madziasto4 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Mona4 napisał(a):Mine ma zabujcza:diabloti: Który?:lol: Quote
madziasto4 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Master stał często z taką miną albo i lepszą i przyglądał się jak Toro biega z prędkością światła z jednego pokoju do drugiego, przez całe mieszkanie. Aż się Masterkowi kitka ruszała od ruchu powietrza, jak Torek przebiegał obok niego :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Przylizłam w sobotni poranek bo wczoraj TZ kazał mi ze sobą film oglądać a nie siedzieć na dogomanii... Nie chciałam sie z Nim kłócić bo dzis ma urodzinki więc mu uległam :p Uwielbiam oglądać Twoich chłopaków razem :loveu: Quote
Pegaza Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Witam:p taa Adama się zachciewa kolezankom:cool3: jeśli chodzi o miłość dwóch psów to u nas jest Pipi faworyzowana z racji wzrostu;) zresztą yorki mają inny charakter niz rotki.Soma jest juz stateczną sunią a Pipi to taki mały diabełek, dlatego dużo radości wniosła do naszego domku:loveu: Nie wiem często myśle o tym jak juz dokupimy sunie yorke czy obydwie czy raczej obytrzy;) mnie oblegną.Madzia ma racje kazdy pies ma inny charakter jeden chce się tulić drugi tego nie znosi ale kocha się jednakowo. Quote
koregra Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 No mam nadzieję że będę kochać jednakowo;) Quote
Sara_i_Aris Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Cześć Madziu! Ja też się zastanawiałam, czy jeśli kiedykolwiek będę miała drugiego psa, to czy będę go kochała tak, jak Arisa. Przyzwyczaiłam się już, że wszędzie mi towarzyszy, śpi ze mną, czasami nawet jemy z jednego talerza (niehigieniczne, ale to szczegół :eviltong:). Pamiętam, jak była u mnie koleżanka z Bree. Aris nawet nie opuszczał mnie krok, jedynie wtedy, kiedy się z nią bawił. Ale jeśli już chciałam dać jej ciastko, to nie pozwolił mi, wpychał się na kolana i sam je zjadł (czego nigdy nie robił, bo ich nie lubi). http://images29.fotosik.pl/81/1ced1e49f2415db3.jpg Minka Mastera rozbrajająca :lol: A Toro wyszedł jak diabeł :diabloti: Quote
Kasia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Z Madźki taki Gospodarz że niech mnie drzwi ścisną! Dałabyś tu jakieś zdjęcia a nie latała po innych watkach :eviltong: Szkoda, że Masterek z Torciem nie potrafią obsługiwać komputera....:roll: Quote
Pegaza Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Kasia jak co to sami wstawimy co nie?:evil_lol: jakies miłe stadko zwierząt:evil_lol: Quote
Kasia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Jasne że tak! Daj znać tylko kiedy zaczynamy :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 No już, już, uspokójta się:eviltong: Już wstawiam:eviltong: Quote
Kasia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ale wpierw zobacz u Atki jakie tam są zwierzaczki :evil_lol: Może a nuż będziesz wolała te 'nasze' :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 hahah sie wystraszyła a juz mialam ochote wstawić fotke:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Toro z kradzionym barankiem- czyli podgłówkiem z z owczej wełny Quote
Pegaza Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 No nareście:p Masterek miziany a Toro złodziejszek barana wlecze do budki pewnie:eviltong: Quote
Mona4 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 W takim stadku wszystkie sie kocha ,ale zawze jest ten jeden ktorego sie kocha odrobineczke wiecej:lol: Ja mam 4 diablice,wszystkie kochane,ale Malinka ma w sobie to cojs ,czego tamte niemaja:loveu:moze ze najmlodsza,albo to ze spi pani na glowie:evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 O widze nowy banerek Madziu :cool3: śliczny :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 A dziękuję ;) Tamten mi się już znudził:lol: Quote
madziasto4 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Wchodzę przed chwilą do pokoju i zastaję taki widok :roflt: Quote
Anusia & Alutka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 A Atka tyle kasy za kaganiec dala :shake: Zero inwencji tworczej i konstruktywnego myslenia... Cze Madziek wieczor dobry! Administracja brrrrrrrr! Quote
madziasto4 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):A Atka tyle kasy za kaganiec dala :shake: Zero inwencji tworczej i konstruktywnego myslenia... Cze Madziek wieczor dobry! Administracja brrrrrrrr! Prawda?? :evil_lol: Cześć Anuśka :loveu: Naprawdę brrrrr? Quote
Daga_i_Oskar Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Madziu :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Witam Ciebie i Twoje Kochane urwiski :loveu: Bedąc z Oskarkiem u fryzjera już byłam bliska obciąć go "Na Masterka" jeżeli chodzi o główke, jednym słowem chcieliśmy się pozbyć kucorka, ale jakoś nie mogło mi przejśc przez gardło zdanie : tak ścinamy go :lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zaległosci mam tak potworne, że nawet za nie się nie zabieram, ale teraz postaram się być w miarę na bieżąco :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy i mizianka chłopakom przesyłamy :loveu:[/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Cześć Madziu! Widzę, że sprawiłaś sobie nowy banerek. Naprawdę śliczny :loveu: http://images30.fotosik.pl/81/805599eace79102b.jpg Hihi, kaganiec I klasa :lol: Quote
Recommended Posts