madziasto4 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Też mi się podoba :grins: Quote
Asiaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Piękny pysio:loveu: http://images12.fotosik.pl/102/1ce06931ad5163e9.jpg pzdr. Quote
binkaa Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ahh słodki pysio:loveu: I jaki wyczesany:razz: Quote
madziasto4 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Jeszcze Torek do kompletu;) Quote
Pegaza Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Hej Madzia:p jee ale chłopcy wyczesani jakaś okazja była czy jak:evil_lol: a ta fotka z tą butelką to tak do porownania mamy:lol:czy Toro zaraz ją obali?:evil_lol:;) znaczy wypije;) Quote
madziasto4 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Raz na jakiś czas trza ich doprowadzić do porządku, żeby jak ludzie wyglądali Z własnej woli się przy butli usadowił, to wykorzystałam to, żebyśta se porównali wielkość :cool3: Quote
madziasto4 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Nooo, było starcie o ucho świńskie..:mad: Master nie dał sobie cały wieczór zabrać ucha, próby Tora były bezskuteczne, za którymś razem Toro nie wytrzymał, 'na chama' chciał mu wyrwać, ten sobie nie dał, to Toro rzucił się na ucho z warczeniem, odebrał mu, nie wiem czy przy okazji Mastera nadepnął, bo ten pisnął :niewiem: Spierniczył mi z tym uchem za kanapę, cały nabuzowany na mnie również zawarczał:mad: Jesteśmy z Torem obrażeni na siebie, siedzi łajdak teraz za kanapą, ja mu powarczę zaraz:mad: Quote
Kasia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Jak zachowanie Torczysława dziś? Wciąż sie boczycie na siebie? :p Madziu dziś piątek - tygodnia koniec i początek!! :multi: Quote
madziasto4 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='PositiveThought']uu, ostro. Madzik, oj, Madzik. wracam niedługo, no. a tych chłopaków masz ślicznych. No wracaj, wracaj, smutno bez Was :shake: [quote name='fidelek2']Jak zachowanie Torczysława dziś? Wciąż sie boczycie na siebie? :p Madziu dziś piątek - tygodnia koniec i początek!! :multi: Cooo Ty, żal mi się go zrobił po 5 minutach, bo tak siedział za tą kanapą: Zawołałam go spokojnym tonem, trochę dyplomatycznym:eviltong: i wylazł z tej dziupli, kroczek za kroczkiem, nieśmiało się przyczołgał.. i przytuliłam osła. Quote
madziasto4 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Piątek, piątek Kasiu :multi: Idę na 4 lekcje i do domku :multi: Quote
Kasia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Madźka jak Ty tak możesz robić??? :mad: Toż to sam strach i wielka bojaźń w jego oczach była :shake: :evil_lol: Quote
binkaa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 A ja dzisiaj mam wolne od szkoły:multi: i cały tydzień miałam wolny:cool3: Nie ma to jak skręcić kostkę i troszkę w domu posiedzieć:p Quote
madziasto4 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 fidelek2 napisał(a):Madźka jak Ty tak możesz robić??? :mad: Toż to sam strach i wielka bojaźń w jego oczach była :shake: :evil_lol: Dlatego się zlitowałam nad goopkiem:lol: binkaa napisał(a):A ja dzisiaj mam wolne od szkoły:multi: i cały tydzień miałam wolny:cool3: Nie ma to jak skręcić kostkę i troszkę w domu posiedzieć:p Ooo, ja też mam w domu kuternogę:eviltong: Tata skręcił nogę w kostce i jest już 2 tydz. na zwolnieniu. Quote
binkaa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 A ja mam przed sobą jeszcze 2 tygodnie w gipsie:roll:. Niestety już od poniedziałku muszę iść do szkoły:angryy: A od środy znowu wolne:multi: Klasa ma wycieczkę 3dniową8) Tylko tak trochę szkoda, że nie jadę, no ale co zrobić:niewiem: Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 madziasto4 napisał(a):No wracaj, wracaj, smutno bez Was :shake: Cooo Ty, żal mi się go zrobił po 5 minutach, bo tak siedział za tą kanapą: Zawołałam go spokojnym tonem, trochę dyplomatycznym:eviltong: i wylazł z tej dziupli, kroczek za kroczkiem, nieśmiało się przyczołgał.. i przytuliłam osła. hehe zawsze sie tak u nas konczy...po prostu szkoda mi sie gniewac na malpiszonkie moja!:lol: Quote
madziasto4 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='binkaa']A ja mam przed sobą jeszcze 2 tygodnie w gipsie:roll:. Odpoczniesz sobie:lol: [quote name='MAREA SHAPIRO']hehe zawsze sie tak u nas konczy...po prostu szkoda mi sie gniewac na malpiszonkie moja!:lol: Wystarczy, że małpa na mnie spojrzy niewinnymi oczętami, a miękne od razu...;) [quote name='PositiveThought']Madźka, ale masz faaajnie :razz: dziś miałam spr z niemieckiego(ble) z drugiej klasy... a w ogóle to kilka kartkówek... brr ale masz kochanego osła :loveu: jak tam zabawa z klikerem? Nooo, środa, czwartek i piątek były nadzywczaj luźne w tym tygodniu :p Środa wagary, czawartek pojechali beze mnie na uniwersytet, to se odpuściłam (nie będę przecie za pociągiem lecieć) i wróciłam do domu, a dzisiaj 4 godziny zastępstw, więc tylko 3 w szkole :grins: I jak poszło z niemieckim? :razz: Obecnie jesteśmy nadal na etapie targetowania. Quote
Magda Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Hej Madzia! Jaka piękna sesyjka:loveu: Aż mi wstyd, że ja wstawiłam takiego rozczochrańca do swojej galerii... Muszę dzisiaj go wykąpać Torek potworek i agresor:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 No coo Ty, jaki wstyd- moi są zazwyczaj rozczochrani, raz na ruski rok mają ładną, 'uczesaną' sesję:lol: Ja Torkowi wyczeszę ten dziób, a on zaraz się w czymś uświni, wymoczy (wkłada ryj w odpływ w wannie i bawi się korkiem) i tyle z czesania :niewiem: Quote
Magda Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Hahahaha....chcesz żebym opluła monitor?:evil_lol::evil_lol: BUahahahahahahahaha zaraz padnę! Zaraz wracam idę po chusteczki Quote
Kasia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Bo to taki urok Jego - w czochradle mu do pyska :loveu: Uczesanie pasuje Masterkowi :lol: Quote
madziasto4 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hahahaha....chcesz żebym opluła monitor?:evil_lol::evil_lol: BUahahahahahahahaha zaraz padnę! Zaraz wracam idę po chusteczki Cyrk na kółkach:lol: fidelek2 napisał(a):Bo to taki urok Jego - w czochradle mu do pyska :loveu: Uczesanie pasuje Masterkowi :lol: Dlatego też Torek będzie paradował w sportowej fryzurce:lol: Zaraz będą filmiki :p Quote
Recommended Posts