Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Master stał często z taką miną albo i lepszą i przyglądał się jak Toro biega z prędkością światła z jednego pokoju do drugiego, przez całe mieszkanie.
Aż się Masterkowi kitka ruszała od ruchu powietrza, jak Torek przebiegał obok niego :evil_lol:

Posted

Przylizłam w sobotni poranek bo wczoraj TZ kazał mi ze sobą film oglądać a nie siedzieć na dogomanii...
Nie chciałam sie z Nim kłócić bo dzis ma urodzinki więc mu uległam :p

Uwielbiam oglądać Twoich chłopaków razem :loveu:

Posted

Witam:p
taa Adama się zachciewa kolezankom:cool3:

jeśli chodzi o miłość dwóch psów to u nas jest Pipi faworyzowana z racji
wzrostu;) zresztą yorki mają inny charakter niz rotki.Soma jest juz stateczną sunią a Pipi to taki mały diabełek, dlatego dużo radości wniosła do naszego domku:loveu:
Nie wiem często myśle o tym jak juz dokupimy sunie yorke czy obydwie czy raczej obytrzy;) mnie oblegną.Madzia ma racje kazdy pies ma inny charakter jeden chce się tulić drugi tego nie znosi ale kocha się jednakowo.

Posted

Cześć Madziu!

Ja też się zastanawiałam, czy jeśli kiedykolwiek będę miała drugiego psa, to czy będę go kochała tak, jak Arisa. Przyzwyczaiłam się już, że wszędzie mi towarzyszy, śpi ze mną, czasami nawet jemy z jednego talerza (niehigieniczne, ale to szczegół :eviltong:). Pamiętam, jak była u mnie koleżanka z Bree. Aris nawet nie opuszczał mnie krok, jedynie wtedy, kiedy się z nią bawił. Ale jeśli już chciałam dać jej ciastko, to nie pozwolił mi, wpychał się na kolana i sam je zjadł (czego nigdy nie robił, bo ich nie lubi).

Minka Mastera rozbrajająca :lol: A Toro wyszedł jak diabeł :diabloti:

Posted

Z Madźki taki Gospodarz że niech mnie drzwi ścisną!
Dałabyś tu jakieś zdjęcia a nie latała po innych watkach :eviltong:
Szkoda, że Masterek z Torciem nie potrafią obsługiwać komputera....:roll:

Posted

W takim stadku wszystkie sie kocha ,ale zawze jest ten jeden ktorego sie kocha odrobineczke wiecej:lol:

Ja mam 4 diablice,wszystkie kochane,ale Malinka ma w sobie to cojs ,czego tamte niemaja:loveu:moze ze najmlodsza,albo to ze spi pani na glowie:evil_lol:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
A Atka tyle kasy za kaganiec dala :shake:
Zero inwencji tworczej i konstruktywnego myslenia...

Cze Madziek wieczor dobry!
Administracja brrrrrrrr!

Prawda?? :evil_lol:

Cześć Anuśka :loveu:
Naprawdę brrrrr?

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cześć Madziu :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Witam Ciebie i Twoje Kochane urwiski :loveu: Bedąc z Oskarkiem u fryzjera już byłam bliska obciąć go "Na Masterka" jeżeli chodzi o główke, jednym słowem chcieliśmy się pozbyć kucorka, ale jakoś nie mogło mi przejśc przez gardło zdanie : tak ścinamy go :lol: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zaległosci mam tak potworne, że nawet za nie się nie zabieram, ale teraz postaram się być w miarę na bieżąco :lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy i mizianka chłopakom przesyłamy :loveu:[/FONT]