Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Madzia:p
ja nie wiem chyba mnie tu rano nie było:roll:

Madzia to jak siedzisz przy tym biurku to jak Ty piszesz kiedy trzymiesz
w objęciach tego przystojniaka:loveu:

Wysuwam maksymalnie klawiaturę, przysuwam się również maksymalnie z fotelem, tak samo maksymalnie wyciągam prawą dłoń ku klawiaturce i jakoś sobie radzę:p

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Jeny Masterek o sama slodycz :loveu:
Takie kochane puci puci :loveu:
Madzka, on jest przytulak, czy Torcio wiekszy?

Torcio większy. Torcio Ci uśnie na kolanach, wtuli się w szyję, poliże po twarzy, a Master nie- posiedzi na kolanach, ale tylko się ogląda ze wzrokiem 'Mogę już iść?'. Master jest przytulak na swój sposób, tzn siądzie przed Tobą, żebyś go pomerdała, podrapała po szyjce...

Posted

Master to w ogóle powinien mieć krócej pysk przycięty, ale taki panikarz, nie da sobie pomajstrować przy pysku:mad:

Zaraz Wam pokażę co mój twórczy pies z nowo odkrytym zmysłem dekoracyjnym zrobił..:razz:

Posted

[quote name='madziasto4']Tak jest, jeziorko musi być. Tam gdzie mamy zaklepane, kupujemy 'domek' (w cudzysłowie, bo jest urządzony jak w XIX w, albo takie domki w saknsenach:evil_lol:, ale jest super :) Na przykład sypialnia jest zrobiona z policyjnej 'suki', piętrowe łóżka, na zewnątrz jest jakaś wędzarnia :) My lubimy takie spartańskie warunki :lol: ) za symboliczną złotówkę od pewnej starszej pani. I to już we wrześniu będzie do naszej dyspozycji, a kawałek działki obok tego 'domku' będziemy dzerżawić od gospodarza.
Te krzaki po lewej to granica tej działki (ta działka jest za tymi krzakami właśnie), którą chcemy dzierżawić.

Z okien sypialni widać jeziorko jak na dłoni :loveu: I to miejsce nam się bardzo podoba. A działki na sprzedaż nad tym samym jeziorem szukamy swoją drgoą, ale również w tym rejonie (1km w lewo, 1km w prawo wzdłuż drogi).

sliczne!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='fidelek2']Dziękujemy za prezent :loveu::loveu:
Jak zwykle trafiłaś!!!!!

Ino prosiłabym jeszcze o odsyłacz, ok? :lol:
Proszę

A poznajesz Kasiu kwiatki w bannerku??:eviltong:

[quote name='Anusia & Alutka']Dobry bry :loveu:
Dobry dzień:p

[quote name='MAREA SHAPIRO']sliczne!!!!!!!!!!!
Dzisiaj byliśmy na tej działce i cholera przemarzłam trochę i teraz się wygrzewam i popijam gorącą herbatkę:p

[quote name='PositiveThought']aaaa, zanim tu doszłam, tak długo strona się ładowała, że zapomniałam, co chciałam napisać. jak mi się przypomni, to napiszę.

cze :grins:
Sierota:lol:
Cześć:lol:

Posted

[quote name='madziasto4']
Proszę

A poznajesz Kasiu kwiatki w bannerku??:eviltong:

Dziękuję :loveu:

Hihi, no jacha że poznaję!
Ale z początku to se pomyślałam, że takie sławne te moje działkowe żółte kwiatki bo nawet tapetki i tła takie robią :evil_lol: