Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Starymi zdjeciami oszustka nas zasypuje. Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Stare, ale jare.. Poza tym jeszcze ich nie dawałam. Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madziasto4']Stare, ale jare.. Poza tym jeszcze ich nie dawałam. Ale blizniaczo podobne byly. Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ale blizniaczo podobne byly. Toć te samy psy w końcu, to jak miały nie być bliźniaczo podobne? Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madziasto4']Toć te samy psy w końcu, to jak miały nie być bliźniaczo podobne? Śmak nie wiesz jak :roll: Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Nie dość, że człowiek da foty, to jeszcze marudzą...:shake: Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='PositiveThought']a Ty byś chciała szybko gładko i przyjemnie? :razz:[/QUOTE] Szybko nie musi być, ale gładko i przyjemnie o tak :iloveyou: :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='PositiveThought']a Ty byś chciała szybko gładko i przyjemnie? :razz:[/QUOTE] I zeby potem na mnie nie bylo :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madziasto4']Szybko nie musi być, ale gładko i przyjemnie o tak :iloveyou: :evil_lol:[/QUOTE] Chcialam to powiedziec ale nie wypadalo... A propos, w ocenie sedzia napisala ze sunia posuwa sie ruchem posuwistym :roflt: [quote name='PositiveThought']czyli bez zobowiązań? :razz:[/QUOTE] najchetniej Atka... Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Chcialam to powiedziec ale nie wypadalo... A propos, w ocenie sedzia napisala ze sunia posuwa sie ruchem posuwistym :roflt:[/QUOTE] Trzymajcie mnie :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madziasto4']Trzymajcie mnie :roflt: :roflt: :roflt:[/QUOTE] Pardon, porusza. Ale ruch posuwisty jest :grins: A Torek jakim ruchem sie porusza? Bo Masterek to posuwisto-zwrotnym chiba :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='PositiveThought']ja miałam referat o jakimśtam silniku i tak powiedziałam i mnie wyśmiali :lol: dobranoc![/QUOTE] Silniku? Atka czy Ty wieczorowo robisz jeszcze samochodowke?? Coprawda smiac sie z Atki nie powinni bo to brzydko ale w tej sytuacji siem nie dziwie hie hie hie :lol: Dobranoc :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Pardon, porusza. Ale ruch posuwisty jest :grins: A Torek jakim ruchem sie porusza? Bo Masterek to posuwisto-zwrotnym chiba :evil_lol:[/QUOTE] Torek się porusza ruchem pt 'sru za kanapę' Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Kuuuurna. Se przypomnialam ze sciagnelam posciel do prania :angryy: i musze jeszcze ubrac kolderke :placz: Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madziasto4']Znam ten ból:eviltong:[/QUOTE] To trza by ubrac ja nie? Niech se nie marznie... Quote
Pegaza Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Cze Madzka:p wpadam na chwilunie i wypadam bom nie w temacie o ruchach posuwistych:eviltong: Quote
Kasia Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Jam też nie w temacie...i jakos tak obco się czujem :roll: Tak to jest jak się nie ma czasu.... Ale przywitać sie mogem, a co. Cześć :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Wreszcie zaczęli grzać :iloveyou: Dario- Ty nie w temacie posuwistym?? Nie wierzę :eviltong: Cześć Kasiu:multi: Jak to obca, jak to nie w temacie:shake: Toć my tu tylko o jednym gadamy:eviltong: Quote
madziasto4 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 O nieee, w domu jest paczka galaretek w czekoladzie...To źle wróży:shake: Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='madziasto4']O nieee, w domu jest paczka galaretek w czekoladzie...To źle wróży:shake:[/QUOTE] Galaretka fuuu. Nie pociaga mnie. Bede po serialu bo dopierom wrocila do domu z zakupow bleeeeeeah :shake: Quote
madziasto4 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Galaretka fuuu. Nie pociaga mnie. Bede po serialu bo dopierom wrocila do domu z zakupow bleeeeeeah :shake:[/QUOTE] Nie wiesz co dobre:shake: Quote
madziasto4 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='PositiveThought']czego ja jeszcze o Tobie Madź nie wiem, co? czeeeeeść :loveu:[/QUOTE] Chyba nie sądzisz, że Ci zdradzę... Ogłoszenia parafialne. Autentyczne :roflt: Cała wspólnota dziękuje chórowi młodzieżowemu, który na okres wakacji zaprzestał swojej działalności. Za tydzień Wielkanoc. Bardzo proszę wszystkie panie składać jajka w przedsionku. W każdą środę spotykają się młode mamy. Na te panie, które pragną do nich dołączyć, czekamy w zakrystii w czwartki wieczorem. Pan Kowalski został wybrany na urząd kustosza naszego kościoła i zaakceptował ten wybór. Nie mogliśmy znaleźć nikogo lepszego. Po południu w północnym i południowym końcu kościoła odbędą się chrzty.Dzieci będą chrzczone z obu stron. We wtorek cotygodniowa katecheza, tym razem na temat: "Jezus chodzi po wodzie". Temat katechezy w przyszłym tygodniu: "W poszukiwaniu Jezusa". Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='madziasto4']Nie wiesz co dobre:shake:[/QUOTE] Nienawidze!! robic zakupow. Nienawidze!! galerii itp. Jeeeeezu a ta znowu kopiuje angore :shake: Quote
madziasto4 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nienawidze!! robic zakupow. Nienawidze!! galerii itp. Jeeeeezu a ta znowu kopiuje angore :shake:[/QUOTE] Goopku, o galaretki mi chodziło! :shake: O przepraszam, tym razem nie z Angory. Quote
Recommended Posts