madziasto4 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 fidelek2 napisał(a):Cześć :loveu: Masz w chałupie gorącą atmosferę... :eviltong: Oj tak :lol: PositiveThought napisał(a):ale kR3jZoLQ!... :roll: Master romantyk :p cze Madzik! Czołem i piętą Atka:loveu: Anusia & Alutka napisał(a)::obrazic::obrazic: :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: Łooo masz, a ja jużem zapomniała :eviltong: Anusia- pozbawiłam Cię trzech Fąflów- za dużo łobrazków było. Widzisz, nawet to co przepuszcza posty jest przeciwko Tobie:p Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 madziasto4 napisał(a): Anusia- pozbawiłam Cię trzech Fąflów- za dużo łobrazków było. Widzisz, nawet to co przepuszcza posty jest przeciwko Tobie:p I wlasnie mialam pytac gdzie moje manifestatnty!!!! Quote
madziasto4 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):I wlasnie mialam pytac gdzie moje manifestatnty!!!! Dyla dali:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Dyla dali:eviltong: Taaa wygonilas je tak jak i mnie!!! :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
madziasto4 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Taaa wygonilas je tak jak i mnie!!! :obrazic: :obrazic: :obrazic: Tee, bo zaraz odkliknę z powrotem ten Twój lasek !! Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Tee, bo zaraz odkliknę z powrotem ten Twój lasek !! No sprobuj se!! A wlasnie musze looknac jak mi drzewa rosna :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Dobra, to ja robię fikumiku, czycztery i spadam. Dobranoc :bye: Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Dobra, to ja robię fikumiku, czycztery i spadam. Dobranoc :bye: No to ja tez, bo cicho tu. To czy-czte-ry :bye: Quote
madziasto4 Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Dooobry :obrazic: Co Ci się znowuż przypomniało?:eviltong: fidelek2 napisał(a):Cze Madźka [SIZE="5"]łikendowo! :loveu: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
madziasto4 Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 PositiveThought napisał(a):Anusia, cicho? ja se poszłam, zeby Wam nie przeszkadzać :p :obrazic: nikt mnie tu nie widzi :obrazic: Cholera, dawno tu Atki nie widziałam :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 PositiveThought napisał(a):ciekawe, gdzie ona się podziała. :obrazic: Słyszę szmery...:hmmmm: Jakaś mufa? Quote
madziasto4 Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 PositiveThought napisał(a):całe stado. orkiestra dęta. musza. Mam wrażenie, że rozmawiam sama ze sobą, co się dzieje?? :stupid: Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 madziasto4 napisał(a):Co Ci się znowuż przypomniało?:eviltong: A TO: madziasto4 napisał(a):Wyjdź :obrazic: :obrazic: Quote
madziasto4 Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 PositiveThought napisał(a):kiedy powiem sobie dość, a ja wiem, że to już niedługo... :siara: Co Ty tam bredzisz..?? Anusia & Alutka napisał(a):A TO: :obrazic: Iiihihihi :turn-l: :turn-l: Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Biedne wykorzystane malenstwo o zbrukanej godnosci :-( Quote
madziasto4 Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 PositiveThought napisał(a):myślałby kto :obrazic: http://images26.fotosik.pl/90/7f38e84fa4e26702.jpg moje słodziactwo :loveu: Idem tatę łobstrzyc bo sobie zażyczył. Anusia & Alutka napisał(a):Biedne wykorzystane malenstwo o zbrukanej godnosci :-( :roflt: O Jezuu, nie mogę :roflt: Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 madziasto4 napisał(a):Idem tatę łobstrzyc bo sobie zażyczył. Mowisz? To ja moze tez pojde se wyrwac brwi i poobcinam sie troche... Jutro wystawa brrr... Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 PositiveThought napisał(a):pobawcie się w wirtuozki... a ja idę łapki wymoczyć :p Co sie w lapki stanelo? Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 PositiveThought napisał(a):a nic, pogotowie manikjurowe. wymoczyć, posmarnąć, oskubać, pomalować. Oooo to moze wpadniesz do mię? Oprocz malowanka bo mam żelik położony. Quote
madziasto4 Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Ooo a co to za cudo? Idę z piesami. Zaraz będę, bo leje na dworze. Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 PositiveThought napisał(a):ależ dopsz. nabyłam taką odżywkę peelingującą, bardzo milusią, na skórki. i takie cuś pachnące... No dobsz. To jak byde w Koszalinie next time to dam znac :loveu: Quote
Recommended Posts