madziasto4 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Asiaczek napisał(a):Czupurek!:loveu: pzdr. Ja kocham właśnie fryzurki 'na czupurka' :loveu: PositiveThought napisał(a):słodka czuprynka :loveu: ach, jak ja bym chciała już mieć ten swój aparat, a nie za rok... Madzik, w okolicach 3miasta będę od niedzieli do mniej więcej czwartku, znaczy się będę w Warznie, w GA. pasuje Ci jakiś dzień? bo zwiedzać Twoje okolice i tak będę kilka dni... A więc jeśli o mnie chodzi, to na dzień dzisiejszy w grę wchodzą dni od poniedziałku do czwartku :hmmmm: Ale tak myślę gdzie my byśmy mogły się spotkać, masz jakiś pomysł? :eviltong: Quote
koregra Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 O będzie spotkanko - fajowo liczymy na foteczki :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Jeny jaki ten Masterek jest sliczniutki :loveu: A na fotce okiennej wyszedl przecudnie. I ta fryzurka :loveu: Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 PositiveThought napisał(a):powiem tak: w 3mieście byłam raz, i to na wycieczce klasowej :lol: jedyne miejsce mi znajome to molo w Sopocie... :p A gdzie będziecie nocować? W Sopocie? Najpierw ustalmy czy spotkamy się w Sopocie czy w Gdyni.:p A i jeśli masz w planach pobieganie wspólne piesków to cholera jest problem, bo nie znam miejsca, gdzie mogłabym te moje potworki puścić luzem:p Bo ja to jeżdżę z nimi do mnie na działkę, żeby polatały :eviltong: A jak na smyczkach to mnie wsio ryba gdzie się spotkamy :grins: Jesuuu Atka, ja już mam stresa :placz: Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 koregra napisał(a):O będzie spotkanko - fajowo liczymy na foteczki :lol: Atka, robimy na złość i zapominamy wziąć aparatów? :megagrin: Anusia & Alutka napisał(a):Jeny jaki ten Masterek jest sliczniutki :loveu: A na fotce okiennej wyszedl przecudnie. I ta fryzurka :loveu: Cześć Anuuuusia :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 madziasto4 napisał(a):Atka, robimy na złość i zapominamy wziąć aparatów? :megagrin: Cześć Anuuuusia :grins: Sie nie waz nawet takich ćwinskich mysli miec :mad: Cze Madzka! Quote
Daga_i_Oskar Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Cześć Madziu :multi: Ach jak miło było zobaczyć sobie chłopaków :loveu: Ostatnio rzadko zaglądam na dogo i też nie ma jakoś czasu na dowiedzanie, ale już się stęskniłam za tymi yorkowymi mordeczkami, więc stwierdziłam, że najwyższa pora aby poodwiedzać Wasze galeryjki hihi Głaski dla 2 przystojniaków z Gdyni :loveu: Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Sie nie waz nawet takich ćwinskich mysli miec :mad: Cze Madzka! No coo?? Zapomnieć ludzka rzecz :niewiem: :eviltong: [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Madziu :multi: Ach jak miło było zobaczyć sobie chłopaków :loveu: Ostatnio rzadko zaglądam na dogo i też nie ma jakoś czasu na dowiedzanie, ale już się stęskniłam za tymi yorkowymi mordeczkami, więc stwierdziłam, że najwyższa pora aby poodwiedzać Wasze galeryjki hihi Głaski dla 2 przystojniaków z Gdyni :loveu: Czeeeeść Dagus :multi: A ja to już się porządnie stęskniłam za fotkami Oskarka, oo :roll: Quote
Sara_i_Aris Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Cześć Madziu! Przeczytałam, że szykujecie z Atką spotkanko, ale fajnie :multi: Też bym chciała się z kimś spotkać, ale nikt z DGM nie mieszka w moich okolicach, buu :placz: Chyba, że ktoś przyjedzie na wystawę do Białegostoku :razz: Tylko, że ja tam będę bez Arisa... No a tak poza tym to liczę na dużo zdjęć i mam nadzieję, że będziecie obie zadowolone :loveu: I psiaki również :loveu: I żeby do spotkania doszło, a nie że wszystko planujecie a potem nic :mad: http://images28.fotosik.pl/59/4688f0292420e6e1.jpg Wąsik a'la Francuz :eviltong: Berecika i bagietki brak :lol: Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Nad wodą widoczna Gdynia Gdynia, Dar Pomorza jw Gdańsk, Starówka Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 DAGA, DAGA :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='madziasto4'] Czeeeeść Dagus :multi: A ja to już się porządnie stęskniłam za fotkami Oskarka, oo :roll: Ja to z tęsknoty już usycham, tylko żebym sie ze szczęścia nie poryczała jak ich wszytskich na lotnisku zobaczę i jak mnie ta mordka wyliże :loveu: :loveu: Jak mi tego brakuje, coś strasznego :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']DAGA, DAGA :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Jestem :multi: jestem :multi: i już pędzę do Was :loveu: Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Yorkie napisał(a):Cześć Madziu! Przeczytałam, że szykujecie z Atką spotkanko, ale fajnie :multi: Też bym chciała się z kimś spotkać, ale nikt z DGM nie mieszka w moich okolicach, buu :placz: Chyba, że ktoś przyjedzie na wystawę do Białegostoku :razz: Tylko, że ja tam będę bez Arisa... No a tak poza tym to liczę na dużo zdjęć i mam nadzieję, że będziecie obie zadowolone :loveu: I psiaki również :loveu: I żeby do spotkania doszło, a nie że wszystko planujecie a potem nic :mad: Wąsik a'la Francuz :eviltong: Berecika i bagietki brak :lol: Czeeść ;) Dojdzie, dojdzie, a co ma nie dojść :eviltong: Hehe nie zauważyłam tego wąsika :eviltong: Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Ja to z tęsknoty już usycham, tylko żebym sie ze szczęścia nie poryczała jak ich wszytskich na lotnisku zobaczę i jak mnie ta mordka wyliże :loveu: :loveu: Jak mi tego brakuje, coś strasznego :shake: Ja sobie nie wyobrażam tak długiego rozstania z moimi pyszczkami:roll: Jeszcze tylko 2 tygodnie, tak? Szybko zleci ;) Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Yorkie napisał(a): Wąsik a'la Francuz :eviltong: Berecika i bagietki brak :lol: Aaaaale wąsik buahahaha :roflt: Ze tez ja go nie zauwazylam... Hey Saro :bye: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='madziasto4']Ja sobie nie wyobrażam tak długiego rozstania z moimi pyszczkami:roll: Jeszcze tylko 2 tygodnie, tak? Szybko zleci ;) Dokładnie to jeszcze 12 dni i będziemy razem :loveu: :multi: No ja niestety muszę się przyzwyczaić do faktu, że będziemy się rozstawać co roku i będą to chyba z roku na rok dłuższe wyjazdyu. W przyszłym roku na pewno na 4 m-ce ... Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Daga wraca :multi: :cunao: :laola: :cunao: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Daga wraca :multi: :cunao: :laola: :cunao: Wracam, wracam i tez się z tego powodu cieszkam :Cool!: :sweetCyb: :bigcool: :multi: Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 PositiveThought napisał(a):więc - nocujemy w Warznie, do Trójmiasta przyjadziema... kurczę widzę że u Was też taki problem... a na plaży jakiejś? :hmmmm: wyluzuj, nie gryzę :eviltong: Na plaży mówisz, ogólnie jest zakaz :roll: No chiiiba, że jakąś dziką i niezaludnioną zbytnio znajdziemy :grins: Najwyżej połazimy z piechami na smyczy, a jak natkniemy się na trochę luzu na plaży, to polatają:razz: I nie zapomnijmy się wymienić numerami kom. :cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='madziasto4']Na plaży mówisz, ogólnie jest zakaz :roll: No ciiiba, że jakąś dziką i niezaludnioną zbytnio znajdziemy :grins: Najwyżej połazimy z piechami na smyczy, a jak natkniemy się na trochę luzu na plaży, to polatają:razz: I nie zapomnijmy się wymienić numerami kom. :cool1: Ja tez kcem, ja też kcem sie z Wami i z Waszymi piesami spotkać! Ja też kcem ... :placz: :placz: Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Ja tez kcem, ja też kcem sie z Wami i z Waszymi piesami spotkać! Ja też kcem ... :placz: :placz: Dagus a do Wroclawia na wystawe sie nie wybierasz? :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Ja tez kcem, ja też kcem sie z Wami i z Waszymi piesami spotkać! Ja też kcem ... :placz: :placz: Najpierw wróć do ojczyzny, a później pogadamy :diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Dagus a do Wroclawia na wystawe sie nie wybierasz? :hmmmm: Trochę daleko mam :roll: a i nawet nie wiem kiedy jest :roll: Quote
Recommended Posts