madziasto4 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 fidelek2 napisał(a):Napaleniec jeden! :diabloti: Ciekawe po kim to ma....? :cool3: Widać że spotkano było udane! Psiaki poszalały, pogwałciły sie nawzajem i polazły do domu!!! Master to taki sabaka jebaka, że hoho:evil_lol: Anusia & Alutka napisał(a):Czesc i czolem kluski z rosolem, buuuu oj buuu :placz: Cześć sirotko, nie bucz :calus: Quote
Anusia & Alutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Bo jak sobie pomyslalam kluski z rosolem :placz: Quote
madziasto4 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Ale tak bardziej w stronę klusek czy rosołu..?:roll: Quote
Kasia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 A ja myslałam, że to Fidel tylko taki zboczeniec nad zboczeńce jest :diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 madziasto4 napisał(a):Ale tak bardziej w stronę klusek czy rosołu..?:roll: Bardziej w strone tego tłuszczyku rosolkowego :placz: Quote
madziasto4 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='fidelek2']A ja myslałam, że to Fidel tylko taki zboczeniec nad zboczeńce jest :diabloti: Byłyśmy przekonane z Atką, że Dusiak i Toro szybciej znajdą wspólny język, a tu proszę:lol: [quote name='Anusia & Alutka']Bardziej w strone tego tłuszczyku rosolkowego :placz: Ty weź sobie jutro na obiad zamiast dużej chudej ryby, dużą tłustą rybę :grins: Quote
Kasia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Normalnie aż jęzory na wierch powyłaziły :grins: Się zasapały psy! Quote
Magda Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 A Toro jak nieśmiało wyciąga łapkę:evil_lol: Hej!:multi: Quote
koregra Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 No no to niezła zabawa była:evil_lol: A Torcio wyjątkowo taki aniołeczek :cool3: Pozdrawiamy;) Quote
Anusia & Alutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Dzie sie rozlazły wszystkie? Za wczesna godzina? Jejku mi juz sie oczyska kleja. Wtornie osierocony Kot Borys spi w pozycji cokolwiek dziwnej na krzesle. Ten to ma zycie... Mialysmy z siostra refleksje na jego temat. Ale to jest kwestia do omowienia po 12.oo :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 koregra napisał(a):No no to niezła zabawa była:evil_lol: A Torcio wyjątkowo taki aniołeczek :cool3: Pozdrawiamy;) Be też się dziwowała i niewiele brakowało, żeby mi nie uwierzyła, że Torcio to jednak diablęcie... Prawda Atka?? :obrazic: Anusia & Alutka napisał(a):Dzie sie rozlazły wszystkie? Za wczesna godzina? Jejku mi juz sie oczyska kleja. Wtornie osierocony Kot Borys spi w pozycji cokolwiek dziwnej na krzesle. Ten to ma zycie... Mialysmy z siostra refleksje na jego temat. Ale to jest kwestia do omowienia po 12.oo :evil_lol: Jezdem.. Quote
madziasto4 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Toro się dziwował wielce co oni wyprawiają :lol: Quote
madziasto4 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Słoneczko moje, nie miał się z kim bawić..:glaszcze: Quote
Anusia & Alutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Teraz przyszla i nawet nie powiedziala u nas ze jest. Phiiii, teraz to ja ide spac. A Torcio to anioleczek i ja o tym wiem, tylko Ty go kreujesz na takiego wariata, ot co! :cool1: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 ja tez chce trzy tony szczescia http://images21.fotosik.pl/379/1057faa34ae1ab74.jpg Quote
Kasia_zg Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Witaj Madziu :) Fotki ze spotkanka zniewlajace...uśmiałam sie bardzo i z niedowierzaniem patrzyłam co też oni wyprawiali:) Do tej pory t byłam pewna że Masterek to taki słodki i spokojniutki a tu szok:crazyeye: ...hmm Ty mu coś chyba dałaś przed spotkankiem że taki diablik w niego wstąpił... albo on to taka cicha woda....:evil_lol: .A bidulek Toreczek był bardzo zdezorjetowany tym co oni wyprawiaja az mi sie go szkoda zrobiło nawe nie chcaili sie z nim pobawic kochany Toreczek :loveu: ...Ale nie no focie sa bombowe to trzeba przyznac:lol: Pozdrawiamy:loveu: Quote
Kasia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 a tak się bała, że Torcio wstyd przyniesie :grins: kochany aniołeczek :loveu: CZEŚĆ w piątek!!! Quote
madziasto4 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] A Torcio to anioleczek i ja o tym wiem, tylko Ty go kreujesz na takiego wariata, ot co! :cool1: Tiaaaa...:cool1: [quote name='MAREA SHAPIRO']ja tez chce trzy tony szczescia http://images21.fotosik.pl/379/1057faa34ae1ab74.jpg A któżby nie chciał...;) [quote name='Kasia_zg']Witaj Madziu :) Fotki ze spotkanka zniewlajace...uśmiałam sie bardzo i z niedowierzaniem patrzyłam co też oni wyprawiali:) Do tej pory t byłam pewna że Masterek to taki słodki i spokojniutki a tu szok:crazyeye: ...hmm Ty mu coś chyba dałaś przed spotkankiem że taki diablik w niego wstąpił... albo on to taka cicha woda....:evil_lol: .A bidulek Toreczek był bardzo zdezorjetowany tym co oni wyprawiaja az mi sie go szkoda zrobiło nawe nie chcaili sie z nim pobawic kochany Toreczek :loveu: ...Ale nie no focie sa bombowe to trzeba przyznac:lol: Pozdrawiamy:loveu: Cześć Kasiu ;) Cicha woda brzegi rwie:lol: Ale że on taki napaleniec to ja dobrze wiedziałam, także wcale mnie nie zaskoczył:lol: Kiedyś spotkaliśmy na plaży 2 yorki, też chłopców i każdy z nich od razu dobrał sobie kompana do zabawy, Master z młodszym się gwałcili, a Torek ze starszym bawił się jak należy...:cool1: [quote name='fidelek2']a tak się bała, że Torcio wstydu przyniesie :grins: CZEŚĆ w piątek!!! Cześć :p A tu odwrotnie, Master był głuchy na wołanie, widział tylko Aidka :diabloti: Masterek dzisiaj wymiotował żółtą pianą, chyba z krwią:roll: Po południu skoczymy do weta... Quote
Anusia & Alutka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Biedny Masterek... Moze mu tak Dus krzywde zrobil od strony przeciwnej :hmmmm: Madzka, to wez Ty zapytaj weta o mojej Ali gardelko. Czy mozna zrobic jakies badania kierunkowe na dolegliwosc owąż. Quote
madziasto4 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 A co Alicja ma z tym gardełkiem? Ciągle ma chore tiaak? Zapytam jak nie zapomnę :p Takie cuś właśnie skończyłam :stupid: Quote
Kasia_zg Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Torek szczoteczkowy jest fajowy:loveu: Biduleczek Masterek wyzdrowiej szybciutko :loveu: :loveu: Tulasy dla moich ulubieńców:calus: Quote
Recommended Posts