Guest Agata_B Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ale ten Toro duży :-o Ile mierzy i waży Toro i Master? :lol: Quote
madziasto4 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Kasiu, Sara - dziękujemy za życzonka:loveu: Master 21-22cm, waga 2,9 kg Toro 26cm, waga 4,3 kg Przytyli :hmmmm: Tora dodatkowo głowa tak ostrzyżona powiększyła:lol: Quote
Pegaza Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Z okazji roczku Torka wszystkiego najlepszego:loveu: żarciuszka dobrego, szalonych zabaw i dużo miłości od pańci:lol: a ja też z prezentem:cool1: Quote
madziasto4 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='Pegaza']Z okazji roczku Torka wszystkiego najlepszego:loveu: żarciuszka dobrego, szalonych zabaw i dużo miłości od pańci:lol: a ja też z prezentem:cool1: Łeee tam..Ma już takie kółko :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 jee darowanemu koniowi nie zagląda sie w zęby:razz: no masz nie dość że dasz to jeszcze wybrzydza:evil_lol: dawaj je spowrotem...:evil_lol: bys jakie ciacho z tej okazji postawiła w końcu urodziny ma nie...:razz: Quote
madziasto4 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 A zróbta se sami ciacho...Darmozjady:evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 no nie Madzia ty sobie dzisiaj grabisz:razz: nie dość że wybrzydza to jeszcze skąpiradło:mad: lewą nogą wstałaś dzisiaj?:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Madźka :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sto lat dla solenizanta :BIG: , ze mnie nie jest świnia i z życzeniami przybyłam :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]26cm Torcia w kłębie? zaraz sprobuje zmierzyć mojego dla porównania, bo widzę, że chłopcy podobnych gabarytów są :lol:[/FONT] Quote
madziasto4 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='Pegaza']no nie Madzia ty sobie dzisiaj grabisz:razz: nie dość że wybrzydza to jeszcze skąpiradło:mad: lewą nogą wstałaś dzisiaj?:evil_lol: Nie, obiema naraz:eviltong: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Cześć Madźka :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sto lat dla solenizanta :BIG: , ze mnie nie jest świnia i z życzeniami przybyłam :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]26cm Torcia w kłębie? zaraz sprobuje zmierzyć mojego dla porównania, bo widzę, że chłopcy podobnych gabarytów są :lol:[/FONT] Dzięki:eviltong: Teraz mi wyszło 25 :hmmmm: Cholera, nigdy nie umiem go zmierzyć dokładnie...W każdym razie pi razy oko 25-26cm. Toro jest mniejszy od Aidka, a nie pamiętam już ile on ma w kłębie :hmmmm: Quote
Asiaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Jakie piękne pajacyki!!!:loveu: http://images12.fotosik.pl/101/36ba76ee9de045b8.jpg Pzdr. Quote
Sara_i_Aris Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ja to w ogóle nie umiem mierzyć psów. Albo Aris jest jakiś taki siaki, albo ja. Ostatnim razem jak go mierzyłam, to było 23 cm, teraz non stop 21,5... tylko waga mu się nie zmienia :roll: Master to też taki mały york, teraz chyba naszła moda na te większe, bo co rusz spotykamy paromięsięczne szczenięta we wzroście Arisa :-? Wymiziaj ode mnie chłopaków :calus: Quote
madziasto4 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='Asiaczek']Jakie piękne pajacyki!!!:loveu: http://images12.fotosik.pl/101/36ba76ee9de045b8.jpg Pzdr. Uroczo się wychylili, prawda?:loveu: [quote name='Yorkie']Ja to w ogóle nie umiem mierzyć psów. Albo Aris jest jakiś taki siaki, albo ja. Ostatnim razem jak go mierzyłam, to było 23 cm, teraz non stop 21,5... tylko waga mu się nie zmienia :roll: Master to też taki mały york, teraz chyba naszła moda na te większe, bo co rusz spotykamy paromięsięczne szczenięta we wzroście Arisa :-? Wymiziaj ode mnie chłopaków :calus: Mnie też za każdym razem wychodzi inaczej, a im dłużej wlepiam wzrok w tę miarkę, tym bardziej nie mogę się dopatrzeć czy to jest 26, a może to włos tak odstaje i jednak jest 24 A i dobrze, że jest teraz moda na większe. Miniaturyzacja niestety nie służy:shake: Quote
Guest Agata_B Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 PositiveThought napisał(a):cze maturalna. pozdrów chłopców... i co do większych, to też tak uważam! Be a Duś ma tak ok 29 cm? Tak coś mi się skojarzyło :p A jeżeli już mówimy o wzroście i wadze, to mój ideał to 2,4-3,2 kg i 23-27 cm. Quote
Kasia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Cze Madźka - właścicielko wielkiego Torka :p Ja to nawet nie śmiem mierzyć Fidlastego bo miarki zabraknie...zreszta to ewenement jest! Jego nie mozna do żadnej grupy zaliczyć, nawet Yorkiem nazwać Go nie można :p To taki włochaty kundelek troszku przypominający yorka :cool1: Mimo to najukochańszy :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Cześć Kasiu :loveu: Pewno, że najukochańszy :iloveyou: Quote
Kasia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Coś Ty im pokazywała czy też miała w ryncach, że obaj tak zapatrzeni są? Quote
madziasto4 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Nie trzymałam- wystarczyło, że nawiijałam im, że jak będą ładnie leżeć/siedzieć, to dostaną po dropsiku ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='madziasto4'] Dzięki:eviltong: Teraz mi wyszło 25 :hmmmm: Cholera, nigdy nie umiem go zmierzyć dokładnie...W każdym razie pi razy oko 25-26cm. Toro jest mniejszy od Aidka, a nie pamiętam już ile on ma w kłębie :hmmmm: [FONT=Comic Sans MS]Ja wczoraj próbowałam zmierzyć Oskarutka w kłębie i wyszło mi jakieś 24-25 cm ale też nie daje sobie ręki uciąć, że miara jest odpowiednia bo strasznie się wiercił :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Głaski dla chłopaków :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]I w ogóle czeeśc :p[/FONT] Quote
binkaa Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Hey:cool3: Co ja tu widzę? Masz taki sam dywan jak ja:lol: A no i psiulki jakie kochane:loveu: Śliczni są:loveu: Quote
madziasto4 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Ja wczoraj próbowałam zmierzyć Oskarutka w kłębie i wyszło mi jakieś 24-25 cm ale też nie daje sobie ręki uciąć, że miara jest odpowiednia bo strasznie się wiercił :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Głaski dla chłopaków :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]I w ogóle czeeśc :p[/FONT] To wychodzi na to, że są zbliżeni wzrostem :loveu: [quote name='binkaa']Hey:cool3: Co ja tu widzę? Masz taki sam dywan jak ja:lol: A no i psiulki jakie kochane:loveu: Śliczni są:loveu: Witaj :) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='madziasto4']To wychodzi na to, że są zbliżeni wzrostem :loveu: [FONT=Comic Sans MS]A no tyle, że mój wagowo nadrabia :lol: wiesz...:razz: ta klata robi swoje :cool3:[/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Cześć Madziu! A no pewnie, że lepiej jak naszła moda na te większe yorki. Jak kupowałam Arisa, to wtedy jeszcze była na takie małe, rozhisteryzowane szczurki. Oczywiście nie mówię, że wszystkie tak wyglądają, bo znam wiele z osób i tu na DGM, którzy mają takie maleństwa, a są naprawdę śliczne :loveu: http://images13.fotosik.pl/98/ed6af13696727bc9.jpg Śliczności :loveu: Żeby Aris ładnie pozował to ciastko nic nie pomoże... dopiero kiedy mówię idziemy/zostaje... Quote
Patikujek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ło matzo ale ci Toro wyrusł, wygląda tu jak tutuś Masterka Quote
madziasto4 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Yorkie napisał(a):Cześć Madziu! A no pewnie, że lepiej jak naszła moda na te większe yorki. Jak kupowałam Arisa, to wtedy jeszcze była na takie małe, rozhisteryzowane szczurki. Oczywiście nie mówię, że wszystkie tak wyglądają, bo znam wiele z osób i tu na DGM, którzy mają takie maleństwa, a są naprawdę śliczne :loveu: Śliczności :loveu: Żeby Aris ładnie pozował to ciastko nic nie pomoże... dopiero kiedy mówię idziemy/zostaje... Jak ja mówię idziemy, to moje idą :lol: Patikujek_Zabrze napisał(a):Ło matzo ale ci Toro wyrusł, wygląda tu jak tutuś Masterka Przed chwilą na spacerze facet się pytał czy to mama z synusiem:cool1: A jak zaprzeczyłam i powiedziałam, że Masterowi niedługo 4 lata stukną, to mu szczęka do ziemi opadła:lol: Quote
Recommended Posts