Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
ja nie moge filmika obejrzec wlasnie...

moze sie Torek wyskakal co? za bardzo.

Raczej nie, bo cały czas spał teraz...

PositiveThought napisał(a):
no właśnie wiem, bo chciałam zdjęcia wrzucic :placz: chyba się przerzucę na fotosika...

oł. idziecie do weta czy czekacie jeszcze trochę?
Torcio, nie choruj!

Nieee, u weta kilka dni temu byli obaj, zastrzyki skończone, już było w porządku, a dzisiaj niespodzianka przed chwilą :question:

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

A wczoraj zatrzymał mnie pewien dziadek na spacerze i wypytaywał o cenę chłopaków, o żywienie etc, i nagle palnął 'A z tymi pieskami to się wychodzi?'

:question::question::question:

Posted

[quote name='madziasto4']A wczoraj zatrzymał mnie pewien dziadek na spacerze i wypytaywał o cenę chłopaków, o żywienie etc, i nagle palnął 'A z tymi pieskami to się wychodzi?'

:question::question::question:

mogę?

:grab: Bujaj się człowieku, o!

Posted

Wspomniał mi o jakiejś kobiecie, co to ma ponoć doczynienia z yorkami (tak zagmatwał, że hej, o jakichś rodowodach z Meksyku ściąganych mi mówił), że ta babka wychodzi ze swoimi tylko jak jest ciepło, zimą to absolutnie, bo im jest zimno, jej pieski mają kuwetkę i tam załatwiają swoje potrzeby :question: I się pytał gdzie się moje załatwiją i czy też mają kuwetę :question:
Pytam się go z nadzieją w głosie, czy owa pani wychodzi mimo tej kuwetki na spacery z psami? Usłyszałam, że taaak, ale tylko jak jest ciepło :question:

Zatkało mnie, ale udało mi się z siebie wydusić, że oczywiście, że wychodzę z moimi, że to są normalne psy, z którymi wychodzę zawsze, niezależnie od temperatury, że to nie koty, żeby się w kuwetach załatwiały, etc
I jeszcze facet stwierdził patrząc na Mastera, że te malutkie są ładniejsze od tych większych- i w tym momencie spojrzał na Tora. Ja natomiast twardo trzymając kontrę, rzuciłam dosadnie, że te mniejsze są również bardziej chorowite...

Posted

Cze Madzia:p
fotki obejrzane
tu widać że Toro dominantem jest:razz: biedny Masterek
http://images25.fotosik.pl/71/3da33570700b1603.jpg

jeśli chodzi o głupie teksty to ja słyszałam dziś, że w lato psy kagańców nosić nie muszą:lol: że niby ciepło psy się męczą itp. a to dlatego że Soma była bez bo wchodzilismy na pole i zawsze ją luzem wypuszczam, Ci to zobaczyli i skomentowali:lol: jestem za jak najbardziej:lol:

Posted

[quote name='MAREA SHAPIRO']hihi filmik spox!
Toro w koncu przyskrzynil rozbrykanego Mastera!:loveu:
W końcu??:lol: On go zawsze przyskrzynia :lol:

[quote name='Pegaza']Cze Madzia:p
fotki obejrzane
tu widać że Toro dominantem jest:razz: biedny Masterek
http://images25.fotosik.pl/71/3da33570700b1603.jpg

jeśli chodzi o głupie teksty to ja słyszałam dziś, że w lato psy kagańców nosić nie muszą:lol: że niby ciepło psy się męczą itp. a to dlatego że Soma była bez bo wchodzilismy na pole i zawsze ją luzem wypuszczam, Ci to zobaczyli i skomentowali:lol: jestem za jak najbardziej:lol:
Też mi się zdaje, że to jednak Toro rządzi w tym związku...

W sumie racja, ziajać psy powinny przecie w upały:razz:

[quote name='Mona4']witam milo:lol:
Witaj:multi:

Posted

Mój dzisiejszy obiad- kurczak chop suey- przepyszny, dokładnie jak w restauracji chińskiej:multi: Jestem mile zaskoczona przepisem:multi:

A Toro ukradł Panu skarpetkę i pastwił się nad nią w kuchni...

A tu obserwuje frisbee i poidło- dzisiaj kupione i strasznie go ciekawią te rzeczy:lol:

Posted

Po coś mi przypomniała o tych bateriach...
Jeszcze raz jakiś pijaczek zapyta się mnie czy to te na baterie, albo na jakie są baterie, albo gdzie się wkłada baterie, albo jeszcze coś innego związanego z bateriami- zastrzelę, normalnie zastrzelę :2gunfire:

Anusia, filmik już działa :grins:

Posted

Hej Madzia!
Ale miałaś przygody:cool1: Chyba każdego z nas spotyka coś podobnego....

Anusia & Alutka napisał(a):
Ja dzisiaj szlam z Alutka i szlo trzech chlopakow ot po 25 lat i jeden mowi: to chyba szczur, a drugi nieee to kot.
Powiedzialam mu SAM JESTES SZCZUR :obrazic:
Zamkli sie.

HA! Ja tez tak odpowiedziałam jednej babce jak byłam w Kołobrzegu! Usłyszała i tylko się oburzyła:diabloti:

Mmm... obiadek. My z chińskich rzeczy jemy tylko ryż z gotowanymi na patelni warzywami:lol:

Twoja goopia doopa słodka z tym ringiem:loveu: Miki ma takie same tylko pomarańczowe i jakoś nie jest zainteresowany... On woli pluszaki i kaczkę:diabloti:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hej Madzia!
Ale miałaś przygody:cool1: Chyba każdego z nas spotyka coś podobnego....

HA! Ja tez tak odpowiedziałam jednej babce jak byłam w Kołobrzegu! Usłyszała i tylko się oburzyła:diabloti:

Mmm... obiadek. My z chińskich rzeczy jemy tylko ryż z gotowanymi na patelni warzywami:lol:

Twoja goopia doopa słodka z tym ringiem:loveu: Miki ma takie same tylko pomarańczowe i jakoś nie jest zainteresowany... On woli pluszaki i kaczkę:diabloti:

Hej!!

My mamy fiksum-dyrdum na punkcie kuchni orientalnej :iloveyou:

A Torek właśnie ubóstwia ringo(to znaleźne), frisbee, to kółeczko małe czerwone, po prostu uwielbia :p

Anusiu kochana co do szczura to ja też bym tak powiedziała, ale zęby mi są jeszcze potrzebne :shake:
dodatkowo mam aparat, więc jak wybijać, to wszystkie... nie wyglądałabym najlepiej, na pewno nikogo bym nie przyciągnęła, co najwyżej odciągnęła...

Madźka - bez piszczałki zabawka? :grins:

Ja podejrzewam, że też bym tak debilowi palnęła, jak się wkurzę to mówię co myślę:roll:

Bez:eviltong:

Toro wyjął z kosza kość od nogi z kurczaka i zdążył ją obgryźć zanim mama go dorwała. Boże teraz się denerwuję czy osioł dobrze pogryzł... Ale według naszej szybkiej analizy wygląda na to, że zjadł tylko te chrząstki po bokach, reszte mama mu zabrała.
Kurde no, musiała się ta kość zatrzymać na worku na brzegu kosza i dlatego ją sięgnął.

:shake:

Posted

przejrzyj sobie pare stron do tyłu u mnie w galeryji.

WOW! Atka znalazłam!

Chorzy ludzie, ale trzeba przyznać, że do pyszczka mu w kagańcu:evil_lol: Ja jakbym spotkała Ciebie z Siusiakiem to chyba spadłabym z siedzenia.....