Pegaza Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Hej Madzia:p nawet nie masz pojęcia jak wczoraj przemokłam łącznie z butami:mad: mam dość takiej pogody ja protestuje:x ja jeszcze miodzik z cytryna i herbatą stosuje:p trzymaj się ciepło:p Quote
madziasto4 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Mona4 napisał(a):no brawoooooooo:multi: Witaj Mona :multi: Aga76 napisał(a):Madziu, Booski Master, booski Masterek :sweetCyb: Straszecznie mi się filmiki podobają. A co smacznego szamał? Suszona wołowinka:loveu: Niestety tylko Masterkowi służy... Anusia & Alutka napisał(a):Ojej ile sie moglam Madzki nasluchac :loveu: Masterek piekny i madry piesek :loveu: Za cały tydzień się nasłuchałaś:eviltong: Pegaza napisał(a):Hej Madzia:p nawet nie masz pojęcia jak wczoraj przemokłam łącznie z butami:mad: mam dość takiej pogody ja protestuje:x ja jeszcze miodzik z cytryna i herbatą stosuje:p trzymaj się ciepło:p Dzień doberek;) A u nas dzisiaj pięknie i cieplutko:loveu: Mmmmm...herbatka z miodem i cytrynką :iloveyou: Quote
Mona4 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 wy macie cieplutko a ja zebm mogla pisac to najlepiej w cieplych rekawiczkach,bo inaczej paluchy marzna.Ale centralne zaczelo grzac wiec moze az tak zle niebedzie. Quote
madziasto4 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Centralne już u Ciebie grzeje??:crazyeye: A jak się rano wychodzić spod ciepłej kołderki nie chce, kiedy tak zimno:shake: Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 :diabloti: madziasto4 napisał(a):I nie, że on tam sobie grzecznie siedzi, nie, nie, on tam żre mi papier do drukarki :razz: Ino czeka, aż wpadnę w trans na dogo i nie słyszę skubania i darcia kartek :razz: Melka toaletowy...zawsze sie martwie gdy jest podejrzanie cicho..:diabloti: Quote
madziasto4 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Toro na szczęście nie interesuje się papierem toaletowym..Ale notorycznie włazi do wanny, bawi się korkiem i drapie w odpływ:mad: Quote
madziasto4 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Zahipnotyzowany przez tabletkę mussssssującą :ghost_2: Quote
madziasto4 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 PositiveThought napisał(a):u nas w szkole zimno strasznie... Madziu kochana zdjątka jeszcze z Pobierowa (; tęsknie za Twoimi potworkami! U nas też:shake: A bo u nas też takie kamyczki są na gdyńskiej plaży:evil_lol: :evil_lol: buuu, ja za Twoim Dusiakiem też... Quote
koregra Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 A witam :lol: Co tam u was? Ja to bym chciŁ zobaczyć torka w akcji w wannie. Możemy liczyć na jakiś filmik? Jak idzie szkolenie klikerem tez sie zastanawiam nad zakupem mimo ze Cori i tak bar4dzo pojetna bestia jest. Sam sie nawet zastanawam czego ją teraz nauczyć Pozdrawiamy cieplutko w te zimne i mokre dni;) Quote
madziasto4 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 koregra napisał(a):A witam :lol: Co tam u was? Ja to bym chciŁ zobaczyć torka w akcji w wannie. Możemy liczyć na jakiś filmik? Jak idzie szkolenie klikerem tez sie zastanawiam nad zakupem mimo ze Cori i tak bar4dzo pojetna bestia jest. Sam sie nawet zastanawam czego ją teraz nauczyć Pozdrawiamy cieplutko w te zimne i mokre dni;) Hej Kamilka :) Jak się uda, to cichaczem go nagram, ale nie obiecuję, bo zbój jak tylko mnie zobaczy to zaprzestanie akcję;) Narazie to są początki naszego szkolenia, ale ja jestem bardzo zadowolona:multi: Kliker to super sprawa, naprawdę, tylko najważniejsze jest, żeby samemu się z nim zaznajomić. Obecnie chłopcy poznają jego działanie poprzez targetowanie. Były 2 lekcje, jutro będzie kolejna;) Polecam kliker, jak już się pies dowie o co chodzi z tym klikaniem, to zabaw, sztuczek, pomysłów może być mnóstwo, a wszystko będzie do zrobienia:multi: Quote
koregra Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 No to chłopaki wyszkolone będą;) No zobaczymy na razie to nie mam czasu nawet do sklepu wyskoczyć:-( Quote
Anusia & Alutka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Moje kochanie musssssssujace :loveu: A sie co rano musssuje plussszowo. Quote
Mona4 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 witam i o zdrowko pytam:lol: pozdrowienia z zalanego Slaska Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cze Madzka! Dzisiaj piatek, jutro sobota to znaczy ze wolne :multi: Quote
Pegaza Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cze Madzia wpadam i wypadam.....:p bo deszcz leje:eviltong: Quote
madziasto4 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 A ja znowu witam Was ze stanowiska szkolnego :roll: Zapomniałam dzisiaj portfela z domu, buuuu :shake: I pożyczam biedna od ludzi na bilet...:eviltong: koregra napisał(a):No to chłopaki wyszkolone będą;) No zobaczymy na razie to nie mam czasu nawet do sklepu wyskoczyć:-( Hihi, ja przez internet zamówiłam:eviltong: Anusia & Alutka napisał(a):Moje kochanie musssssssujace :loveu: A sie co rano musssuje plussszowo. Ja co wieczór zażywam musssssujących płynów plussssszowych:p Mona4 napisał(a):witam i o zdrowko pytam:lol: pozdrowienia z zalanego Slaska A ja witam z pogodnego i bezdeszczowego Pomorza:lol: Anusia & Alutka napisał(a):Cze Madzka! Dzisiaj piatek, jutro sobota to znaczy ze wolne :multi: Tak, tak, tak!!:multi: Weekend :multi: Znowu wiem co to znaczy radość z nadchodzącego weekendu:loveu: Pegaza napisał(a):Cze Madzia wpadam i wypadam.....:p bo deszcz leje:eviltong: Dobry;) Skoro deszcz leje, to coś mi w głowie podpowiada, że wtedy siedzi się właśnie na dogo:eviltong: Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Filmiki obejrzane:cool2: :evil_lol: http://images21.fotosik.pl/404/b92edb30a05feee5.jpg Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cześć i czołem! :p Weekend weekendos!!! Dobrze go spożytkuj bo niedzielny wieczór i poniedziałkowy poranek szybko przyjdą, oj szybko :eviltong: Quote
madziasto4 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='madzia i medor']Filmiki obejrzane:cool2: :evil_lol: http://images21.fotosik.pl/404/b92edb30a05feee5.jpg Witaj :lol: Lampił się tak na tę szklankę dobre pół minuty :lol: [quote name='fidelek2']Cześć i czołem! :p Weekend weekendos!!! Dobrze go spożytkuj bo niedzielny wieczór i poniedziałkowy poranek szybko przyjdą, oj szybko :eviltong: Doberek Kasiu :) Weekend, weekend :cunao: Moje ulubione słowo:loveu: Pogoda u nas wspaniała słoneczko, cieplutko, ach...:loveu: Quote
madziasto4 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Toro i przyjaciel ringo:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Wiesz co Madzka? On jest nieziemski :loveu: On zawsze tak samo lata. Oj! Zapomnienie portfela to rzecz straszna brrr. A dzisiaj w nocy przyjezdza moja siostra :multi: Moge byc z deczka nieobecna... Quote
madziasto4 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 I tak samo mruży oczyska tak jak tu:loveu: http://images25.fotosik.pl/76/1d1d505fc0b0f131.jpg buuuuu Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Czekam na paczki. A donosiciel pewnie znowu zaniosl je do mamy :angryy: Czekamy na piekna smycz, józiową z flexi 8m :razz: i na kulki newtona :cunao: Quote
madziasto4 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Józiooooowa:loveu: Taśma czy linka? Quote
Sara_i_Aris Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cześć Madziu! Ja dzisiaj w szkole wyjątkowo głodowałam, bo na śniadanie zjadłam tylko parę chrupek. A i tak nic ze sobą nie biorę, nawet obiadu bym nie jadła :grins: Filmiki obejrzałam. Kliker musi być naprawdę super. Zastanawiam się, czy czasem nie kupić takowego dla Arisa... tylko nie wiem jak zareaguje. No i na smakołyki nie jest taki chętny :roll: Chociaż większość komend i sztuczek to uczyłam go tylko samym psim ciastkiem i czasami posłużyłam się kimś, aby udawał psa :lol: Takim sposobem nauczył się daj głos. http://images26.fotosik.pl/76/d89f586afe474787.jpg Żeby mój tak za zabawkami skakał :roll: Quote
Recommended Posts