koregra Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 fidelek2 napisał(a):Na suche to ten łajdak nawet nie chce spojrzeć!!!! :shake: czasami to nerwy przy nim tracę..... Ja miałam identycznie. Cori tylko wołowinke by jadła bez dodatków. Ale jak zaczeła mieć problemy z brzusiem to powiedziałam koniec nie jadła przez 3 dni nic nawet smakołyczka. Na 4 dzień pochłonęla całą michę nawet za dużo jak na nią bo rano to nawet wytrzymać nie mogła z kupeczką tak jej się chciało. Teraz wcina royala nie powiem ze z wielkim smakiem ale zjada :multi: fidelek2 napisał(a):o tak, niedziela to rewelejszyn dzień! i ta świadomość od samego rana, że jutro już PONIEDZIAŁEK! :p u nas burza, grzmi i błyska... Jejuniu mnie też to czeka od 3 września :roll: ale mam stresa Quote
Kasia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Staż zaczynasz, co nie? Gdzie i co będziesz robić? :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Cześć Madziu! Ja niedziel i poniedziałków też nie lubię. Najbardziej to piątkowe popołudnia i soboty. A o szkole to nie chcę jeszcze myśleć :shake: http://images23.fotosik.pl/64/26c990e58925d69d.jpg Maluszek :loveu: Quote
koregra Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 fidelek2 napisał(a):Staż zaczynasz, co nie? Gdzie i co będziesz robić? :lol: Zaczynam, zaczynam co będę robić jeszcze nie wiem ale staż będzie w ARiMR :cool3: Quote
madziasto4 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ja mam wuja w Gdyni i kuzyna, ale chyba nie da rady:cool1: Kiedyś, w przyszłości musi dać radę;) Cześć Sara:p Quote
madziasto4 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Szukam sprawdzonego przepisu na kaczkę po chińsku :hmmmm: A teraz jedziemy z psami na działkę. Quote
koregra Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ja przepisu nie mam, a na dzialeczce bawcie sie dobrze:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Czesc Wy! A co to Masterkowi się przyczepilo do twarzy? :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 koregra napisał(a):Ja przepisu nie mam, a na dzialeczce bawcie sie dobrze:lol: Bawiliśmy się dobrze, cała trójka :lol: Anusia & Alutka napisał(a):Czesc Wy! A co to Masterkowi się przyczepilo do twarzy? :hmmmm: Heloł A nie mam zielonego pojęcia:razz: Pewno jakiś zeschnięty element roślinny... Aaaaaa!! Jutro spotkanie z Siuśkiem i Atką!! :mdleje: Quote
Anusia & Alutka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 To juz jutro? Madzka ustaw sobie przypomnienie w telefonie co bys aparatu nie zapomniala :eviltong: Bierzesz obu chlopakow? Quote
madziasto4 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Nie bój, nie zapomnę:eviltong: Nooo, obu..Mam nadzieję, ze nie będę się musiała wstydzić za Tora:roll: Quote
madziasto4 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Toro świr:evil_lol: zwróccie uwagę na jego wzrok:lol: Quote
madziasto4 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Przed chwilą skończyłam...:hmmmm: Quote
Kasia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='madziasto4'] Nooo, obu..Mam nadzieję, ze nie będę się musiała wstydzić za Tora:roll: Nie mów tak! Torek jest THE BEST! [quote name='madziasto4'] Przed chwilą skończyłam...:hmmmm: http://images30.fotosik.pl/66/ee07931d76e7c364.jpg Super! To jakiś konkretny psiak? A tak w ogóle to Cześć! :lol: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 SLICZNIE RYSUJESZ!:loveu: CHLOPAKI! chlopaki¬ super chlopaki rozbrykane:loveu: :loveu: :loveu: http://images23.fotosik.pl/66/384d10d59d64ac34.jpg Quote
madziasto4 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='fidelek2']Nie mów tak! Torek jest THE BEST! Super! To jakiś konkretny psiak? A tak w ogóle to Cześć! :lol: On jest straszny szczekacz i najbardziej mam stresa o to, żeby Aidka nie pogonił:eviltong: Bo on na jednego szczeka, do innego się łasi i tak nie wiadomo... Wzorowałam się na rysunku znalezionym w internecie.. Cześć:p [quote name='koregra']Witam o poranku:lol: Witamy :multi: [quote name='MAREA SHAPIRO']SLICZNIE RYSUJESZ!:loveu: CHLOPAKI! chlopaki¬ super chlopaki rozbrykane:loveu: :loveu: :loveu: http://images23.fotosik.pl/66/384d10d59d64ac34.jpg Witaj, dziękuję:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Madzka Ty normalna ćwinia jestes. Jak Ci Torek tak przeszkadza to mi go oddaj :obrazic: Quote
anushka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 a ja mam pytanie,po jakich rodzicach jest Toro ?? moze być na PW.;) Quote
madziasto4 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Madzka Ty normalna ćwinia jestes. Jak Ci Torek tak przeszkadza to mi go oddaj :obrazic: O o, przyszła obrończyni:eviltong: Cynia napisał(a):a ja mam pytanie,po jakich rodzicach jest Toro ?? moze być na PW.;) Może być i tutaj- Toro jest bez rodowodu;) Już jesteśmy po spotkanku z Atką i Dusiem :grins: Wrażenie bardzo pozytywne, Atka bardzo sympatyczna i wcale jej się nogi Anusiu nie rozchodzą:eviltong: A Dusiaczek słodziuuutki :loveu: Morda śliczna, mięciutka:loveu: Master nagwałcił się z Aidkiem za wsze czasy...:megagrin: A Atka śle pozdrowienia znad morza :grins: Quote
Magda Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='madziasto4'] Już jesteśmy po spotkanku z Atką i Dusiem :grins: Wrażenie bardzo pozytywne, Atka bardzo sympatyczna i wcale jej się nogi Anusiu nie rozchodzą:eviltong: A Dusiaczek słodziuuutki :loveu: Morda śliczna, mięciutka:loveu: Master nagwałcił się z Aidkiem za wsze czasy...:megagrin: A Atka śle pozdrowienia znad morza :grins: Master w swoim żywiole:evil_lol::evil_lol: Będą jakieś fotki? Czy trzeba prosić:grins: I dziękujemy za pozdrowienia:loveu: Quote
madziasto4 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Oczywiście, że będą, ale poprosić nie zawadzi :eviltong: Quote
Aga76 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Uuuu, ale się działo :cool1: Bardzo sympatyczne spotkanie, pewnie brzemienne w skutkach... Quote
Recommended Posts