Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='Magda_Miki']Zmokla kura, zmokla kura!!:eviltong::eviltong:
:mad:

[quote name='nataliyka']Super zdjęcia. Kwiatki są śliczne,ale Masterek jeszcze piękniejszy;)
dziękujemy :buzi:

[quote name='g_o_n_i_a']I znów stwierdzam, ze Master to romantyk... :loveu:

Marzyciel...

hmmm, może coś w tym jest...;)

no to jeszcze wieczorny diabełek :razz:

Posted

Witamy,
U nas deszczowo niestety :shake:
Wróciliśmy ze spacerku, Master był cały zmoczony :roll: ale już to opanowaliśmy :razz: a ja się właśnie zabieram za polski:roll: zadali nam to samo co było na maturze- ten temat o Makbecie :roll: no więc muszę coś sklecić z własnych myśli, myśli innych internautów :evil_lol: i cosik z opracowań :eviltong:

i dla odmiany trochę zaległych zapasów :eviltong:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']jeeeee to zrob fotecke :):):) ja chce masterka w makaronie hihih
heh za poźno :eviltong: już umyty pyszczor i wycałowany na życzenie :p
ale następnym razem ufocę go z tym makaronem :cool3:

Posted

Cześć wszystkim, którzy tu wjedą :razz:
Wczoraj wieczorem padł mi internet :angryy: ale dzisiaj już się włączył na szczęście :p
nareszcie zaczął się weekend :multi: zaczął się, a ja już powolutku zaczynam podchodzić do biologii , bo mam w przyszłym tygodniu SPR :roll:
do szkoły jeszcze tylko 22 dni :multi: mam taki kalendarzyk i skreślam dni do końca roku szkolnego :cool3: a nauki to właściwie tylko 2 tygodnie, bo czerwiec to już nie nauka :eviltong: :evil_lol:

trochę Masterka :p

Posted

U nas dzisiaj ładna pogoda, właśnie wróciliśmy z działki i zaraz dam kilka fotek :razz:

[quote name='marlena924']Mój mały pycholek :loveu:
Że mały to się zgadzam, ale że Twój :evil_lol: :evil_lol: no, ewentulanie możesz dostać ogonek na wirtualną własność :evil_lol: :eviltong:

[quote name='Magda_Miki']Jejciu ten sliczny szczeniowaty pyszczek:loveu: Ja go zaraz schrupie
Wątpię, żebyś miała tam co chrupać :evil_lol:

[quote name='Sandra i Soul :)']Masterek jest pięknym pieskiem :loveu: .Super foty aż nie moge się na nie napatrzeć :lol:. Przekaż mu buziaczki od Sue :eviltong:
Pozdrawiam
dziękujemy :calus: patrz do woli ;) tylko rób sobie przerwy co godzinę:p bo oślepniesz od monitora :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:
A na serio, to bardzo się cieszę, że Master Ci się podoba, i że zaglądasz do naszej galerii ;)

Posted

Wróciłam bo się w nim zakochałam. Nie mogę nie patrzeć na niego. Widziałam dużo yorków, ale Twój jest taki fotogeniczny, taki śliczny!!!
Wyściskaj go ode mnie. Heyka!

Posted

leemonca napisał(a):
Wróciłam bo się w nim zakochałam. Nie mogę nie patrzeć na niego. Widziałam dużo yorków, ale Twój jest taki fotogeniczny, taki śliczny!!!
Wyściskaj go ode mnie. Heyka!

Bardzo nam miło :oops: dziękujemy :calus:
Już lecę go wyściskac :razz: ;)

Posted

[quote name='madziasto4']
Wątpię, żebyś miała tam co chrupać :evil_lol:

To ty glodzisz psa??!!:crazyeye: Oj nieladnie, nieladnie......:nono::nono:

Widac, ze glodny..... zobacz jak prosi o jedzenie( zglosze to do Toz'u:diabloti:)

Posted

Witam
Padam psychicznie :razz: - caaaały dzień siedziałam nad biologią, z przerwami na spacer, obiad i toaletę :eviltong:

[quote name='marlena924']Mój Toffik tak się kłądzie, jak mówię "Pokaż pchełki" :lol: :lol:
Śliczny misiek :loveu:

hihi 'pokaż pchełki' :D skąd taki pomysł :evil_lol:

[quote name='Magda_Miki']To ty glodzisz psa??!!:crazyeye: Oj nieladnie, nieladnie......:nono::nono:

Widac, ze glodny..... zobacz jak prosi o jedzenie( zglosze to do Toz'u:diabloti:)

JA głodzę :diabloti: - ja to go muszę prosić ostatni, żeby raczył zjeść coś :mad: bo do smakołyków to on pierwszy :diabloti:

[quote name='Alka']ale cudniaste ujęcie ...:loveu:

mnie też sie podoba :loveu: ani łapki nie ucięte, i uszka sie nawet zmieściły na zdjęciu :cool3:

[quote name='g_o_n_i_a']Cześć Madzia :multi:

Hoopsia! :multi: I języczek pokazujemy :loveu:

I romantyczny pychu :loveu:
cześć Gosiu :multi:

i wieczorny masterek

Posted

Dzień dobry :razz:
Poniedziałek na szczęście już się skończył.....:roll: (mówię o poniedziałku szkolnym)
Zaraz idziemy na spacer, jeszcze posiedzę nad biologią i do wyrka :cool3:

Trochę Masterka :loveu: