madziasto4 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Trzeba korzystać z ładnej pogody, póki jeszcze jest :lol: Quote
binkaa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 O to u Ciebie dzisiaj tak słonecznie? U mnie pochmurno cały dzień.. http://images23.fotosik.pl/89/2761d8f7b0f4ef57.jpg :lol::lol::lol: Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 madziasto4 napisał(a):Zaraz wracam. Phiiiiiiiii! Quote
madziasto4 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Phiiiiiiiii! Mogę nie wracać :obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 madziasto4 napisał(a):Mogę nie wracać :obrazic: Moglas nie lezc!! :obrazic: Quote
madziasto4 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Moglas nie lezc!! :obrazic: A kto godzinę temu polazł bez słowa?! :obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 madziasto4 napisał(a):A kto godzinę temu polazł bez słowa?! :obrazic: No przecie M jak milosc bylo!! :roll: Quote
leemonca Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 cześć!!! pozdrowionka dla małych i dużych madziastych Quote
madziasto4 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No przecie M jak milosc bylo!! :roll: To Cię nie usprawiedliwia :obrazic: Wcale a wcale :obrazic: leemonca napisał(a):cześć!!! pozdrowionka dla małych i dużych madziastych Ooo witaj :) GWAŁCĄ SIĘ!! :mdleje: Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 madziasto4 napisał(a):To Cię nie usprawiedliwia :obrazic: Wcale a wcale :obrazic: GWAŁCĄ SIĘ!! :mdleje: No tez wymyslila :roll: A w las mi klikasz??? :obrazic: I nie gwalca tylko kochaja :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No tez wymyslila :roll: A w las mi klikasz??? :obrazic: I nie gwalca tylko kochaja :loveu: A w pajacyka mi klikasz?? :obrazic: Ale takiej akcji jeszcze nie widziałam, od dobrych 15 minut Master nie daje za wygraną i goni Tora z piskiem, bo ON CHCE wiesz co. A Toro się wymyka. Ale Master już go dorwał za kanapą i robi swoje, a zza kanapy ucieczki nie ma:razz: Jęzorami już obaj powłóczą po panelach. Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 madziasto4 napisał(a):A w pajacyka mi klikasz?? :obrazic: Ale takiej akcji jeszcze nie widziałam, od dobrych 15 minut Master nie daje za wygraną i goni Tora z piskiem, bo ON CHCE wiesz co. A Toro się wymyka. Ale Master już go dorwał za kanapą i robi swoje, a zza kanapy ucieczki nie ma:razz: Jęzorami już obaj powłóczą po panelach. Klikłam. A to codziennie jak moje drzewa? Ojej, koszmar odgrywajacy sie za kanapa... Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 madziasto4 napisał(a):Ta jest, codziennie. A zatem klikac bendem. I WY MIĘ TEZ!! Quote
madziasto4 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):A zatem klikac bendem. I WY MIĘ TEZ!! Ta jest panie sierżancie! Tfu, pani sierżant. Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 madziasto4 napisał(a):Ta jest panie sierżancie! Tfu, pani sierżant. Sierżant a phiiii! Żenerale!! :eviltong: Quote
madziasto4 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Sierżant a phiiii! Żenerale!! :eviltong: Paczcie, awansu jej się zachciało, gwiazdek jej mało :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 madziasto4 napisał(a):Paczcie, awansu jej się zachciało, gwiazdek jej mało :eviltong: Sierzant nie ma gwiazdkow :eviltong: Quote
madziasto4 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Sierzant nie ma gwiazdkow :eviltong: Pff...:roll: Quote
madziasto4 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 PositiveThought napisał(a):oj, Madzialska, ja też chcę tak mało w szkole.. :shake: Ale czego mało w szkole :placz: Nie wiem o co chodzi :placz: CYTUJ!!:mad: Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 PositiveThought napisał(a):oj, Madzialska, ja też chcę tak mało w szkole.. :shake: A ta znowu przylazi jak ja ide. Pozniej bedzie ze uciekam jak tylko Be sie pojawia :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 PositiveThought napisał(a):lekcji, a czegóż. prawie codziennie kończę koło 16.00 :shake: Sie zachcailo inglisz lengłidż to sie ma... PositiveThought napisał(a):ANUSIAA! :placz: ja mam wrażenie, że Ty mnie unikasz :shake: Dobre masz wrazenie :eviltong: A powaznie Atka, to milo by bylo gdybys zaczela sie pojawiac o przyzwoitych godzinach :roll: Quote
madziasto4 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 O cholera, a ja jako że jezdem zobowiązana robić trzy-czte-ry z Anusią, (którą rozstrajam zresztą :roflt: ), to też idem :roll: Quote
Recommended Posts