Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 madziasto4 napisał(a):O cholera, a ja jako że jezdem zobowiązana robić trzy-czte-ry z Anusią, (którą rozstrajam zresztą :roflt: ), to też idem :roll: Atka niemziernie mi przykro ale czy-czte-ry :bye: Jutro po Lostach bede ;) Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 PositiveThought napisał(a):no nie. ale z Was świnie takie. a od kiedy to wy umowy jakieś macie? Od przedwczoraj. I ja se wypraszam te swinie :obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Co to chorera jakis protest :???: Quote
madziasto4 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Jaki protest?? Toć jestem. Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Jaki protest?? Toć jestem. Toc dzin coly posucha byla. A ja mam foty... :siara: Quote
madziasto4 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Ooo foty, brzmi zachęcająco :razz: A czy Twoja własna fota też się tam może przypadkowo zawieruszyła??:eviltong: A tak w ogóle- Master gwałcił Tora przez cały wczorajszy wieczór, przez całą noc, na porannym spacerze i do teraz mu nie przeszło:angryy: W końcu ich w nocy rozdzieliłam- jeden w pokoju, a drugi w przedpokoju, to tak osioł piszczał za Torem, że nikt się nie wyspał:mad: Taka byłam wkurzona na niego dzisiaj, że hej.. Jeśli wszystko pójdzie po dobrej drodze, to Majsterek straci jajka i już. Quote
Pegaza Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 o szkoda jejeczek Masterkowych no ale jeśli chłopak lubi te sporty na Toro to raczej komplikuje sprawe i trzeba sie ich pozbyć:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Przypadkowo nie. Dzisiaj wogole byl straszny ranek. Borys drapal wszystko, myslalam ze go zabije w akcie desperacji. Quote
madziasto4 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Pegaza napisał(a):o szkoda jejeczek Masterkowych no ale jeśli chłopak lubi te sporty na Toro to raczej komplikuje sprawe i trzeba sie ich pozbyć:evil_lol: Co tam szkoda, jak mus to mus. Będę mieć jeszcze Torkową parę rodzynek:eviltong: Anusia & Alutka napisał(a):Przypadkowo nie. Dzisiaj wogole byl straszny ranek. Borys drapal wszystko, myslalam ze go zabije w akcie desperacji. Buuu.. Tee, a drapaczka nie ma?? Quote
Pegaza Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 a Toro tak nic?:lol: znaczy zero reakcji Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 madziasto4 napisał(a): Tee, a drapaczka nie ma?? No ma, oczywiscie ze ma. W doopie ma :roll: Quote
madziasto4 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Pegaza napisał(a):a Toro tak nic?:lol: znaczy zero reakcji Toro generalnie myślał, że to taka zabawa, że Master naskakuje, a Toro ma mu się wymknąć. Ale się dzieciątko zdziwiło i tak stało jak cielemele, chociaż ogólnie to mu się zawszy wymknął, ewentualnie łapał za uszy, odpychał się łapkami :lol: Anusia & Alutka napisał(a):No ma, oczywiscie ze ma. W doopie ma :roll: :lol::lol: Quote
Pegaza Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 no faktycznie Toro za młody jeszcze na amory Master nauczyciel hihi chce go podszkolić:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Tu go Master zapędził w kozi róg i robił swoje:roll: Quote
madziasto4 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 W przerwie... Czupur jeden, aż mu się kitka spartoliła Quote
Pegaza Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 jezu biedny Toro:eviltong: brzydki ten Master żeby aż tak molestowac mlodego:shake: http://images12.fotosik.pl/112/ba705e6ae1fa1c7b.jpg Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ale jacy zadowoleni w przerwie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Jeden świnia, a drugi jeszcze gorsza świnia, bo mu się to podoba.. Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Podobno pies upodabnia sie do wlasciciela... :oops: No, poszlam. Quote
madziasto4 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Podobno pies upodabnia sie do wlasciciela... :oops: No, poszlam. Wyjdź :obrazic: Buuu, bez czycztery?? :placz: Quote
Kasia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Cześć :loveu: Masz w chałupie gorącą atmosferę... :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Wyjdź :obrazic: :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Recommended Posts