Pegaza Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Madzia machła ten przepis ła dużo składników:eviltong: hmm nie mam cukru brązowego nie mam tego i tego chyba będą nici z tego:roll: pewno pyszne musi być:p kurde ten poniedziałek nie dla wszystkich byl szczęśliwy(chyba tylko dla mnie) będe leciec dobrej nocy papap:loveu: Quote
madziasto4 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='Pegaza']Madzia machła ten przepis ła dużo składników:eviltong: hmm nie mam cukru brązowego nie mam tego i tego chyba będą nici z tego:roll: pewno pyszne musi być:p kurde ten poniedziałek nie dla wszystkich byl szczęśliwy(chyba tylko dla mnie) będe leciec dobrej nocy papap:loveu: Ano tak, najpierw trzeba się przygotować, kupić składniki, a dopiero wtedy zabierać się za przepis:eviltong: Ale danie robi się szybko jak na chińszczyznę:razz: No nic, dobranoc :) Quote
Anusia & Alutka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 oczekiwanie na plan lekcji-koszmar. zle ulozony-jeszcze wiekszy koszmar. buziaki Madzka! Quote
Kasia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 jak tak szybciorem...wpadłam i wypadam :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Madzik ja czekam jeszcze na plan lekcji. zobaczymy co mi wymysla. ups, zapomnialam, Ty w szkole jestes... :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 PositiveThought napisał(a):cześć Madźka, jak tam pierwszy dzień nauki? :lol: dobra, wiem, że to nie śmieszne :roll: buu a Torcio mi się nie włącza. Znośnie:roll: Mnie się normalne włącza :hmmmm: fidelek2 napisał(a):jak tak szybciorem...wpadłam i wypadam :grins: Cześć...;) Anusia & Alutka napisał(a):Madzik ja czekam jeszcze na plan lekcji. zobaczymy co mi wymysla. ups, zapomnialam, Ty w szkole jestes... :loveu: Czeeść..... Siedzę nad biologią:shake: Za oknem grzmiało, Master się boi, a Toro z szampańskim humorem go zaczepia.. Quote
madziasto4 Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Toro plus target, nie róbcie za głośno, bo w pewnym momencie się wydrę 'wieeeeeem' :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 madziasto4 napisał(a):Siedzę nad biologią:shake: Ojej Madzka, to juz sie zaczelo??? :shake: Kooocham ten Twoj glos niski i meski :loveu: Quote
Aga76 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Cześć Madziu :loveu: :loveu: :loveu: pozdrawiam ciepło Quote
Kasia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Cześć i czołem :lol: Świetne filmiki!!! Uwielbiam Torka :loveu: i Masterka też :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Czesc i czolem kluski z rosolem, ktorego wcale mi sie nie chce jesc, mimo ze teoretycznie moge. Quote
Anusia & Alutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Pycha kluski to sa takie robione :loveu: Babciowe... Quote
madziasto4 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Ojej Madzka, to juz sie zaczelo??? :shake: Kooocham ten Twoj glos niski i meski :loveu: Noooo, zaczęło się....:shake: Mona4 napisał(a)::lol: witam w ten desczowy poranek Witam ;) Aga76 napisał(a):Cześć Madziu :loveu: :loveu: :loveu: pozdrawiam ciepło Cześć :loveu: fidelek2 napisał(a):Cześć i czołem :lol: Świetne filmiki!!! Uwielbiam Torka :loveu: i Masterka też :loveu: Czołem Kasiu :lol: Anusia & Alutka napisał(a):Czesc i czolem kluski z rosolem, ktorego wcale mi sie nie chce jesc, mimo ze teoretycznie moge. Mnie też by się nie chciało prawdę mówiąc.. Quote
madziasto4 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Zapraszamy na filmik:p Master- pierwsze spotkanie z klikerem i targetowaniem Drugie spotkanie z targetem Quote
Pegaza Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Hej MADZIU:p ale zimno brrr a ja zaraz na spacerek :painting: a tam ciągle trzymaj się ciepło:p Quote
madziasto4 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='Asiaczek']Jaki zdolniacha!:loveu: Pzdr. Z Torkiem miałam trochę problemów, ale jest coraz lepiej, a Master mnie zaskoczył- myślałam, że nie będzie taki chętny ;) [quote name='Pegaza']Hej MADZIU:p ale zimno brrr a ja zaraz na spacerek :painting: a tam ciągle trzymaj się ciepło:p Witam, zimno jest okropnie!!! I w domu, i w szkole :shake: Siedzę w ciepłej bluzie i piję gorącą herbatę, a pieski śpią wtulone, jeden w ciuchy, drugi w pościel:lol: Quote
Kasia_zg Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Witaj Madziu ale masz zdolnych chłopaków w domu...tulaski dla Ciebie i chłopaczkow:loveu: Quote
Kasia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Zdolne chłopaki, a jak! Masterek....:loveu: Quote
madziasto4 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Zdolni, inteligenti... Po pańci ja nic :grins: Quote
Aga76 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Madziu, Booski Master, booski Masterek :sweetCyb: Straszecznie mi się filmiki podobają. A co smacznego szamał? Quote
Anusia & Alutka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ojej ile sie moglam Madzki nasluchac :loveu: Masterek piekny i madry piesek :loveu: Quote
Recommended Posts