madziasto4 Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Anusia & Alutka napisał(a)::crazyeye: :???: :hmmmm: :niewiem: Ja to gzibow chyba nigdy nie zrozumiem... No cioo?? :niewiem: Bo skaczesz tak i skaczesz tą emotą z kłami na wierzchu, to Cię ostrzegłam :niewiem: :eviltong: O Boże ostatni weekend wakacji:placz: Dobra Anusia, ide lulu, paaaa :bye: Quote
Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Glowa, o pardon, kapelusz do gory. Jakos to bedzie. Podzielam smutek Twoj, bo ja w pn walcze. Spij dobrze :bye: Quote
Magda Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Cześć Madzia! Ostatnie poranki długiego leniuchowania? Widzę, że korzystasz ile wlezie:razz::eviltong: Mi nie dane było dzisiaj dłużej pospać..... fiku miku i niespodzianka:cool1: Miłego dzionka! Quote
Kasia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Nawet się nie pytam o końcowo-wakacyjne samopoczucie bo mnie poszczujesz i przegonisz stąd :eviltong: ale zapytam w niedzielny wieczorek!!! A tak w ogóle to CZEŚĆ :loveu: Quote
madziasto4 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Magda_Miki napisał(a):Cześć Madzia! Ostatnie poranki długiego leniuchowania? Widzę, że korzystasz ile wlezie:razz::eviltong: Mi nie dane było dzisiaj dłużej pospać..... fiku miku i niespodzianka:cool1: Miłego dzionka! Czeeeść :placz: PositiveThought napisał(a):cześć Madziu :loveu: och, wszystko, co dobre, tak szybko się kończy :placz: Czeeeść :placz: fidelek2 napisał(a):Nawet się nie pytam o końcowo-wakacyjne samopoczucie bo mnie poszczujesz i przegonisz stąd :eviltong: ale zapytam w niedzielny wieczorek!!! A tak w ogóle to CZEŚĆ :loveu: Nienawidzę niedzielnych wieczorów :2gunfire: I szczerze nienawidzę dzwonka mojego alarmu w telefonie :2gunfire: Dzisiaj nastawiłam i myślałam, że mnie szlag trafi, bo taką samą melodię słyszę zawsze punkt 7 w czasie roku szkolnego :2gunfire: Czeeść :placz: Quote
Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ale tu mokro.... Cze chłopcy i cze Madźka :loveu: Quote
Kasia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 bidulki, nie zalewajcie się już łzami :glaszcze: te 10 miechów zleci tak szybko, że nawet sie nie obejrzycie :cool1: Quote
madziasto4 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='PositiveThought']ja słyszę punkt 6 :placz: nastawiam codziennie coraz wcześniej, dlatego ostatnio od rana byłam na dogo, ale dziś już nie mogłam :placz: Ja mam o tyle gorzej, żem nocny marek :shake: [quote name='Aga76']Ale tu mokro.... Cze chłopcy i cze Madźka :loveu: Cześć Aguś... [quote name='fidelek2']bidulki, nie zalewajcie się już łzami :glaszcze: te 10 miechów zleci tak szybko, że nawet sie nie obejrzycie :cool1: Wiesz co Kasiu, przez tę cholerną maturę sama nie wiem czy chce zatrzymać czas, czy może, żeby te 10 miesięcy szybko minęło :roll: Quote
madziasto4 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Ech.... Zaczęłam Torkowi włączać kliker, targetowanie na razie chrzanię, bo się wystraszył kliku i tym samym targetu się boi. Zawinęłam kliker w chusteczkę, włożyłam do skarpety, chowam za plecami i robimy serie k/s, k/s, k/s,.....,k/s. I jest lepiej :multi: Quote
Kasia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 matura - to tymbardziej czas szybciej zleci. w marcu próbne, w maju prawdziwe i koniec szkoły średniej :lol: Quote
Magda Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Przyszła nasza zguba:p Nie smutaj! Jakoś przeżyjemy kolejny rok szkolny;) Quote
Anusia & Alutka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Madzka, toz dzwonek alarmu sie zmienia co jakis czas, co by czlowiek pozniej, za przeproszeniem, nie rzygal na sam dzwiek dzwonka owegoz... Za pooool ro-oku :siara: Quote
Magda Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Za pooool ro-oku :siara: Kwitną kasztany?:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Madzka, toz dzwonek alarmu sie zmienia co jakis czas, co by czlowiek pozniej, za przeproszeniem, nie rzygal na sam dzwiek dzwonka owegoz... Za pooool ro-oku :siara: Taaa, inne mam jakies samby, afrykańskie rytmy, albo dzwonki typowe dla telefonu, co ma efekt taki, że szukam po omacku komórki i mówię 'słucham'...:roll: Tiaaa....I znów za rok matuuura:evil_lol: Tfu, tfu:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Hmmm... Pomsl moze srednio odkrywczy, ale moze kup sobie budzik. Taki normalny, z zegarkiem i ladna melodyjka. Quote
madziasto4 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Hmmm... Pomsl moze srednio odkrywczy, ale moze kup sobie budzik. Taki normalny, z zegarkiem i ladna melodyjka. Odpada, zapomnę nastawić:evil_lol: A tak to elegancko sobie nastawiam w komóreczce alarm cykliczny i już :grins: Quote
madziasto4 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Tak Torcio śpi jak siedzę przy biurku Quote
madziasto4 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Bo to było Atka tego samego dnia robione zdjęcie:razz: Quote
madziasto4 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Nooo, a psitulanka dalej nie chce do targetu podchodzić:shake: Muszę mu wysmarować czymś dobrym, jakąś kiełbachą...:roll: Zara foty będą jakieś.. Quote
Pegaza Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Cze Madzia:p ja nie wiem chyba mnie tu rano nie było:roll: Madzia to jak siedzisz przy tym biurku to jak Ty piszesz kiedy trzymiesz w objęciach tego przystojniaka:loveu: Quote
madziasto4 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Toro dorwał ucho krowie, obrabia je mlaskając i od czasu do czasu bierze je w pysk i robi rundę po mieszkaniu ostentacyjnie przechodząc za każdym razem obok Mastera. A tak się składa, że Master ma go i to jego ucho głęboko w nosie :razz: Quote
Recommended Posts