Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='madziasto4']Najpierw wróć do ojczyzny, a później pogadamy :diabloti:

A wrócę sę :diabloti: i odwiedzisz mnie?:cool3:

A może jakieś miłe spotkanko 28.08 godz 17:00 Katowice - pyrzowice, lotnisko - przywitanie kolezanki w ojczyźnie po 3 m-cach i Morze lecących yorków :loveu: sie rozmazylam cholewcia :eviltong:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Ostatni weekend wrzesnia.
Ale wiecie co?
Mozna wybrac jakies miasto środka i się kiedys spyknac, co Wy na to? :razz:

Ja jestem jak najbardziej ZA, ale niestety nigdy nie bedzie tak, że każdemu dane miejsce bedzie odpowiadalo, jestesmy za bardzo porozrzucani :roll: Dla każdego zawsze bedzie za daleko :roll:

P.S ostatni weekend wrzesnia zaczynam szkołę fotograficzna, więc nici - Madzia a teraz to juz chyba mnniej marne wytłumaczenie, co :eviltong:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Ja to bym sie nawet na morze zgodzic mogla...
Po sezonie :roll:
To co Ty zs Szwecji, że Ci morze jako środek wyszło :eviltong:
Ale serio, pomysł fajny, możnaby kiedyś pomyśleć :loveu:

[quote name='Daga_i_Oskar']

P.S ostatni weekend wrzesnia zaczynam szkołę fotograficzna, więc nici - Madzia a teraz to juz chyba mnniej marne wytłumaczenie, co :eviltong:
Noo idzie Ci coraz lepiej :eviltong:

Posted

madziasto4 napisał(a):
To co Ty zs Szwecji, że Ci morze jako środek wyszło :eviltong:
Ale serio, pomysł fajny, możnaby kiedyś pomyśleć :loveu:

A nie mowilam Wam? :hmmmm:
Moze mi wylecialo z glowy...

Ale na serio, to w tamtym roku bardzo chorowalam na morze po sezonie, nawet w Gdansku fajna kwatere znalazla, ale nie wyjszlo...

Weekendzik bylby idealny.

Posted

Yorkie napisał(a):
A nie lepiej na spotkanko do Warszawy się wybrać? Albo gdzieś bliżej centrum Polski? Bo ja i na Pomorze, i na Śląsk mam daleko :-( Czyli z nikim się nie mogę spotkać, buu :placz:

A Poznan?
Poznan po srodeczku prawie i nie zadymiony jak wawa...

Daga, a dokladnie to gdzie Ty zamieszkujesz na tym śluńsku?

Posted

Ja se mieszkam koło Katowic, do Pozka mam ponad 300km, nad może gdzieś z 600 km jak nie więcej, jcięzko będzie wszystkim dogodzić. Wszystko zalezy jakie kosztaby wyszły no i miło byloby jechać z kimś, kto jest ze Ślaska i dysponuje samochodem, koszty podzieliłyby sie i wyszłoby taniej :p

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Wlasnie wszystkim wychodzi czysta albo troszke ponad.
Byloby suuuper :grins:

A z tego co widze Ty i tak musialabys przez wrocław jechac.
Cena biletu bez znizki /tylko taka znalazlam/ to 48.00

Oj Daaaga nie lam sie ;)

Do Poznania mogłabym się skusić, ale żeby ktoś mi towarzyszył w pociagu bo tak samemu to doopa blada :roll: Tylko jest problem, kiedy? Ja po 10 wrzesnia mam sesje i zaległe egzaminy do zdania, ostatni weekend wrzesnia zaczynam szkołę fotograficzną i mam ją w co drugi weekend, w tygodniu uczelnia, bodajże pierwszy weekend października zarezerwowany na Leżajsk. Ze mna będzie ciężko, bo i ciężki rok się zapowiada :roll: