Anusia & Alutka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 U la la a to sie dzialo :evil_lol: ale widze ze u chlopakow rownouprawnienie- raz jeden na gorze, raz drugi. No najwazniejsze ze sie polubili :loveu: A dzie Torek? :mad: Atka sama sie chwalila, ze jej sie nogi rozchodza... A moze sie zalila... :hmmmm: No nie wiem, w kazdym razie informowala :grins: Foty foty dawaj Madzka foty :megagrin: Quote
madziasto4 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Aga76 napisał(a):Uuuu, ale się działo :cool1: Bardzo sympatyczne spotkanie, pewnie brzemienne w skutkach... Cześć Aguś!! :multi: Krótkie, ale sympatyczne, to prawda:p Anusia & Alutka napisał(a):U la la a to sie dzialo :evil_lol: ale widze ze u chlopakow rownouprawnienie- raz jeden na gorze, raz drugi. No najwazniejsze ze sie polubili :loveu: A dzie Torek? :mad: Atka sama sie chwalila, ze jej sie nogi rozchodza... A moze sie zalila... :hmmmm: No nie wiem, w kazdym razie informowala :grins: Foty foty dawaj Madzka foty :megagrin: Ta jest, raz na wozie, raz pod wozem:evil_lol: :evil_lol: Torcio jeszcze za młody na takie rozrywki i przyglądał się z boku, bo tamte oszołomy tylko siebie wzajemnie widzieli:lol: koregra napisał(a):No no piknie się panowie bawili:cool3: Cześć Kamilko :) Zaraz foty następne będą :grins: Quote
Magda Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Wow! To się działo:lol: A jacy podobni do siebie... Pokaż Torka:cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Magda_Miki napisał(a):Wow! To się działo:lol: A jacy podobni do siebie... Pokaż Torka:cool3: No Ci powiem Modzie, ze sie powaznie zastanowic musialam zanim ich rozroznilam... Quote
Magda Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No Ci powiem Modzie, ze sie powaznie zastanowic musialam zanim ich rozroznilam... Ja też:lol: Madzia gdzie foty?:mad: Quote
Anusia & Alutka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 A daj spokoj Modzie. Ona tylko naobiecywac potrafi. Przyjedz mi Alutke obciac :razz: Quote
Magda Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A daj spokoj Modzie. Ona tylko naobiecywac potrafi. Przyjedz mi Alutke obciac :razz: Już pędzę! Quote
madziasto4 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Magda_Miki napisał(a):Wow! To się działo:lol: A jacy podobni do siebie... Pokaż Torka:cool3: Anusia & Alutka napisał(a):No Ci powiem Modzie, ze sie powaznie zastanowic musialam zanim ich rozroznilam... Doszłam do błyskotliwego wniosku, że Dusiak jest mieszanką Tora z Masterem :hmmmm: Jaaa??? Ja tylko naobiecywać potrafieęę?? Ja?! Ooo....:obrazic: Quote
Magda Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 madziasto4 napisał(a):Doszłam do błyskotliwego wniosku, że Dusiak jest mieszanką Tora z Masterem :hmmmm: Ciekawe jak to zrobili:grins: Quote
madziasto4 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Nie mam zielonego pojęcia...Może Atka wie coś na ten temat? Chciały Torka- mają Torka.. Trwała wymiana spojrzeń z Siuśkiem, a tymczasem Master neiprzerwanie robił swoje:evil_lol: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Tak Ty Madzka wiesz? Dobra, idę kasować to co wstawiłam, oo :obrazic: I tyle (i tu mi brakuje emotki pt 'takiego wała' :evil_lol: ) będziecie miały, oo! :obrazic: Quote
Magda Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 http://images29.fotosik.pl/67/e25f640cce17263a.jpg Jezu co tu się dzieje!!! Jeszcze nie po 12:mad: Quote
Anusia & Alutka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 I niech mi ktos powie, ze tylko czlowieki i delfiny ten teges dla przyjemnosci... Quote
madziasto4 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 :megagrin: :megagrin: :megagrin: A takie cudo widziały?? :megagrin: Quote
Magda Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Buahahahahaha!!! MAster jaki nachalny! Czy Siusiak to na pewno kawaler?:diabloti: Quote
madziasto4 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Magda_Miki napisał(a):Buahahahahaha!!! MAster jaki nachalny! Czy Siusiak to na pewno kawaler?:diabloti: Cholera wie Quote
Magda Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Pseudohodowcy:megagrin::megagrin::megagrin: Jak co to biorę jednego! Będę miała Torka, Mastera i Siusiaka w jednym:evil_lol: Quote
Kasia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Magda_Miki napisał(a): Buahahahahaha!!! MAster jaki nachalny! Napaleniec jeden! :diabloti: Ciekawe po kim to ma....? :cool3: Widać że spotkano było udane! Psiaki poszalały, pogwałciły sie nawzajem i polazły do domu!!! Quote
Anusia & Alutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Czesc i czolem kluski z rosolem, buuuu oj buuu :placz: Quote
Recommended Posts