koregra Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Czee:razz: Wiecie co dzisiaj widziałam??:shake: Państwa z trzema yorkami. Jeden yorczek normalny, śliczny piesek, taki w sam raz, a dwa pozostałe też urocze, ale były wielkości 2-3 miesięcznego szczeniaka yorka:-( Mój Master, który jest zminituryzowany był od nich 2 razy większy... Coś strasznego, jak tak można zminiaturyzować psy:-( Kamilko jestem 100procentowo przekonana, że Twoja Corinka też jest większa od tych yorków.. Zapewniam że Cornelka jest dużo mniejsza od Masterka:placz: Quote
madziasto4 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 koregra napisał(a):Zapewniam że Cornelka jest dużo mniejsza od Masterka:placz: Zdaję sobie z tego sprawę, ale widziałam na fotkach jak wygląda Corinka w porównaniu do Ciebie, a jak tamte pieski:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Buaaaaaahahahaha!! Latajacy Toro-psychopata :loveu: A mimika Masterka w sytuacji owej jest wrecz zniewalajaca :mdleje: Quote
madziasto4 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Ooo, witaj Mona:multi: Czołem Anusia, czołem :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Aga76'] uuulalala, ostatnia fotka uuulalala Taaaa i niech mi ktos powie, ze to tylko ludzie i delfiny tak dla przyjemnosci :roll: Cze Madzka stary grzybie :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Takim będziesz pięknym gzibem. [SIZE="1"]Halucynogennym Ide se, branoc :bye: Quote
koregra Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Zdaję sobie z tego sprawę, ale widziałam na fotkach jak wygląda Corinka w porównaniu do Ciebie, a jak tamte pieski:roll: No oby oby ;) Ja drugiego bym chciała psiaka trochę większego od Cori:p Quote
Mona4 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 witam A czy te grzybki to sprzedajesz? bo chetnie kupie dla mojej TESCIOWEJ do niedzielnej zupy:evil_lol: bo ostatnio to brrrrrr Quote
Anusia & Alutka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 O gziby to Madzke pytac. Cze Madzka!! Quote
Kasia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Madźka odpowiedz bom ja też chetna do zakupu takiego gzibka...:roll: Sporzytkowałabym go dość szybko i skutecznie. A tak w ogóle to CZEŚĆ! :grins: Quote
madziasto4 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Coście się tak na te teściowe uwzięły :megagrin: Quote
Kasia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 czyly potem Torcio wskoczył na swoje obroty? :p Quote
madziasto4 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='PositiveThought']Prawda, prawda... on taki spokojny był na początku :evil_lol: bo zajęty był obszczekiwaniem wszystkiego, co się rusza i moimi ciasteczkami, prawdopodobnie przeterminowanymi :evil_lol: I odchorował te Twoje ciasteczka:mad: Quote
madziasto4 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Tak serio to Toro musiał coś zeżreć zakazanego z trawy:hmmmm: Pamiętasz, on tam coś dziamał oprócz cisteczka :hmmmm: A wczoraj rozłupał mi długopis na kawałki:mad: A jak wielkie było jego zdziwienie, kiedy mu go zabrałam :-o Quote
madziasto4 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Taaaak, wiem gdzie Master miał ciasteczko, mnie, Ciebie, Torka i cały świat:evil_lol: A wczoraj pindzia wskoczył do wanny, ale wyleźć już nie umiał i piszczał :grins: Quote
Sara_i_Aris Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Cześć Madziu! Fotki ze spotkania świetne, szczególnie Master mnie rozbroił. Myślałam, że to Toro taki świrowaty, a tu taka niespodzianka! http://images23.fotosik.pl/69/d6b1f8f6ef904728.jpg Czy oni chociaż przez chwilę robili coś innego? Quote
Pegaza Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Cze Madzia:p i latające psy:loveu: moja Pipi dała dzis pokaz na chodniku znaczy zostawiła tam kwiatuszek :mad: oj się potem działo oj działo.....czasem a ostatnio coraz częściej jej odbija:mad: Quote
madziasto4 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 PositiveThought napisał(a):Master? żartujesz? :mdleje: Niee, Toooro :grins: Rzeczywiście z kontekstu wyszło, że niby Master:lol: Yorkie napisał(a):Cześć Madziu! Fotki ze spotkania świetne, szczególnie Master mnie rozbroił. Myślałam, że to Toro taki świrowaty, a tu taka niespodzianka! Czy oni chociaż przez chwilę robili coś innego? Heloł Sara oni obaj to niezłe ziółka:evil_lol: Nie :grins: Pegaza napisał(a):Cze Madzia:p i latające psy:loveu: moja Pipi dała dzis pokaz na chodniku znaczy zostawiła tam kwiatuszek :mad: oj się potem działo oj działo.....czasem a ostatnio coraz częściej jej odbija:mad: A Pańcia posprzątała po pieseczku??:cool3: Toro do około 9-10 miesięca życia szedł, szedł, szedł, nagle zgiął się w pałąk na chodniku, zrobił co miał zrobić i szedł dalej:mad: A pańcia zawsze musiała mieć przy sobie paczkę chusteczek higienicznych:diabloti: A teraz ku mojej uciesze łaskawie schodzi na trawę:lol: A tak w ogóle to Master szuka miejsca, szuka, jak już znajdzie to się kręci w miejscu i dopiero załatwia, a Toro się nie zastanawia, idzie, idzie, nagle kuca, załatwia się i idzie dalej :stupid: Quote
Pegaza Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 no widzisz to moja Pipi ma coś wspólnego z Torkiem:eviltong: no pewnie a że chusteczek brak to znalazła opakowanie po czipsach lays cebulowych:eviltong: a Pipi robi to na raty.....:eviltong: Quote
koregra Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ja też zamawiam grzybka :evil_lol: Zaraz idę do T ratujcie umrę:placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts