcy :eviltong: no i Pani ja sobie nazwala Alutka. A ze ladnie reagowala i taka sama postrzelona jak ta Alutka z TV no to zostalo. Przybieralo rozne formy, tato ja nazywal Alicją, a to sie spodobalo naszej Adze :loveu: i dodala Pannę :grins:[/QUOTE] Tiaaa, moi obaj też od pseudohodowców:eviltong: Master z niewiedzy, a Toro to w zasadzie trochę z litości:oops: Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='madziasto4']Tiaaa, moi obaj też od pseudohodowców:eviltong: Master z niewiedzy, a Toro to w zasadzie trochę z litości:oops:[/QUOTE] Jak z litosci Torus moj slodki??? Quote
madziasto4 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jak z litosci Torus moj slodki???[/QUOTE] Ja chciałam psa z rodowodem, ale osobniki rodzicielskie:mad: wynalazły ogłoszenie- psy z rodowodem i bez. No i pojechaliśmy niby tylko zobaczyć. Dojechaliśmy na miejsce, na podwórku jakiś duży pies latał, weszliśmy do pomieszczenia, gdzie zaprowadziła nas babka- zamiast stołu stał karton, ogólnie bajzel niesamowity (tłumaczyli się remontem- no możliwe, nie kwestionuję), ze 4 yorki, niby jeden z nich to był tata Torka. Matka ze szczeniakami (której na oczy nie widziałam) była podobno w innym pomieszczeniu, kobieta przyniosła nam 6 tygodniowe maleństwo- naszego Torka. Wygląda na to, że tylko jeden szczeniak im został, akurat ten bez rodowodu.. Państwo zrobili na mnie ogólnie niezbyt dobre wrażenie, spisaliśmy jakąś tam umowę, pani w wyprawce dała nam saszetki whiskasa:mdleje:, bo tym mały był żywiony (z wrażenia odebrało mi mowę), proponowała mleko dla niemowląt. Maluszek wtulił się do mojej mamy, rodzice spojrzeli na maleństwo, na mnie oczekując decyzji 'to co, bierzemy go..?'. Gdybym była tam sama, to chyba bym Torka nie wzięła:oops: Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Biedaczek malutki. To czesciowo wyjasnia jego rysy na psychice :loveu: A whiskas? No co, Borys lubi :eviltong: Ale wiesz, to przegiecie jakies... Quote
madziasto4 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Biedaczek malutki. To czesciowo wyjasnia jego rysy na psychice :loveu: A whiskas? No co, Borys lubi :eviltong: Ale wiesz, to przegiecie jakies...[/QUOTE] Oczywiście, że przegięcie... Za kilka dni malutki załatwiał się wodniście z krwią, był odwodniony, jeździliśmy z nim do weta, żeby go 'nawadniał'. Całe szczęście Toruś wyzdrowiał, a teraz nie żałuję ani trochę, że jednak go kupiliśmy. Po kupnie Torka miałam cel- przestawić psinę na normalne jedzenie- kurczaczka z marchewką i ryżem, ale z drugiej strony bałam się tak radyklanie zmienić mu jedzenia, więc kocie jedzenia chcąc nie chcąc mu jeszcze dawałam- co prawda w mniejszych ilościch, ale dostawał. On już jako 6-tygodniowy psiuniek budził się i szukał po omacku miseczki, jak tylko wchodziłam do pokoju z kurczaczkiem dla niego :lol: I te jego ślipka takie niebieskie, jakby za mgłą jeszcze.. Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Dobrze ze go stamtad wyciagnelas :calus: Quote
madziasto4 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Oni by go tam chyba wykończyli tym kocim whiskasem... W ogóle 6-tygodniowy szczeniak powinien być jeszcze przy matce... I wiesz, niby go nie chciałam, bo to nie miało być tak, ale jednocześnie nie mieliśmy serca go w tym dziadostwie zostawić:shake: Maleństwo jeszcze ząbków nie miał, właściwie to ledwo co mu zaczynały wychodzić mleczaki:lol: Quote
madziasto4 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Właśnie zamówiłam Royala na zapas- 7,5kg za 169 zł. Wychodzi taniej.:hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Whiskasom to moze nie, ale czyms innm napewno. Alka uwielbia kocie zarcie :shake: Smierdzi jej potem niemilosiernie z pyska, ale i tak kocham wariata :loveu: A dzie to zamawialas? Quote
madziasto4 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Whiskasom to moze nie, ale czyms innm napewno. Alka uwielbia kocie zarcie :shake: Smierdzi jej potem niemilosiernie z pyska, ale i tak kocham wariata :loveu: A dzie to zamawialas? Jak pies zje od święta takiego whiskasa, to raczej nic mu nie będzie, ale 6-tygodniowe szczenię karmić kilka razy dzień, dzień po dniu, cały czas whiskasem? :roll: Zresztą wet kazał to odstawić w trybie natychmiastowym i zmienić na kurczaka. Te kocie karmy mają właśnie coś w sobie, że zwierzęta je uwielbiają.., ale to nic dobrego:shake: Telekarma. Dostawa ma być już jutro niby. Powyżej 99zł nie ma kosztów dostawy. Albo jak się kupi powyżej 12kg karmy, to też nie ma. Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 W karmydodomu.pl taka sama cena. Dobra Madzik, ja idem nynusiac :loveu: Kojojowych snow :calus: Quote
Recommended Posts