madziasto4 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Dzięki Marlena ;) A Master przed chwilą wymiotował żółcią :roll: Quote
marlena924 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 madziasto4 napisał(a):Dzięki Marlena ;) A Master przed chwilą wymiotował żółcią :roll: Masterku, co ci się stało :shake: Zapraszam serdecznie na nasza galeryjkę-czeka pierwszy filmik z moim psiakiem :multi: I masterku, wracaj do siebie Quote
madziasto4 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Marlena to z głodu :roll: niejadek jeden :mad: ale zaraz się zrehabilitował i wziął się za jedzenie :eviltong: Goldenmanka witamy w galerii :multi: Quote
anetta Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Slabo widze ten preparat p/k Za ciemne zdjecie :eviltong: Quote
madziasto4 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Już jestem :grins: Byłam na basenie, a przed chwilą wróciłam z Masterem ze spaceru i się relaksuję :eviltong: [quote name='anetta']Slabo widze ten preparat p/k Za ciemne zdjecie :eviltong: tak lepiej :diabloti: :eviltong: napisów tak czy siak nie widać, więc podam: zum auffragen auf die haut co pewnie oznacza instrukcję wydostania płynu z opakowania :evil_lol: :eviltong: Quote
marlena924 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Jedz Masterku więcej, jedz :shake: :lol: Moj piechu też tak czasem ma, że cały dzień nie zje, a wieczorem wielki power i do miski sie rwie :evil_lol: :roll: jak narazie żadnych wymiocik z takich powodów nie było :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Cześć Madziu! :multi: Śliczny masz banerek :-) Ojejka, jaka słodka dzidzia :loveu: I łobuziak w jednej psiej osobie... :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Cześć Madziu :p śliczny nowy bannerek macie :loveu: no i Masterek zawsze cudowny i przekofany :loveu: mizianki i całuski dla malutkiego :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Dobry wieczór :grins: Marlenko, Goniu, Daguś dziękujemy za odwiedzinki :multi: z tym banerkiem, to Sylwia taka zdolna :p mnie też się on podoba ;) Jednym słowem- padam :roll: Byliśmy na zakupach, pokupowałyśmy sobie ciuchy z mamą, a mężczyźni na nas czekali ( czyt. tata i Master) w samochodzie, ewentualnie umilając sobie czas spacerkami :evil_lol: Tak się nałaziłam, że nóg nie czuję :shake: Byliśmy też na działce wsadzić iglaki kupione dzisiaj u naszej znajomej ogrodniczki :lol: Rodzice wybierali krzaczki, a ja łaziłam z aparatem i natknęłam się na taki widok :loveu: : Master działkowy Quote
g_o_n_i_a Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Troskliwa mamusia... :-) Achh... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 śliczny portrecik :loveu::loveu::loveu: ja też zauważyłam nowy banerek , cudniasty jest:loveu::loveu::loveu: Quote
marlena924 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Super foteczki :multi: :multi: To u Was chyba ciepło jest, co..? Bo u mnie pogoda jak narazie daremna Quote
madziasto4 Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Goniu jak z daleka ją zobaczyłam, to pomyślałam, że złowiła jakiegoś szczura czy coś :eviltong: a tu taki mały kotecek :loveu: Alu dziękujemy ;) :hmmmm: banerek wiosenny mam, letni też mam, jeszcze tylko jesień i zima :evil_lol: :evil_lol: Marlenko u nas ładnie było tylko wczoraj, a dziś znów pogoda 'pod psem' :evil_lol: zimno, mokro :shake: Ale pogoda nam nie przeszkodzi w planach :diabloti: Booo mamy zamiar iść na obiad do restauracji wegetariańskiej :cool3: [SIZE="1"]z racji moich poniedziałkowych imienin :p Quote
marlena924 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 U nas sie imienin nie obchodzi, ale ja Tobie już życzę wszystkiego najlepsiego :p :eviltong: NO i zapraszam do nas :cool3: Quote
nataliyka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Masterek chciał pewnie spróbować jak smakują kwiatki:lol: Boska fota;) Quote
madziasto4 Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='marlena924']U nas sie imienin nie obchodzi, ale ja Tobie już życzę wszystkiego najlepsiego :p :eviltong: NO i zapraszam do nas :cool3: u nas to też nie jest takie typowe obchodzenie :eviltong: ale zawsze jest coś miłego :p dziekuję za życzenia :calus: :razz: [quote name='basiulka22tychy']ale sliczna foteczka :):):):) właściwie to ani to zdjęcie kwiatów, ani Mastera :evil_lol: :eviltong: [quote name='nataliyka']Masterek chciał pewnie spróbować jak smakują kwiatki:lol: Boska fota;) haha chyba tak :lol: dziękujemy ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Ojej Madziu, a tu znowu takie śliczne wiosenne, sloneczne zdjęcia Masterka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AlKil Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Wszystkiego najlepszego z okazji imienin !!!!!!!!!!! Quote
madziasto4 Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ojej Madziu, a tu znowu takie śliczne wiosenne, sloneczne zdjęcia Masterka :loveu: :loveu: :loveu: hihi no w końcu mamy wiosnę, nie :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: [quote name='AlKil']Wszystkiego najlepszego z okazji imienin !!!!!!!!!!! ojej :oops: dziękuję :buzi: Quote
madziasto4 Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Dzień dobry kochani :loveu: :cool3: Deszcz, słońce, deszcz, słońce, zimno, ciepło i tak w kółko :roll: U Was taka sama pogoda?? Z Masterkiem akurat trafiliśy na słoneczko i na zatrzęsienie ślimaków! Tych małych i tych dużych- winniczków. Jak się zapewne domyślacie aparatu ze sobą nie miałam :eviltong: :evil_lol: Jutro idziemy do teatru zamiast na lekcje :cool3: bo nasz kolega gra :lol:, więc dzisiaj mam luz :multi: Quote
Patka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Deszcz, słońce, deszcz, słońce, zimno, ciepło i tak w kółko :roll: U Was taka sama pogoda?? u nas jeszcze grad ... Quote
madziasto4 Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Patka napisał(a):u nas jeszcze grad ... co się dzieje z tą pogodą :shake: gdzie ten piękny maj?? :roll: Quote
Recommended Posts