Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

madziasto4 napisał(a):
Czee:razz:
Wiecie co dzisiaj widziałam??:shake: Państwa z trzema yorkami. Jeden yorczek normalny, śliczny piesek, taki w sam raz, a dwa pozostałe też urocze, ale były wielkości 2-3 miesięcznego szczeniaka yorka:-( Mój Master, który jest zminituryzowany był od nich 2 razy większy... Coś strasznego, jak tak można zminiaturyzować psy:-(
Kamilko jestem 100procentowo przekonana, że Twoja Corinka też jest większa od tych yorków..

Zapewniam że Cornelka jest dużo mniejsza od Masterka:placz:

Posted

koregra napisał(a):
Zapewniam że Cornelka jest dużo mniejsza od Masterka:placz:

Zdaję sobie z tego sprawę, ale widziałam na fotkach jak wygląda Corinka w porównaniu do Ciebie, a jak tamte pieski:roll:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Zdaję sobie z tego sprawę, ale widziałam na fotkach jak wygląda Corinka w porównaniu do Ciebie, a jak tamte pieski:roll:

No oby oby ;)
Ja drugiego bym chciała psiaka trochę większego od Cori:p

Posted

[quote name='PositiveThought']Prawda, prawda... on taki spokojny był na początku :evil_lol:

bo zajęty był obszczekiwaniem wszystkiego, co się rusza i moimi ciasteczkami, prawdopodobnie przeterminowanymi :evil_lol:

I odchorował te Twoje ciasteczka:mad:

Posted

Tak serio to Toro musiał coś zeżreć zakazanego z trawy:hmmmm: Pamiętasz, on tam coś dziamał oprócz cisteczka :hmmmm:

A wczoraj rozłupał mi długopis na kawałki:mad: A jak wielkie było jego zdziwienie, kiedy mu go zabrałam :-o

Posted

Cze Madzia:p i latające psy:loveu:

moja Pipi dała dzis pokaz na chodniku znaczy zostawiła tam kwiatuszek :mad: oj się potem działo oj działo.....czasem a ostatnio coraz częściej jej odbija:mad:

Posted

PositiveThought napisał(a):
Master? żartujesz? :mdleje:

Niee, Toooro :grins:
Rzeczywiście z kontekstu wyszło, że niby Master:lol:

Yorkie napisał(a):
Cześć Madziu!

Fotki ze spotkania świetne, szczególnie Master mnie rozbroił. Myślałam, że to Toro taki świrowaty, a tu taka niespodzianka!

Czy oni chociaż przez chwilę robili coś innego?

Heloł

Sara oni obaj to niezłe ziółka:evil_lol:

Nie :grins:

Pegaza napisał(a):
Cze Madzia:p i latające psy:loveu:

moja Pipi dała dzis pokaz na chodniku znaczy zostawiła tam kwiatuszek :mad: oj się potem działo oj działo.....czasem a ostatnio coraz częściej jej odbija:mad:

A Pańcia posprzątała po pieseczku??:cool3:
Toro do około 9-10 miesięca życia szedł, szedł, szedł, nagle zgiął się w pałąk na chodniku, zrobił co miał zrobić i szedł dalej:mad: A pańcia zawsze musiała mieć przy sobie paczkę chusteczek higienicznych:diabloti: A teraz ku mojej uciesze łaskawie schodzi na trawę:lol:

A tak w ogóle to Master szuka miejsca, szuka, jak już znajdzie to się kręci w miejscu i dopiero załatwia, a Toro się nie zastanawia, idzie, idzie, nagle kuca, załatwia się i idzie dalej :stupid:

Posted

no widzisz to moja Pipi ma coś wspólnego z Torkiem:eviltong:

no pewnie a że chusteczek brak to znalazła opakowanie po czipsach lays cebulowych:eviltong:

a Pipi robi to na raty.....:eviltong: