madziasto4 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Chentnie. Wlasnie mialam isc se po jabułko z drzewa wlasnego i wode z sokiem malinowym z malin znajomego moich rodzicow, ale w tej sytuacji... A propos, w drzewa mi kliklas?? Tiaaaa, poobrywałaś pewno sąsiadowi, a tera mówisz, że sok z malin znajomego rodziców.. Niee, zapomniało mnie się i wczoraj i dzisiaj, ale już pędzę kliknąć :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madziasto4 napisał(a): Niee, zapomniało mnie się i wczoraj i dzisiaj, ale już pędzę kliknąć :grins: COOOOOOOO?? Zapomnialo?? Maliny znajomego i koniec. Dawaj fąfot!! Quote
madziasto4 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Aa, zapomniałam żem se :grins: MomĘcik. Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madziasto4 napisał(a):Aa, zapomniałam żem se :grins: MomĘcik. Se że nie zapominaj... :cool1: Quote
madziasto4 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Matinka napisał(a):Witam Was po raz pierwszy :) Witam również:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Ale zajedwabisty kolorek :loveu: Ciekawe jak smakuje :cool1: Witamy Matinke :bye: Quote
madziasto4 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Ale zajedwabisty kolorek :loveu: Ciekawe jak smakuje :cool1: Witamy Matinke :bye: Wyśmienicie, już możesz mi zazdrościć:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madziasto4 napisał(a):Wyśmienicie, już możesz mi zazdrościć:cool1: Czyzby? :cool1: Quote
tusia. Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Im dłużej siedzę na DGM tym więcej znajduję yorczkowych galerii :evil_lol:, w sumie dobrze, ale byłam chyba na połowie i zostałam może na... 6? :oops: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Matinka napisał(a):Im dłużej siedzę na DGM tym więcej znajduję yorczkowych galerii :evil_lol:, w sumie dobrze, ale byłam chyba na połowie i zostałam może na... 6? :oops: Ja jestem na 5 i staram sie co jakis czas dokladac nowa, ale to beardzo trudne for mi :shake: Quote
madziasto4 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Czyzby? :cool1: Sugerujesz, że mój kompot jest niesmaczny?:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madziasto4 napisał(a):Sugerujesz, że mój kompot jest niesmaczny?:cool1: Nie sugeruj mi odpowiedzi. Poprostu zastanawiam sie czy doprawdy mam Ci zazdroscic picia fąfotu owegoż. Quote
tusia. Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Jakie cudoo :). Czy Twoje psiaki lubią chodzić w kiteczkach ? Quote
madziasto4 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nie sugeruj mi odpowiedzi. Poprostu zastanawiam sie czy doprawdy mam Ci zazdroscic picia fąfotu owegoż. Jak możesz w ogóle w to wątpić??:roll: Matinka napisał(a):Jakie cudoo :). Czy Twoje psiaki lubią chodzić w kiteczkach ? Skarżyć się, nie skarżą:eviltong: Ale nigdy sobie nie zdjemowali gumeczek, jeśli już im zakładałam. Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madziasto4 napisał(a):Jak możesz w ogóle w to wątpić??:roll: . Normalnie, to wcake nie jest takie trudne :shake: Quote
tusia. Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 A mój Lucky nie przepada, woli nic nie widzieć. Narazie się przezwyczjamy :D:D Quote
madziasto4 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Normalnie, to wcake nie jest takie trudne :shake: Phi..! Matinka napisał(a):A mój Lucky nie przepada, woli nic nie widzieć. Narazie się przezwyczjamy :D:D A w jakim wieku jest Lucky? Quote
tusia. Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 4 ms <lol> ale włoski ma długie jak na swój wiek jak co to zdj. w galerii Quote
binkaa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Czeeeeść w niedzielne, słoneczne popołudnie:loveu: Torek jęzor wywalił i zadowolony:cool3: A ja zamiast na dworku dzisiaj, to w domu siedzę i się uczę:shake: A końca tej nauki nie widać:shake: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 PositiveThought napisał(a): Anusia, ja klikam i serwer cośtam :shake: To klikaj jeszcze raz. Czasem sie tak robi nie wiedziec ciemu :niewiem: Quote
Recommended Posts