madziasto4 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Trochę daleko mam :roll: a i nawet nie wiem kiedy jest :roll: Uuu marnie się wymigujesz :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ostatni weekend wrzesnia. Ale wiecie co? Mozna wybrac jakies miasto środka i się kiedys spyknac, co Wy na to? :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='madziasto4']Najpierw wróć do ojczyzny, a później pogadamy :diabloti: A wrócę sę :diabloti: i odwiedzisz mnie?:cool3: A może jakieś miłe spotkanko 28.08 godz 17:00 Katowice - pyrzowice, lotnisko - przywitanie kolezanki w ojczyźnie po 3 m-cach i Morze lecących yorków :loveu: sie rozmazylam cholewcia :eviltong: Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Ostatni weekend wrzesnia. Ale wiecie co? Mozna wybrac jakies miasto środka i się kiedys spyknac, co Wy na to? :razz: Jestem za, a nawet przeciw!! :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ja to bym sie nawet na morze zgodzic mogla... Po sezonie :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ostatni weekend wrzesnia. Ale wiecie co? Mozna wybrac jakies miasto środka i się kiedys spyknac, co Wy na to? :razz: Ja jestem jak najbardziej ZA, ale niestety nigdy nie bedzie tak, że każdemu dane miejsce bedzie odpowiadalo, jestesmy za bardzo porozrzucani :roll: Dla każdego zawsze bedzie za daleko :roll: P.S ostatni weekend wrzesnia zaczynam szkołę fotograficzna, więc nici - Madzia a teraz to juz chyba mnniej marne wytłumaczenie, co :eviltong: Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ja to bym sie nawet na morze zgodzic mogla... Po sezonie :roll: To co Ty zs Szwecji, że Ci morze jako środek wyszło :eviltong: Ale serio, pomysł fajny, możnaby kiedyś pomyśleć :loveu: [quote name='Daga_i_Oskar'] P.S ostatni weekend wrzesnia zaczynam szkołę fotograficzna, więc nici - Madzia a teraz to juz chyba mnniej marne wytłumaczenie, co :eviltong: Noo idzie Ci coraz lepiej :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 A nie lepiej na spotkanko do Warszawy się wybrać? Albo gdzieś bliżej centrum Polski? Bo ja i na Pomorze, i na Śląsk mam daleko :-( Czyli z nikim się nie mogę spotkać, buu :placz: http://images29.fotosik.pl/61/4f8a1ac6346231ae.jpg Białeczko :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 madziasto4 napisał(a):To co Ty zs Szwecji, że Ci morze jako środek wyszło :eviltong: Ale serio, pomysł fajny, możnaby kiedyś pomyśleć :loveu: A nie mowilam Wam? :hmmmm: Moze mi wylecialo z glowy... Ale na serio, to w tamtym roku bardzo chorowalam na morze po sezonie, nawet w Gdansku fajna kwatere znalazla, ale nie wyjszlo... Weekendzik bylby idealny. Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Yorkie napisał(a):A nie lepiej na spotkanko do Warszawy się wybrać? Albo gdzieś bliżej centrum Polski? Bo ja i na Pomorze, i na Śląsk mam daleko :-( Czyli z nikim się nie mogę spotkać, buu :placz: A Poznan? Poznan po srodeczku prawie i nie zadymiony jak wawa... Daga, a dokladnie to gdzie Ty zamieszkujesz na tym śluńsku? Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):A reszta co? Zaraaaa, nie popędzaj, robię bilans za i przeciw :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 madziasto4 napisał(a):Zaraaaa, nie popędzaj, robię bilans za i przeciw :eviltong: Jakie przeciw? Jakie przeciw sie pytam???? Quote
Daga_i_Oskar Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ja se mieszkam koło Katowic, do Pozka mam ponad 300km, nad może gdzieś z 600 km jak nie więcej, jcięzko będzie wszystkim dogodzić. Wszystko zalezy jakie kosztaby wyszły no i miło byloby jechać z kimś, kto jest ze Ślaska i dysponuje samochodem, koszty podzieliłyby sie i wyszłoby taniej :p Quote
Daga_i_Oskar Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='PositiveThought']Daria jest jeszcze ze Śląska, nie? Zjazd Yorkofiołów :loveu: Tak :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Wlasnie wszystkim wychodzi czysta albo troszke ponad. Byloby suuuper :grins: A z tego co widze Ty i tak musialabys przez wrocław jechac. Cena biletu bez znizki /tylko taka znalazlam/ to 48.00 Oj Daaaga nie lam sie ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Wlasnie wszystkim wychodzi czysta albo troszke ponad. Byloby suuuper :grins: A z tego co widze Ty i tak musialabys przez wrocław jechac. Cena biletu bez znizki /tylko taka znalazlam/ to 48.00 Oj Daaaga nie lam sie ;) Do Poznania mogłabym się skusić, ale żeby ktoś mi towarzyszył w pociagu bo tak samemu to doopa blada :roll: Tylko jest problem, kiedy? Ja po 10 wrzesnia mam sesje i zaległe egzaminy do zdania, ostatni weekend wrzesnia zaczynam szkołę fotograficzną i mam ją w co drugi weekend, w tygodniu uczelnia, bodajże pierwszy weekend października zarezerwowany na Leżajsk. Ze mna będzie ciężko, bo i ciężki rok się zapowiada :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ja sie od wroclawia doczepic mogem :grins: A moze Daria-Ewa od Katowic samiućkich, o ile sie z nowego wyrka wyrwie :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 I Kamilka bliziutko ma do wro :grins: JESTEM GENIUSZEM :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 PositiveThought napisał(a):oj tak, Ty to wielki łeb masz! i mocny... Hy hy czy mocny to sie okaze :eviltong: Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Ja to bym była bardzo, bardzo za, ale za rok chiba:roll: Teraz matura, cięzki okres będzie dla mnie:shake: Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Nie przesadzajcie, jak sie nie uczylyscie od poczatku, to ostatni rok wielkie G da. Ot co. Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nie przesadzajcie, jak sie nie uczylyscie od poczatku, to ostatni rok wielkie G da. Ot co. O Chryste.... Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Oj bo taka prawda. Ja sie uczylam tylko słówek o lekarzach i katastrofach z anglika, bo bylam przekonana ze to dostane. To tyle mojej nauki przed matura. A reszta na biezaco byla, polski i matma. Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 No ze sie tak wyraze, roznie bywalo. Na koniec mialam cztery z matmy, chemii, fizyki, ang. Pomyslalby kto ze taka humanistka phiiii. Quote
Recommended Posts