madziasto4 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 binkaa napisał(a):Czeeeeść w niedzielne, słoneczne popołudnie:loveu: Torek jęzor wywalił i zadowolony:cool3: A ja zamiast na dworku dzisiaj, to w domu siedzę i się uczę:shake: A końca tej nauki nie widać:shake: Witam pilną uczennicę 8) PositiveThought napisał(a):jou Madziczna, ja ci fąfotu zazdroszczem, jeśli Cię to urządza... ja mówię i mówię, że Ty go krzywdzisz, no... biedny :calus: Anusia, ja klikam i serwer cośtam :shake: Urządza:p No cóż, czasami dostał w papę:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madziasto4 napisał(a): No cóż, czasami dostał w papę:eviltong: Atka dzwon po TOZ!! Quote
madziasto4 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Atka dzwon po TOZ!! Ależ proszę:loveu: Wstrzymajcie się momencik- dostarczę zaraz dowodów:loveu: Quote
madziasto4 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Proszę, czy to wystarczająca ilość?:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madziasto4 napisał(a):Proszę, czy to wystarczająca ilość?:evil_lol: Dla TOZ-u napewno. Atka dzwon!! Quote
madziasto4 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Dla TOZ-u napewno. Atka dzwon!! Naprawdę zadzwonicie?:loveu: Towarzystwo Osób Zdolnych na pewno zwróci wtedy uwagę na moje zdolności rzutów:loveu: Czeka mnie wielka kariera :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madziasto4 napisał(a):Naprawdę zadzwonicie?:loveu: Towarzystwo Osób Zdolnych na pewno zwróci wtedy uwagę na moje zdolności rzutów:loveu: Czeka mnie wielka kariera :loveu: Sie Ci cos chyba pomylilo... Ty i Towarzystwo Osob Zdolnych phiiiiiiiiii :roll: Quote
madziasto4 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Sie Ci cos chyba pomylilo... Ty i Towarzystwo Osob Zdolnych phiiiiiiiiii :roll: Ćwinia nr 1. PositiveThought napisał(a):TOZInaczej raczej :megagrin: no nie Anusia? Ćwinia nr 2. Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 PositiveThought napisał(a):TOZInaczej raczej :megagrin: no nie Anusia? No tak Be :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madziasto4 napisał(a):Ćwinia nr 1. Ćwinia nr 2. A ćwinia numer czy to TY :turn-l: Quote
madziasto4 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):A ćwinia numer czy to TY :turn-l: :roll::roll: Quote
madziasto4 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Ee! Ćwinie z numerkami- idę sobie. Do jutra :bye: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Zajedwabiscie :roll: Idzie :roll: Pewnie pudelka czytac :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 PositiveThought napisał(a):ewentualnie Plotka, żeby nie było... ja też chyba ide :roll: Albo lansika tudziez kozaczka... Idziesz? Buuu Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 PositiveThought napisał(a):muchomorka :razz: no niestety. już w uszach mi brzmi szkolny dzwonek :cool1: widelca... Ojej straszny to dzwiek... A zatem idz Be, idz :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 PositiveThought napisał(a):dzióbka. idę, miłość do nauki mnie wyciąga i pociąga. Pa pa Atka. Tez juz ide. Ale obrzydlistwa ogladalam a fu :shake: Quote
koregra Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Jak aniołki na tych fociach wyglądają:loveu: Quote
binkaa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Cześć wieczorową porą!:multi: Ahhh chłopcy:loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Taaa, aniołki:eviltong: Dzisiaj Toro dobijał się do łazienki, poszłam mu otworzyć, od razu cel- na sedes i dawaj do wanny. Za moment przydreptał Master, hyc na pudełko z proszkiem do prania, na sedes i...też do wanny:p Pozwiedzali, ja tymczasem zniknęłam z pola widzenia, słyszę Toro już wyskoczył i leci za mną, wracam do łazienki, a Master pierdoła siedzi dalej i tylko wygląda jak taka wiewióreczka, żeby go wyjąć:eviltong: Toro w tym czasie zdążył jeszcze raz wskoczyć do wanny, tym razem już górą i tak samo wyskoczył. Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='PositiveThought']co oni jakieś kukły żeby tak stać na Twoje widzimisie? :shake: następne dowody...[/QUOTE] Toć siedzą albo leżą. Niedowidzi Atka?? :turn-l: Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 No jak wszystko nieruchome?? Toż oczętami mrugają :grins: Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='PositiveThought']oddychają, trawią, bla bla... ALE TY NIMI WŁADASZ![/QUOTE] Nieprawda:shake: Kazałam wstrzymać oddech i wszelkie inne procesy:shake: Quote
Recommended Posts