madziasto4 Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Cześć wszystkim ( a właściwie to nikomu :mad: bo jakoś tu pusto ) Quote
AlKil Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 jak to pusto, tu jestem!!!! :multi::multi::multi: Quote
madziasto4 Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 AlKil napisał(a):jak to pusto, tu jestem!!!! :multi::multi::multi: już widzę :cool3: a jak tam pogoda w Gdańsku?? Quote
Daga_i_Oskar Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Tak się składa, że i ja tu jestem :lol: :lol: czeeeeść :razz: Quote
madziasto4 Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='AlKil']Przejaśnia się....:mad: A u nas cały czas niebo zachmurzone :shake: zero słońca :placz: [quote name='Daga_i_Oskar']Tak się składa, że i ja tu jestem :lol: :lol: czeeeeść :razz: :multi: :multi: cześć :p Quote
madziasto4 Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 AlKil napisał(a):barowa pogoda... :cool3: ja jestem jeszcze niepełnoletnia :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='madziasto4']:cool3: ja jestem jeszcze niepełnoletnia :eviltong: masz odsiostry pozwolenie :eviltong: a tak w ogóle w barze to wiesz "soczek" tez sprzedaja :eviltong: Quote
madziasto4 Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='AlKil']:pepsi::pepsi::pepsi: dozwolone... [quote name='Daga_i_Oskar'] a tak w ogóle w barze to wiesz "soczek" tez sprzedaja :eviltong: phi! [quote name='Daga_i_Oskar']masz odsiostry pozwolenie :eviltong: hurra :diabloti: :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='madziasto4'] hurra :diabloti: :eviltong: wiedziałam, że się ucieszysz :diabloti: Quote
madziasto4 Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']wiedziałam, że się ucieszysz :diabloti: no prosze, jak Ty mnie znasz :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='madziasto4']no prosze, jak Ty mnie znasz :evil_lol: :evil_lol: no znam, znam w koncu "młodszą" siostrą jestes :evil_lol: :eviltong: Quote
madziasto4 Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 No to 'siostro', Masterek dla Ciebie :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='madziasto4']No to 'siostro', Masterek dla Ciebie :eviltong: ojej :loveu: :loveu: :loveu: mój Luby :razz: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']ojej :loveu: :loveu: :loveu: mój Luby :razz: :loveu: :loveu: :loveu: haha z głupawym uśmieszkiem :eviltong: Quote
bigos Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='madziasto4']No to 'siostro', Masterek dla Ciebie :eviltong: Mądrala - książki czyta:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
leemonca Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 wiesz?, napewno nie wiesz, ale to jest mój "najulubieńszyj" ale słowo powstało!!! - psiaczek. Jest poza konkurencją!!! Poprostu śliczny!!! de-best! Quote
madziasto4 Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 bigos napisał(a):Mądrala - książki czyta:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dokształca się :razz: leemonca napisał(a):wiesz?, napewno nie wiesz, ale to jest mój "najulubieńszyj" ale słowo powstało!!! - psiaczek. Jest poza konkurencją!!! Poprostu śliczny!!! de-best! ojej :oops: bardzo mi miło :oops: masterek dziękuje ;) Quote
madziasto4 Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 zmęczony po działce- w samochodzie :razz: Quote
marlena924 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Dzień Dobry :D Wszystkeigo najlepsiego z okazjii Dnia Dziecka dla Madzi i Masterkaa :lol: Pierwszy czerwca a pogoda do bani :-( Quote
madziasto4 Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Cześć Marlenka :multi: Ja też Wam życzę wszystkiego najlepszego :lol: :eviltong: Pogoda rzeczywiscie O - KROP - NA :placz: :placz: pada i pada :placz: A dzisiaj rano jakiś facet wjechał w bok naszego samochodu :shake: Przednie i tylne drzwi wgniecione (nie bardzo, ale jednak), tylne na dodatek się od góry trochę nie domykają :shake: Facet wyjeżdżał z nadmierną prędkością z takiej bocznej, uliczki, zresztą przy przedszkolu :shake: Ostatnio też ciężarowy zawadził nas i porysował drzwi, ledwo odebraliśmy samochód od blacharza i znowu trzeba go oddać :roll: Oczywiście w żadnym z tych przypadków to nie była wina mojego taty :p Patrzcie co do nas przypłynęło :cool3: Quote
marlena924 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Masterek kapitan!!!:multi: :lol: :lol: I co z samochodem?? Taki pechowy dzień jakiśś... Pozdrówkaa zapraszam do nas :cool3: Quote
madziasto4 Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='marlena924']Masterek kapitan!!!:multi: :lol: :lol: I co z samochodem?? Taki pechowy dzień jakiśś... Pozdrówkaa zapraszam do nas :cool3: Haha :lol: Mój kapitan kochany :loveu: Może mu kupię kamizelkę ratunkową i capkę kapitana?? :evil_lol: :evil_lol: A samochód jutro oddajemy do blacharza i będizemy jeździć zastępczym :roll: Zaginam kiecę i lecę:cool3: Quote
Recommended Posts