madziasto4 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Daj jakiś pomysł na am..:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 madziasto4 napisał(a):Daj jakiś pomysł na am..:roll: A co Ty w chalupie siedzisz? Ja na ten przyklad jadlam buleczke z serkiem topionym snietankowym i kapuciem. Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):A co Ty w chalupie siedzisz? Ja na ten przyklad jadlam buleczke z serkiem topionym snietankowym i kapuciem. A siedzę:p Idę na prawie 13 do szkółki na 2 lekcje :p A ja się pożywiłam chelbkiem z pomidorkiem i cebulką:p Quote
Kasia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 O tak. Chlibek z pomidorkiem i cebulką jest piszny :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 madziasto4 napisał(a):A siedzę:p Idę na prawie 13 do szkółki na 2 lekcje :p A ja się pożywiłam chelbkiem z pomidorkiem i cebulką:p Len! Za nauke sie wez!! Matura w tym roku!! Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Len! Za nauke sie wez!! Matura w tym roku!! Anusia na mnie krzyczy...:placz: A na cholerę mi były dzisiejsze wuefy, religie, wosy i zastępstwa do matury??8) A tak a propos...Złożyłam już deklarację, AAAA!!!!!! I tym samym zmuszona byłam wybrać temat na polski :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Motyw winy i kary. Rozważ zagadnienie bla bla bla... Książkę Dostojewskiego jako jedyną przeczytałam z zainteresowaniem :hmmmm: I ogólnie temat wydaje mi się być fajny :hmmmm: Ale to chyba w różnych szkołach są różne listy tematów :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 A to takie jakieś podobne też miałam do wyboru. Na ten przykład analiza języka piosenek wybranego zespołu i wyjaśnić zasadność doboru środków wyrazu. Albo język środowiska uczniowskiego, albo coś o kabaretach (komizm językowy), nowomowa- język propagandy i środków masowego przekazu, język artykułów prasy młodzieżowej, itp.. Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Toro został wyrzucony za fraki za drzwi z pokoju, bo skubał mi papier na wiadomej półce, a Master jakąś chwilę temu siedział za winklem jak taki szpicel (czyli, że pół czaszki patrzy na mój pokój, a drugie pół ma widok ma na przedpokój) i jęczał, jak się okazało o ciastko. Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 O proszę, to Toro mi jeszcze rolki nigdy nie poszatkował:cool1: Quote
Kasia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Rolek sraj taśmowych to mi Fidlak już kilka rozszarpał, nawet ścierki takie kuchenne gąbczastego bardzo interesują i jak dorwie to miał z nich robi :p Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 madziasto4 napisał(a):Motyw winy i kary. Rozważ zagadnienie bla bla bla... Książkę Dostojewskiego jako jedyną przeczytałam z zainteresowaniem :hmmmm: I ogólnie temat wydaje mi się być fajny :hmmmm: Ale to chyba w różnych szkołach są różne listy tematów :hmmmm: Teee a o smierci nic nie bylo? Ja mialam smierc w literaturze i sztuce. A reszta przedmiotow? Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Teee a o smierci nic nie bylo? Ja mialam smierc w literaturze i sztuce. A reszta przedmiotow? Nie widzę o śmierci.. Jak to, to Ty nie miałaś jeszcze starej matury? :hmmmm: Biologia plus francuski rozszerzone. Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 madziasto4 napisał(a): Jak to, to Ty nie miałaś jeszcze starej matury? :hmmmm: NO WIESZ???????? :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):NO WIESZ???????? :obrazic: :obrazic: :obrazic: Powiedziałam coś nie tak?? :evil_lol: Nie żebym Cię miała za aż taką starą:eviltong: To może byłaś rocznikiem pierwszym z nową maturą? :eviltong: Też nie? Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 madziasto4 napisał(a):Powiedziałam coś nie tak?? :evil_lol: Nie żebym Cię miała za aż taką starą:eviltong: To może byłaś rocznikiem pierwszym z nową maturą? :eviltong: Też nie? Bylam wlasnie ze. Ide na taras, wracam zaras. Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Bylam wlasnie ze. Ide na taras, wracam zaras. Aaa, no widzisz, wiedziałam, że z Tobą coś tam takiego było, żeś była na przełomie starej i nowej... Ok, byle nie w grudniu popołudniu. Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 madziasto4 napisał(a):Aaa, no widzisz, wiedziałam, że z Tobą coś tam takiego było, żeś była na przełomie starej i nowej... Te chcesz pałą?? :mad: Sie czepia mie dzisiaj :shake: Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Te chcesz pałą?? :mad: Sie czepia mie dzisiaj :shake: To jak Ty mnie z pałą gonisz, to ja już sobie idę:cool1: Poczepiam się dalej jutro:loveu: :p Paaa :bye: Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 madziasto4 napisał(a):To jak Ty mnie z pałą gonisz, to ja już sobie idę:cool1: Poczepiam się dalej jutro:loveu: :p Paaa :bye: Gdzie leziesz? Nie zostawiaj mnie!! :placz: Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 madziasto4 napisał(a):Czego ryczy?? :mad: Czemu lizie i dzie?? Cze Atka! Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Czemu lizie i dzie?? Cze Atka! Ide oczy zdjąć. Soczewki znaczy się. Zaraz będę. Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 madziasto4 napisał(a):Ide oczy zdjąć. Soczewki znaczy się. Zaraz będę. To az tyle czasu nie zajmuje, ale dobrze, zgadzam sie. A co tera nosisz? Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):To az tyle czasu nie zajmuje, ale dobrze, zgadzam sie. A co tera nosisz? Już jestem. Tera czyli jak bez soczewek? To nic wtedy :hmmmm: A jak trza, to sekulory mam zawsze pod ręką. Quote
Recommended Posts