Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

madziasto4 napisał(a):
Dzięki Marlena ;)

A Master przed chwilą wymiotował żółcią :roll:

Masterku, co ci się stało :shake: Zapraszam serdecznie na nasza galeryjkę-czeka pierwszy filmik z moim psiakiem :multi:
I masterku, wracaj do siebie

Posted

Już jestem :grins:
Byłam na basenie, a przed chwilą wróciłam z Masterem ze spaceru i się relaksuję :eviltong:

[quote name='anetta']Slabo widze ten preparat p/k Za ciemne zdjecie :eviltong:
tak lepiej :diabloti: :eviltong:

napisów tak czy siak nie widać, więc podam: zum auffragen auf die haut co pewnie oznacza instrukcję wydostania płynu z opakowania :evil_lol: :eviltong:

Posted

Jedz Masterku więcej, jedz :shake: :lol: Moj piechu też tak czasem ma, że cały dzień nie zje, a wieczorem wielki power i do miski sie rwie :evil_lol: :roll: jak narazie żadnych wymiocik z takich powodów nie było :lol:

Posted

Dobry wieczór :grins:

Marlenko, Goniu, Daguś dziękujemy za odwiedzinki :multi:

z tym banerkiem, to Sylwia taka zdolna :p mnie też się on podoba ;)

Jednym słowem- padam :roll: Byliśmy na zakupach, pokupowałyśmy sobie ciuchy z mamą, a mężczyźni na nas czekali ( czyt. tata i Master) w samochodzie, ewentualnie umilając sobie czas spacerkami :evil_lol:
Tak się nałaziłam, że nóg nie czuję :shake:
Byliśmy też na działce wsadzić iglaki kupione dzisiaj u naszej znajomej ogrodniczki :lol: Rodzice wybierali krzaczki, a ja łaziłam z aparatem i natknęłam się na taki widok :loveu: :

Master działkowy

Posted

Goniu jak z daleka ją zobaczyłam, to pomyślałam, że złowiła jakiegoś szczura czy coś :eviltong: a tu taki mały kotecek :loveu:

Alu dziękujemy ;)
:hmmmm: banerek wiosenny mam, letni też mam, jeszcze tylko jesień i zima :evil_lol: :evil_lol:

Marlenko u nas ładnie było tylko wczoraj, a dziś znów pogoda 'pod psem' :evil_lol: zimno, mokro :shake:
Ale pogoda nam nie przeszkodzi w planach :diabloti: Booo mamy zamiar iść na obiad do restauracji wegetariańskiej :cool3: [SIZE="1"]z racji moich poniedziałkowych imienin :p

Posted

[quote name='marlena924']U nas sie imienin nie obchodzi, ale ja Tobie już życzę wszystkiego najlepsiego :p :eviltong: NO i zapraszam do nas :cool3:
u nas to też nie jest takie typowe obchodzenie :eviltong: ale zawsze jest coś miłego :p
dziekuję za życzenia :calus: :razz:

[quote name='basiulka22tychy']ale sliczna foteczka :):):):)
właściwie to ani to zdjęcie kwiatów, ani Mastera :evil_lol: :eviltong:

[quote name='nataliyka']Masterek chciał pewnie spróbować jak smakują kwiatki:lol: Boska fota;)
haha chyba tak :lol: dziękujemy ;)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Ojej Madziu, a tu znowu takie śliczne wiosenne, sloneczne zdjęcia Masterka :loveu: :loveu: :loveu:
hihi no w końcu mamy wiosnę, nie :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:

[quote name='AlKil']Wszystkiego najlepszego z okazji imienin !!!!!!!!!!!

ojej :oops: dziękuję :buzi:

Posted

Dzień dobry kochani :loveu: :cool3:
Deszcz, słońce, deszcz, słońce, zimno, ciepło i tak w kółko :roll: U Was taka sama pogoda??
Z Masterkiem akurat trafiliśy na słoneczko i na zatrzęsienie ślimaków! Tych małych i tych dużych- winniczków. Jak się zapewne domyślacie aparatu ze sobą nie miałam :eviltong: :evil_lol:
Jutro idziemy do teatru zamiast na lekcje :cool3: bo nasz kolega gra :lol:, więc dzisiaj mam luz :multi: