madziasto4 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Yorkie napisał(a):Cześć Madziu! Ja dzisiaj w szkole wyjątkowo głodowałam, bo na śniadanie zjadłam tylko parę chrupek. A i tak nic ze sobą nie biorę, nawet obiadu bym nie jadła :grins: Filmiki obejrzałam. Kliker musi być naprawdę super. Zastanawiam się, czy czasem nie kupić takowego dla Arisa... tylko nie wiem jak zareaguje. No i na smakołyki nie jest taki chętny :roll: Chociaż większość komend i sztuczek to uczyłam go tylko samym psim ciastkiem i czasami posłużyłam się kimś, aby udawał psa :lol: Takim sposobem nauczył się daj głos. Żeby mój tak za zabawkami skakał :roll: Witaj Sara:loveu: Ja na codzień jem 'po łebkach', rano nie mam apetytu, zjem byle co, później coś przekąszę, dopiero w domu jakiś obiadek ciepły. Ja mam kliker już od dawna, tj jak Toro miał ze 3-4 miesiące..Ale odważyłam się dopiero teraz go użyć 'na psach':lol: I wrażenia naprawdę pozytywne;) Nie martw się, Master też się nie kwapi do takich zabaw;) Ja mu rzucam piłkę, a on patrzy na mnie za wzrokiem mówiącym 'Sama se po to teraz biegnij, nie ma głupich':roll: Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 madziasto4 napisał(a):Józiooooowa:loveu: Taśma czy linka? Linka, bo tasiem niet. Znaczy da ale 5metrow max. Quote
madziasto4 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 My mamy właśnie te linki 5 metrowe. Ale skąd Ty żeś wytrzasnęła różowy kolor:crazyeye: Nigdy nie widziałam w sprzedaży takowego:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='madziasto4']My mamy właśnie te linki 5 metrowe. Ale skąd Ty żeś wytrzasnęła różowy kolor:crazyeye: Nigdy nie widziałam w sprzedaży takowego:roll: Jak nie?? Kochana kolekcja summertime. Quote
madziasto4 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jak nie?? Kochana kolekcja summertime. Aaaaale ładniutkie :iloveyou: Bardzo mi się podobają :iloveyou: Z serii marchewkowej... Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Noo sliczne sa :loveu: :roflt: :roflt: :roflt: A to przepraszam co na 4 zdjeciu jest za masterkiem, to Twoj rekwizyt na biologie?? Quote
madziasto4 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Noo sliczne sa :loveu: :roflt: :roflt: :roflt: A to przepraszam co na 4 zdjeciu jest za masterkiem, to Twoj rekwizyt na biologie?? No wiesz...:evil_lol: Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Madźka głodnemu chleb na myśli :evil_lol: Pusto tu dziś, co nie...? :roll: Quote
madziasto4 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 fidelek2 napisał(a):Madźka głodnemu chleb na myśli :evil_lol: Pusto tu dziś, co nie...? :roll: A głodny głodnemu wypomni :evil_lol: :megagrin: Pusto, zimno, mimo piątku i weekendu... Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Oj wypraszam sobie! :obrazic: Ja nie głodna, mam tego za nadtto!!! Polazły gdzieś, się szlajają....:shake: Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 madziasto4 napisał(a):A głodny głodnemu wypomni :evil_lol: :megagrin: :cool2: fidelek2 napisał(a):Oj wypraszam sobie! :obrazic: Ja nie głodna, mam tego za nadtto!!! no a nie mowilam, ze one ozieble jakies sa... :cool1: Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 No co? Prawdę przecie mówię! Do oziębłości to mi daleko ale czasem to te chłopy nic tylko to mają w głowie :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 A Ty to moglabys sie czasem zapomniec. Taki ladny Łukaszek :loveu: Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Teraz to dopiero wszystkiego pilnuje :evil_lol: I nie dam sie jak ostatnim razem zbałamucić, oj nie! Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Oj tam, oj tam. Takie piekne dzieco, taka figura... Nic tylko dzieci rodzic, a nie psy kupowac!! Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Taaa, bo cała przyjemność to w rodzeniu jest, co nie? :evil_lol: A co ja Matka Polka jestem? Figura rzecz nabyta :p Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 fidelek2 napisał(a):Taaa, bo cała przyjemność to w rodzeniu jest, co nie? :evil_lol: a nieeee?! Quote
madziasto4 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Mogły się od razu dwa Łukaszki narodzić, bliźniaki:p Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 a spróbuj se! wcale nic nie boli :shake: Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 taaa, a ja na piechotę z Fidlastym do Branic bym poszła (szpital psychaitryczny :cool1:) Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 fidelek2 napisał(a):a spróbuj se! wcale nic nie boli :shake: Och juz nie badz taka egoistka!! Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Nie jestem bo już dawno zapomniałam jak to było i jak bolało. I stwierdzę nawet, że tamten ból to nic w porównaniu z tym jak daje nam popalić teraz ten mały szkrabik :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 fidelek2 napisał(a):taaa, a ja na piechotę z Fidlastym do Branic bym poszła (szpital psychaitryczny :cool1:) Ja proponuje do Tworek, bo tam z Aga jestesmy umowione :D fidelek2 napisał(a):Nie jestem bo już dawno zapomniałam jak to było i jak bolało. I stwierdzę nawet, że tamten ból to nic w porównaniu z tym jak daje nam popalić teraz ten mały szkrabik :loveu: Nie no, zarty zartami. Ponoc straszne to jest, aczkolwiek zapomina sie jak daja Ci dzidzie :loveu: Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 To idem z Wami! Ale Fidlastego biorę! To prawda :loveu: Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Anuś zauważyłaś jak Madźka dyskretnie omija nasze teraźniejsze tematy i nie wdaje sie z nami w dyskusje...? :p Quote
Recommended Posts