nataliyka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='madziasto4'] Super zdjęcia. Kwiatki są śliczne,ale Masterek jeszcze piękniejszy;) Quote
g_o_n_i_a Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 I znów stwierdzam, ze Master to romantyk... :loveu: Marzyciel... Quote
madziasto4 Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Magda_Miki']Zmokla kura, zmokla kura!!:eviltong::eviltong: :mad: [quote name='nataliyka']Super zdjęcia. Kwiatki są śliczne,ale Masterek jeszcze piękniejszy;) dziękujemy :buzi: [quote name='g_o_n_i_a']I znów stwierdzam, ze Master to romantyk... :loveu: Marzyciel... hmmm, może coś w tym jest...;) no to jeszcze wieczorny diabełek :razz: Quote
madziasto4 Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Witamy, U nas deszczowo niestety :shake: Wróciliśmy ze spacerku, Master był cały zmoczony :roll: ale już to opanowaliśmy :razz: a ja się właśnie zabieram za polski:roll: zadali nam to samo co było na maturze- ten temat o Makbecie :roll: no więc muszę coś sklecić z własnych myśli, myśli innych internautów :evil_lol: i cosik z opracowań :eviltong: i dla odmiany trochę zaległych zapasów :eviltong: Quote
madziasto4 Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 leemonca napisał(a):Jeju, jakiego masz ślicznego psiulka!!!!! :oops: dziękuję Quote
madziasto4 Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 [quote name='basiulka22tychy']buziaki dla masterka prosze :):):):):):) jasne, tylko za chwile, bo teraz jest upaprany od makaronu :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 jeeeee to zrob fotecke :):):) ja chce masterka w makaronie hihih Quote
madziasto4 Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 [quote name='basiulka22tychy']jeeeee to zrob fotecke :):):) ja chce masterka w makaronie hihih heh za poźno :eviltong: już umyty pyszczor i wycałowany na życzenie :p ale następnym razem ufocę go z tym makaronem :cool3: Quote
madziasto4 Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Cześć wszystkim, którzy tu wjedą :razz: Wczoraj wieczorem padł mi internet :angryy: ale dzisiaj już się włączył na szczęście :p nareszcie zaczął się weekend :multi: zaczął się, a ja już powolutku zaczynam podchodzić do biologii , bo mam w przyszłym tygodniu SPR :roll: do szkoły jeszcze tylko 22 dni :multi: mam taki kalendarzyk i skreślam dni do końca roku szkolnego :cool3: a nauki to właściwie tylko 2 tygodnie, bo czerwiec to już nie nauka :eviltong: :evil_lol: trochę Masterka :p Quote
Magda Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='madziasto4'] Jejciu ten sliczny szczeniowaty pyszczek:loveu: Ja go zaraz schrupie Quote
Sandra i Soul :) Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Masterek jest pięknym pieskiem :loveu: .Super foty aż nie moge się na nie napatrzeć :lol:. Przekaż mu buziaczki od Sue :eviltong: Pozdrawiam Quote
madziasto4 Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 U nas dzisiaj ładna pogoda, właśnie wróciliśmy z działki i zaraz dam kilka fotek :razz: [quote name='marlena924']Mój mały pycholek :loveu: Że mały to się zgadzam, ale że Twój :evil_lol: :evil_lol: no, ewentulanie możesz dostać ogonek na wirtualną własność :evil_lol: :eviltong: [quote name='Magda_Miki']Jejciu ten sliczny szczeniowaty pyszczek:loveu: Ja go zaraz schrupie Wątpię, żebyś miała tam co chrupać :evil_lol: [quote name='Sandra i Soul :)']Masterek jest pięknym pieskiem :loveu: .Super foty aż nie moge się na nie napatrzeć :lol:. Przekaż mu buziaczki od Sue :eviltong: Pozdrawiam dziękujemy :calus: patrz do woli ;) tylko rób sobie przerwy co godzinę:p bo oślepniesz od monitora :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: A na serio, to bardzo się cieszę, że Master Ci się podoba, i że zaglądasz do naszej galerii ;) Quote
marlena924 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Dobra, ogonek moze być ale gratis chce jeszcze ten piękny uśmieszek :razz: Quote
madziasto4 Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='marlena924']Dobra, ogonek moze być ale gratis chce jeszcze ten piękny uśmieszek :razz: hmmm :hmmmm: dobra, ale......języczek zostaje u mnie :evil_lol: :lol: Quote
leemonca Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Wróciłam bo się w nim zakochałam. Nie mogę nie patrzeć na niego. Widziałam dużo yorków, ale Twój jest taki fotogeniczny, taki śliczny!!! Wyściskaj go ode mnie. Heyka! Quote
madziasto4 Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 leemonca napisał(a):Wróciłam bo się w nim zakochałam. Nie mogę nie patrzeć na niego. Widziałam dużo yorków, ale Twój jest taki fotogeniczny, taki śliczny!!! Wyściskaj go ode mnie. Heyka! Bardzo nam miło :oops: dziękujemy :calus: Już lecę go wyściskac :razz: ;) Quote
marlena924 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Mój Toffik tak się kłądzie, jak mówię "Pokaż pchełki" :lol: :lol: Śliczny misiek :loveu: Quote
Magda Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='madziasto4'] Wątpię, żebyś miała tam co chrupać :evil_lol: To ty glodzisz psa??!!:crazyeye: Oj nieladnie, nieladnie......:nono::nono: Widac, ze glodny..... zobacz jak prosi o jedzenie( zglosze to do Toz'u:diabloti:) Quote
g_o_n_i_a Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Cześć Madzia :multi: Hoopsia! :multi: I języczek pokazujemy :loveu: I romantyczny pychu :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Witam Padam psychicznie :razz: - caaaały dzień siedziałam nad biologią, z przerwami na spacer, obiad i toaletę :eviltong: [quote name='marlena924']Mój Toffik tak się kłądzie, jak mówię "Pokaż pchełki" :lol: :lol: Śliczny misiek :loveu: hihi 'pokaż pchełki' :D skąd taki pomysł :evil_lol: [quote name='Magda_Miki']To ty glodzisz psa??!!:crazyeye: Oj nieladnie, nieladnie......:nono::nono: Widac, ze glodny..... zobacz jak prosi o jedzenie( zglosze to do Toz'u:diabloti:) JA głodzę :diabloti: - ja to go muszę prosić ostatni, żeby raczył zjeść coś :mad: bo do smakołyków to on pierwszy :diabloti: [quote name='Alka']ale cudniaste ujęcie ...:loveu: mnie też sie podoba :loveu: ani łapki nie ucięte, i uszka sie nawet zmieściły na zdjęciu :cool3: [quote name='g_o_n_i_a']Cześć Madzia :multi: Hoopsia! :multi: I języczek pokazujemy :loveu: I romantyczny pychu :loveu: cześć Gosiu :multi: i wieczorny masterek Quote
madziasto4 Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Dzień dobry :razz: Poniedziałek na szczęście już się skończył.....:roll: (mówię o poniedziałku szkolnym) Zaraz idziemy na spacer, jeszcze posiedzę nad biologią i do wyrka :cool3: Trochę Masterka :loveu: Quote
Recommended Posts