Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 madziasto4 napisał(a):Już jestem. Tera czyli jak bez soczewek? To nic wtedy :hmmmm: A jak trza, to sekulory mam zawsze pod ręką. Jezuuuu soczewice jakie. Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Jezuuuu soczewice jakie. Oj, to weź się pytaj precyzyjniej :mad: To co na początku- Acuvue Advance. A tylko mi napisz, że Ci chodziło o dioptrie :diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 madziasto4 napisał(a): A tylko mi napisz, że Ci chodziło o dioptrie :diabloti: Oczywiscie ze o to mi chodzilo :roll: Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Oczywiscie ze o to mi chodzilo :roll: Nie mówisz tego poważnie, żartujesz, jestem pewna. Serio ???:roll: Ehh, -2 i -1,75. Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 He he nie mowilam powaznie. Ale to masz zblizone do mię, ja mam -1,25 i -1,5 na prawym ;) EDIT: Znaczy sie w okularach, bo soczewy wiadomo, jedno nizej. Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Skubana żartownisia.. Ja nigdy nie pamiętam ile mam na którym:shake: A Ty masz nadal te Opti coś tam? Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 O2 optix? Teraz nie kupowalam, bo mialam nowe okularki :D Ale sa rewelacyjne, na zime kupie. Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Ooo właśnie, optix. Ja się trzymam na razie tych co mam, dopóki nie mam problemów. Bo jak zmiana, to i znowuż badanie i dobieranie soczewek... A w czym są takie fajne te optixy? Z jakimi je w ogóle porównujesz, jakie miałaś wcześniej? Edit: A ja się potwornie odzwyczaiłam od okularów :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 madziasto4 napisał(a):Ooo właśnie, optix. Ja się trzymam na razie tych co mam, dopóki nie mam problemów. Bo jak zmiana, to i znowuż badanie i dobieranie soczewek... A w czym są takie fajne te optixy? Z jakimi je w ogóle porównujesz, jakie miałaś wcześniej? Edit: A ja się potwornie odzwyczaiłam od okularów :roll: Dziolcha, jakie dobieranie? Idziesz, mowisz prosze takie i takie i kupujesz. Sa fajne bo oko oddycha i mozesz wrecz w nich spac. I jak normalne meczyly mi strasznie oczy i musialam zdejmowac w drodze z uczelni i w razie zmiany cisnienia zdejmowac i zakladac jeszcze raz, tak przy tych nie odczuwam zadnych takich paskudztw. Mialam bausch&lomb, johnsons mialam kolorowe. Aha i fajnie je sie zaklada. Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Dziolcha, jakie dobieranie? Idziesz, mowisz prosze takie i takie i kupujesz. Sa fajne bo oko oddycha i mozesz wrecz w nich spac. I jak normalne meczyly mi strasznie oczy i musialam zdejmowac w drodze z uczelni i w razie zmiany cisnienia zdejmowac i zakladac jeszcze raz, tak przy tych nie odczuwam zadnych takich paskudztw. Mialam bausch&lomb, johnsons mialam kolorowe. Aha i fajnie je sie zaklada. No toż właśnie tak myślałam, to mi okulistka powiedziała, że nie, nie, bo trzebaby badanie nowe robić :stupid: Bo ja się właśnie przymierzałam do tych Oasys, też Johnsona. Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 madziasto4 napisał(a):No toż właśnie tak myślałam, to mi okulistka powiedziała, że nie, nie, bo trzebaby badanie nowe robić :stupid: Bo ja się właśnie przymierzałam do tych Oasys, też Johnsona. Kase chce wyciagnac moim skromnym zdaniem. Chyba ze masz jakas skomplikowana wade, astygmatyzm jakis czy cus... O tych akurat nie slyszalam. musze poszperac w necie. Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Madzka, chyba bysmy spac poszly co??? Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 No właśnie.. To co? Na trzy-czte-ry? Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 madziasto4 napisał(a):No właśnie.. To co? Na trzy-czte-ry? Nooo. To trzy-czte-ry :scared: DOBRANOC :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 PositiveThought napisał(a):niee! zostawiają mnie. To sie zastanow troche nad soba, a nie w najlepsiejszych godzinach Cie nie ma :roll: Cze Madzka! Quote
Mona4 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 witam was milutko w ten desczowy poranek:lol: Nadrabiam zaleglosci w czytaniu i przeglondaniu. Quote
Pegaza Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Witam Madzie co się szkoli na geniusza w szkole:eviltong: a chłopaków miziam:loveu: Quote
Kasia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Się witamy środowo - środkowo tygodniowo :loveu: Quote
AlKil Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Witaj Madziu! Byłam już dzisiaj u Ciebie 2 razy, ale za każdym razem nie mogłam zapisać postu....:placz: Fajne zabawy na słoneczku!:lol: Quote
Recommended Posts