Anusia & Alutka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Te Madzka to sweter co narysowalas? Torcio moj kochany :loveu: On jest wyjątkowy. Quote
madziasto4 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='Kasia_zg']Torek szczoteczkowy jest fajowy:loveu: Biduleczek Masterek wyzdrowiej szybciutko :loveu: :loveu: Tulasy dla moich ulubieńców:calus: Mam filmik z Torciem szczoteczkowym :grins: [quote name='Anusia & Alutka']Te Madzka to sweter co narysowalas? Torcio moj kochany :loveu: On jest wyjątkowy. Yhy, miał być sweter. Z Masterkiem na razie dobrze, wymioty się nie powtórzyły, więc nie byliśmy u weta, a tym samym nie pytałam o gardełko Ali:roll: A pisałaś do vetSerwisu? :hmmmm: Quote
Kasia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Trzymamy kciuki za Masterka! Daj filmik Torkowy :grins: Quote
madziasto4 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 To może napisz, warto podpytać innego fachowca :hmmmm: Filmik się wgrywa. Przepraszam, pomyłka..-on się wgryyyyyyyyyywa i wgryyyyyyyywa:angryy: Od 15 minut niezmiennie caly czas 50%:mad: Quote
Anusia & Alutka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Wejszłam na strone ale nie widze zadnego formularza. Madzka jak sie pisze? Quote
Anusia & Alutka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 fidelek2 napisał(a):Madzka polizła se.... Ćwinia jakas, tak bez ostrzezenia... :cool1: Quote
Kasia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 No...znienacka polizła to i znienacka powróci... Quote
madziasto4 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Wejszłam na strone ale nie widze zadnego formularza. Madzka jak sie pisze? Czekaj no, momęcik, zaraz sprawdzę.. Z piechami polazłam noo:cool1: I jest filmik, tadam.. Quote
madziasto4 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Już mam Anusia, myślałam o tych konsultacjach mejlowych, masz u góry w panelu :hmmmm: Quote
Kasia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 To jego pierwsza i jedyna szczotka czy któraś z kolei...? Molestuję ją niemiłosiernie :p Quote
Anusia & Alutka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 madziasto4 napisał(a):Już mam Anusia, myślałam o tych konsultacjach mejlowych, masz u góry w panelu :hmmmm: I pisze do ktorego weta czy co?? Madzka, jaki Ty glos masz... Taki meski :razz: Quote
madziasto4 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='fidelek2']To jego pierwsza i jedyna szczotka czy któraś z kolei...? Molestuję ją niemiłosiernie :p Pierwsza:lol: Ale przynajmniej sam sobie goopol te kły myje, jak tak gryzie tę szczotkę:lol: [quote name='Anusia & Alutka']I pisze do ktorego weta czy co?? Madzka, jaki Ty glos masz... Taki meski :razz: Ale jaja:roll: Informujemy, że wobec ogromnej liczby wysyłanych codziennie zapytań, opcja konsultacji emailowych z dr. ................. została zlikwidowana. I tak w większości działów:crazyeye: No to nie napiszesz Anusia do nich, se polikwidowali konsultacje, za dużo ludu dziennie listy do nich pisało:roll: Phii:roll: buahahh męski, toś mi dosrała za przeproszeniem:evil_lol: Anusia to jest głos zmodyfikowany przez kompiuter ot co:obrazic: To jest głos zmęczony po całym dniu, oo :obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 madziasto4 napisał(a): buahahh męski, toś mi dosrała za przeproszeniem:evil_lol: Anusia to jest głos zmodyfikowany przez kompiuter ot co:obrazic: To jest głos zmęczony po całym dniu, oo :obrazic: Tiaaa zmodyfikowany to on moze jest, ale przez Twoje struny glosowe. Nie obrazaj sie, to zaden wstyd miec meski glos... No wlasnie zdziwilo mnie ze znalezc nie mogem... Quote
madziasto4 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Tiaaa zmodyfikowany to on moze jest, ale przez Twoje struny glosowe. Nie obrazaj sie, to zaden wstyd miec meski glos... No wlasnie zdziwilo mnie ze znalezc nie mogem... Przecie sie nie obrażam:lol: :lol: Mów mi tak jeszcze:razz: Znaleźć toto można, tyle że każden jeden spec ma taki sam komunikat, dranie:mad: Quote
Anusia & Alutka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 No wlasnie klikalam na speca a tu doopa. Quote
madziasto4 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 A Torek czasami się tak dławi i charczy:roll: W lipcu to nawet kilka razy dziennie mu się zdarzało, teraz już dawno tak nie robił. Martwię się czy to nie tchawica się przypadkiem odzywa:-( Quote
Anusia & Alutka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Albo ma pelne gruczoly. Tez tak moze byc. Quote
Kasia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Fidel charczy często gęsto...pytałam o to weta i powiedział, że jak sie nie dusi to nie ma czym sie martwić...:roll: Quote
madziasto4 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Pełne gruczoły mówisz?? To nie wiedziałam, ale to co, same by się wyczyściły?? Bo przez długi czas już tak nie pociąga noskiem:roll: A ja wiem czy on się dusi czy nie?:roll: Pociąga nosem mocno, tak jakby miał mocny katar:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Jak charczy to moga byc gruczoly, a jak noskiem pociaga to nie wiem :niewiem: Quote
Kasia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Dusi w sensie czy nie ma problemów wtedy z oddychaniem przez dłuższy czas. Quote
Kasia_zg Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Madziu zdjecia sztocztkowe sa świetne a filmik niesamoiwity z jakim on zawzieciem sie pastwi nad ta szczoteczką hihi :loveu: Mojemu wariatowi też dośc czesto zdarzało sie że tak dziwnie charczał czy jak by przez nosek miał trudnosci oddychac bylismy z tym u weta bo ja to przewrażliwiona jestem bo juz troche z nim przeszłam i wet nic niepokojącego nie zobaczył stwierdził że wszystko wporzadku od tamtej pory zdarzyło mu sie to tylko wtedy kiedy zbyt mocno szarpnie sie na smyczy albo jak wyniucha coś w trawie i sie az prawie wbije tym w nosem w ziemie jak by chciał wyniuchac wszystkkie najciekawsze zapachy... Dobrej nocki koloorowych senków:loveu: Quote
Asiaczek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Ostatnio mam sporo róznistych zajęć, tak więc wpadam tylko przywitać się. Miłego weekendu! pzdr. Quote
Recommended Posts