Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Pegaza napisał(a):a mi zimno ide sie rozgrzać prysznicem bo na Marka-Adama nie ma co liczyć -w pracy:p Oj biedny Marek-Adam. To ja tez pojde, bo siostra zaraz sie pojawi. Dobranoc dziewczynki :bye: Aaaa Dario-Ewo, a czym Marek-Adam sie zajmuje? Quote
Pegaza Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 no patrz ją Ty chyba dziennik piszesz czy co:roll: ciekawska maryna :eviltong: a tym i owym on ma 2 prace:p Madzia i nocami i dniami i popołudniami z jednej wychodzi i do drugiej wchodzi takie życie ma Marek-Adam:roll: Dobra ja też mykam pod kolderke Pipi zabieram do grzania :eviltong: dobranoc:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 No wiesz?? :obrazic: Tak sie poswieca, a Ty taka oziebla dla niego... :shake: Madzka pewnie spi. Dobry :loveu: Quote
Pegaza Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Cze Madzia:loveu: a Anusia gdzie zaś polazla:roll: ucieka przedemną:razz: Quote
madziasto4 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Toro, target, spotkanie drugie Quote
Pegaza Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Madzia a Masterek gdzie na filmiku?:razz: Toro dostaje smakolyki a Master zaś ominięty:mad: Quote
madziasto4 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Pegaza napisał(a):Madzia a Masterek gdzie na filmiku?:razz: Toro dostaje smakolyki a Master zaś ominięty:mad: Jak jeden ćwiczy to drugi za drzwiami :lol: Quote
Mona4 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 no nie ,gorzej jak sie chlopcy zbuntuja i pania wystawia za drzwi:evil_lol: Quote
Kasia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Witamy się niedzielnie :loveu: Gdzie sie podziewacie.....??? Quote
madziasto4 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Witajcie, u nas leje:p Uwielbiam jak krople deszczu bębnią o parapet, jest ciemno i ponuro, kiedy ja muszę siedzieć w książkach:loveu: Quote
Basia&Safi Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 nio tak na nauke pogoda w sam raz :) ale nie na wyjazd do zakopca gdzie zaskoczył nas pewnego ranka snieg :D:D:D:D:D witam madziu a cio porabiaja pieski a takapogode :) Quote
madziasto4 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Cześć Basiu :) No tak, we wrześniu to już opady śniegu są możliwe w Tatrach:lol: My byliśmy w lipcu, więc sptykało nas wszystko, oprócz opadów śniegu:lol: Pieski śpią:p Quote
Anusia & Alutka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Czesc Wy! Jutro poniedzialek :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 a wcześniej niedzielny późny wieczór wywołujący przed poniedziałkowego doła :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Czesc Wy! Jutro poniedzialek :evil_lol: [quote name='fidelek2']a wcześniej niedzielny późny wieczór wywołujący przed poniedziałkowego doła :evil_lol: Otóż too, mój dół z reguły pojawia się ok 18, więc mam jeszcze trochę czasu:p [quote name='PositiveThought']cześć Madziu, jak tam chłopki jełopki? :lol: pozdrawiamy tak strasznie szkolnie... W skrócie: Jełopki wróciły ze spaceru, właśnie słyszę z pokoju rodziców 'Toruś, nie gryź mnie, Toniuś nie gryź pani..' itede, więc wnioskuję, że Toro się świetnie bawi:p A Master przysypia u mnie na łóżku:cool1: Właśnie skończyłam się maltretować depilatorem Quote
Kasia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 18.10 - dół pewnie pomalutku się ujawnia...ciekawe kiedy osiągnie punkt kulminacyjny :roll: Quote
koregra Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 No witam w ten ponury dzionek. Cori też w takie dni dużo śpi:p Quote
madziasto4 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Kasiu- jeszcze się trzymam...:razz: Cześć Kamilko :) Widocznie udziela im się ogólna atmosfera danego dnia:lol: Tiaaaa..zjedli kolację, a Toro po chwili wszystko zwrócił (po czym z powrotem chciał zeżreć, to co zwymiotował:mad: ). To są efekty jego łapczywego jedzenia:roll: Po 20 września działka nad jeziorem będzie już do naszej dyspozycji, wtedy zaczniemy zakładać ogrodzenie, robić tarasik i inne prace porządkowe :multi: Quote
Kasia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Uwielbiam te pozycje kołami do góry :loveu: 20.00 - jak samopoczucie? :roll: Quote
koregra Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Wiesz moja Cori dostaje po jedzeniu kreon. Może wypróbuj tzn to się powinno dawać razem z posiłkiem ale wtedy nie zje więc zaraz po wciskam kuleczki do pysia. Od pierwszego podania Cori ani razy nie wymiotowała. Kochany Masterek:loveu: Quote
Pegaza Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 koffam jak tak spi Pipi:loveu: mogłaby ją miziać i miziać a ona się wtedy wkurza:evil_lol: te pozycje są słodkie:eviltong::loveu: jestem całkiem normalna:cool1: http://images26.fotosik.pl/78/500e8fc765a339e6.jpg Quote
Recommended Posts