madziasto4 Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Do fotek 'obstzryżonych' trzeba jeszcze troszkę poczekać :eviltong: Quote
Cimi Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 no, no, no jaki fajny jęzorek-ozorek :loveu: :loveu: Quote
Agga Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Jaki noseczek sliczny. :multi: I te uszolki:loveu: Quote
madziasto4 Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Witamy Cimi :multi: on tak często wytyka ten jęzorek :razz: Dziękujemy Agga ;) Quote
Magda Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Ja chce fotki obcietego Masterka!!:placz::placz: Musze go zobaczyc:mad::evil_lol: A tak to Dzien dobry!! Zaleglosci nadrobilam i czekam...... Quote
madziasto4 Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Dagusiu podzięuj oskarkowi za życzonka :lol: tobie madziu też dziękuje ( a właściwie mikusowi :razz: ) o nie, nie basiulka22tychy ten tygrysek jest tylko mój! :evil_lol: :lol: no dobra, tylko wkleję foty z kąpieli przed fryzjerem i już będą ostrzyżone fotaski :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 z kiteczką :razz: po spacerku grzecznie czekam na umycie łapek i podwozia :cool3: tu jadłem serek a tutaj zaglądam do szufladki ze swoimi ciasteczkami Quote
Daga_i_Oskar Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Magda, Oskarek przyjął podziekowania :) Swoją droą to ten Twój Masterek przypomina mi mojego urwisa i z pyszczka i z kolorków :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Daga: noo, na niektórych ujęciach widać między nimi podobieństwo :cool3: no teraz to już naprawdę ostatnia porcja fotek przed ostrzyżeniem :razz: kąpiel :cool3: i wycieranko :cool1: małpiszon uwielbia mi zabierać kapcie :diabloti:i wkładać do nich nochal :razz: Quote
madziasto4 Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Masterek [SIZE="3"]ostrzyżony :lol: i jak wygląda :oops: Quote
Cimi Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Ulalalala :loveu: :loveu:. Fryzurka śliczna :iloveyou:. I ten uśmieszek :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 cieszę się, że fryzurka się podoba :lol: Quote
madziasto4 Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 wieczorna foteczka jeszcze i powoli się zbieramy do spanka ;) Quote
marlena924 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 No no z Masterka prawdziwy elegancik! Sama go strzygłaś czy u fryzjerka byliście? My idziemy 17-go :) Quote
SwEet_LiLi Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 UfF ... Cała Galeria Masterka ObLooKana ... Te zdięcia na zelonej trawce ... Ja Chce już Wiosne :loveu: A w nowej Fryzurce Masterek Śliczniutki :roll: Quote
madziasto4 Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Dziękujemy dziewczyny :lol: nie, nie marlenko, to nie moja robota, u fryzjera byliśmy ;) ja tez chce już wiosnę....:roll: ale już coraz ładniejsza pogoda więc wiosna tuż, tuż :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Masterek w swojej frzyzurce wyfryzowanej wygląda uroczo :) A czy bedziecie sie jeszcze scinac na lato czy raczej preferujecie taką długopsc wloskow jaka obecnie ma masterek na grzbieciku? Quote
madziasto4 Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 do tej pory ścianaliśmy go na taką długośc jaką ma teraz (co prawda czasami inaczej miał pyszczek przystrzyżony), ale teraz chcemy go właśnie trochę krócej na grzbiecie przyciąć. Już teraz miał być krótko obcięty, ale nam fryzjerka odradziła (za zimno :roll: ), ale gdzieś tak na wakacje chcemy go obciąć krócej, tylko problem, bo nie wiemy jak krótko, żeby głupio nie wyglądał :oops: A teraz krótka odpowiedź na Twoje pytanie :evil_lol: : preferujemy krótsze fryzurki :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 heh nawet nie zauważyłam, że mam już na swoim koncie ponad 100 postów :cool3: :drink1: Quote
Basia&Safi Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 widzialasm ze bylas u miszkietorka :):):) sliczna fryzurka Quote
madziasto4 Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 ano byłam sprawdzić, czy rzeczywiście są tacy podobni :cool3: Quote
Recommended Posts