Pegaza Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Cze Masterek na fotkach to taki aniołeczek :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Ale o so chozi?? :eviltong: Spinka :mdleje: Quote
madziasto4 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Spinka :mdleje: Nie podoba Ci się spinka?? :niewiem: Witam serdecznie PIĄTKOWO!!!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Dzisiaj o 5 rano był śmiertelny wypadek na przejściu dla pieszych, jakieś 50m od naszego bloku :shake: Quote
Magda Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Cześć Madzik:multi: Mój kochany Masterek - kartofelek:loveu: Uwielbiam go! A gdzie ten drugi wariat? Ojej... smutne:-( Quote
madziasto4 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Cześć Madziula :) Tu jest drugi wariat:lol: Quote
Magda Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Jacy oni podobni:loveu: Widać, że Toro jest większą kulką. Masterek taki ściśnięty:evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Madzia oni te budki mają 2 w 1:lol: chcą budke mają budke, chcą bez budki to leżą na niej:lol: nie dośc że bliżniacze budki to jeszcze tak samo na niej śpią:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ojej chlopcy sa swietni :loveu: Synchronizacja jak u Kapryski!! :evil_lol: Quote
koregra Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Witam. Masterek uroczo wygląda w tej spineczce:loveu: A foteliki genialne uwielbiam ich na nich:eviltong: A ja mam pytanie nie tylko do Ciebie ale do wszystkich właścicieli dwóch psiaków i nie tylko dwóch:p. Zawsze się zastanawiam czy można rówo podzielić miłość do dwoch psiaków. Wszyscy mi mówią że to nie możliwe, że podobnie jak z dziećmi jest że jedno jest zawsze jakoś faworyzowane. Dumam nad tym od dawna bo chcę mieć drugą sunie. Kocham Corinkę najbardziej na świecie, ale co będzie jak pojawi się drugi ogonek. Powiedzcie jak to u was jest. Da się tak po równo kochać 2 psiaki? Quote
Asiaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Nie da się! Choć ja np. bardzo się staram, aby nie okazywać mojego uczucia tylko jednemu psiakowi. Zawsze pamiętam o tym, że jak głaszczę, to KAżDEGO psa po troszeczku, bo w innym wypadku - awantura!:lol: pzdr. Quote
madziasto4 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Wiesz co Kamilko, trudne pytanie.. Jak się ma 2 psy, to kocha się je po prostu jako całość;) Quote
koregra Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Madzia da się tak nie masz nic takiego że jednego bardziej faworyzujesz. Ja należę do osób które raczej wszystkich na równi traktują ale jak będzie z dwoma psiakami. Zwłaszcza jak jeden będzie szczeniaczkiem Asiaczek dzięki za odpowiedz. Podziielić sie nie da żeby jednocześnie zajmować sie dwoma :eviltong:ale mi tu chodzi głownie o uczucia i gesty z nimi związane Quote
madziasto4 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Wiesz, przez pierwsze dni pobytu Torka u nas dużo uwagi poświęcałam Masterowi- nie dla zasady, że tak trzeba (bo przy nowym członku rodziny rzeczywiście tak trzeba), ale autentycznie traktowałam Mastera nadal jako mojego jedynego psa... Po prostu to była dla mnie nowa sytuacja. A teraz tak jak mówię- kocham ich jako całość, jako jedność:) Rzeczywiście fakt jest taki, że więcej uwagi poświęcam Torkowi- ale to nie ja go faworyzuję- to on się naprasza, to on chce kontaktu;) To on chce się przytulić, to on chce się bawić, to on chce aportować. Podczas witania po powrocie obaj są traktowani tak samo, jeśli to ja inicjuję zabawę, to bawię się z obydwoma.;) Quote
Anusia & Alutka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dziewoje, chyba siem zmywam zaraz. Cos mi sie oczy zamykaja a Adama jak nie bylo tak nie ma... Quote
madziasto4 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 I jeszcze jedno. W życiu Mastera nic się nie zmieniło. Kocham go tak samo jak do tej pory, śpi nadal w łóżku, nadal ma swoją miejscówkę na parapecie. Czasami trzymam z Masterkiem sztamę;) i mamy swoje sekrety- jak muszę wyjść tylko z Torem na spacer, mówię Masterowi na uszko, że nie pójdzie na spacerek, ale dostanie ciacho i daję mu cisteczko w osobnym pokoju, żeby Torcio o niczym nie wiedział;) Przy przeciąganiu ręcznika po myciu łapek z jednej strony ciągnie Toro, a z drugie ja z Masterkiem, bo gdyby nie ja to Master by fruwał po mieszkaniu:eviltong: Quote
madziasto4 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Dobranoc Anusia :bye: Jutro Adama ściągniemy:loveu: Quote
koregra Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 No zobaczymy czy mi się to uda. ale mam na to jeszcze czas;) Quote
Anusia & Alutka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 madziasto4 napisał(a):I jeszcze jedno. W życiu Mastera nic się nie zmieniło. Doznal tylko urazu psychicznego po spotkaniu z Torrrrrpedą! :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Dobranoc Anusia :bye: Jutro Adama ściągniemy:loveu: Dobra, to poszlam. Au revoir :bye: Quote
madziasto4 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Doznal tylko urazu psychicznego po spotkaniu z Torrrrrpedą! :eviltong: Pominęłam ten aspekt, bo wydawał mi się dla Was oczywisty:evil_lol: Żebyście widziały minę Mastera przez pierwsze tygodnie pobytu Torka u nas:evil_lol: Quote
Recommended Posts