madziasto4 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Wiadomości z dziś..: Wróciłam ze spaceru z pieskami, obaj się załatwili, umyłam łapki i rozsiadłam się w fotelu. Nagle Toro zaczyna z niepokojem chodzić szybkim krokiem po mieszkaniu z nosem przy podłodze. Krok ma coraz szybszy, zaczyna biegać z kuchni do pokoju, z pokoju do przedpokoju, do łazienki. Widocznie nie załatwił się do końca na spacerze i zaraz mi tu gdzieś narobi- myślę. Master w tym czasie leżał na pustym fotelu obok. Toro biega, biega, węszy, nagle staje na dwóch łapkach i zagląda na fotel, na którym leży Master- wskoczył do niego, położył uszka, zaczął merdać ogonkiem, polizał go i od razu się uspokoił- zszedł i zajął się kością :crazyeye: On po prostu szukał Masterka :) Quote
Gosia>>> Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Cześć Madziu:) TY mi piszesz jak my to fajnie na współnych zdjęciach wychodzimy z Mordulcem, a nie wspominasz, że ty wychodzisz ze swoim jeszcze fajniej:mad: :lol: Quote
madziasto4 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Gosia>>>;6517084 napisał(a):Cześć Madziu:) TY mi piszesz jak my to fajnie na współnych zdjęciach wychodzimy z Mordulcem, a nie wspominasz, że ty wychodzisz ze swoim jeszcze fajniej:mad: :lol: A dziękuję, dziękuję :lol: Quote
pysiulka86 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Urocze łobuziaki :) Kika ma dopiero 4 miesiace czyli od 2 miesiecy jest ze mna, a ja tak juz sie zakochałam w tej rasie, ze mysle o o jakiejs towarzyszce dla niej :P Quote
madziasto4 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 pysiulka86 napisał(a):Urocze łobuziaki :) Kika ma dopiero 4 miesiace czyli od 2 miesiecy jest ze mna, a ja tak juz sie zakochałam w tej rasie, ze mysle o o jakiejs towarzyszce dla niej :P Dziękuję ;) Dobry pomysł ;) Mogę Ci tylko poradzić, że im wcześniej się zdecydujesz na towarzyszkę dla małej, tym lepiej. Dwa urwisy z takimi samymi głupotami w głowie od razu się dogadają :lol: Ja kupiłam Torka jak Master miał już ponad 3 lata- także okres przyzywczajania trwał dosyć długo- spokojny, dorosły pies i głupiutki szczeniaczek :lol: I właściwie do tej pory każdy znich ma swój własny mały świat- Toro wariat i stateczny Masterek :razz: Chociaż bawić się- pobawią razem ;) Zajadam się właśnie świeżutkimi, niedawno upieczonymi drożdżowymi bułeczkami z jagodami własnego wyrobu :loveu: Pyszne, jeszcze ciepłe :loveu: A Torka właśnie przyłapałam, że wynosi mi cichcem w zębach paczkę chusteczek higienicznych :mad: Quote
Sara_i_Aris Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Cześć Madziu! Rozbawiło mnie jak Torek szukał Masterka :lol: Czasami to aż się sama dziwię, jakie te nasze łobuzy są mądre. http://images24.fotosik.pl/57/4c332bd85059c07c.jpg Ślicznie razem wyglądacie, zabrakło tylko Torka. Quote
Anusia & Alutka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 madziasto4 napisał(a): Witam :razz: Oo właśnie, z curry, toż to o moje krokodylki chodzi :lol: A ja mowie, ze nie chodzi o zadne krokodylki tylko o ogorki!! Quote
madziasto4 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 PositiveThought napisał(a):jaki Torcio jest mądry :loveu: opiekuńczy, kochany i inteligentny.... cze Madzia, ja do tego 3miasta to w przyszły czwartek najprawdopodobniej, bo od poniedziałku będą Chałupy... Chałupy weeelcome toooo tadida tadida :razz: Yorkie napisał(a):Cześć Madziu! Rozbawiło mnie jak Torek szukał Masterka :lol: Czasami to aż się sama dziwię, jakie te nasze łobuzy są mądre. Ślicznie razem wyglądacie, zabrakło tylko Torka. Czołem :) Mnie to trochę rozczuliło nawet, taki rozbójnik, zaczepnik, ale jednak się wystraszył jak Masterka nie mógł znaleźć :lol: Anusia & Alutka napisał(a):A ja mowie, ze nie chodzi o zadne krokodylki tylko o ogorki!! No masz Ci... :cool1: Wróciliśmy z działki (z tej bez jeziora), pieski ostrzyżone, przed chwilą wykąpane. Quote
koregra Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 madziasto4 napisał(a): Wróciliśmy z działki (z tej bez jeziora), pieski ostrzyżone, przed chwilą wykąpane. O to pokaż nam takich odstawionych kawalerów Quote
madziasto4 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 koregra napisał(a):O to pokaż nam takich odstawionych kawalerów Juuuż, chwilunia :p PositiveThought napisał(a):ja chce kontakt do Cię jak już będę wiedziała co i jak, bo ja chcę poznać Torcia :evil_lol: no i Masterka też... i zdjęcia też chce. O Jezuuu, a ja takie wstydliwe dziewczę jestem...:eviltong: No dobra, to tego, komórkę taak? ;) Jezu już się stresuję..:eviltong: Quote
madziasto4 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Najsampierw Masterek, bo pierwszy w alfabecie :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 A co tu fajnego bedzie? EDIT: O juz jest. A Torek jest mlodszy!!!! :obrazic: Quote
koregra Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Ale super Prześliczni:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Moje kochaniutkie, boskie, slodziutkie :loveu: niezrownowazone Quote
madziasto4 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A co tu fajnego bedzie? EDIT: O juz jest. A Torek jest mlodszy!!!! :obrazic: A Masterek mniejszy.. [quote name='koregra']Ale super Prześliczni:loveu: :loveu: :loveu: Miło mi, że się małpki podobają;) [quote name='Anusia & Alutka']Moje kochaniutkie, boskie, slodziutkie :loveu: niezrownowazone Kierunkowskaz dawał :eviltong: Quote
madziasto4 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 PositiveThought napisał(a):ślicznie wyglądają obaj :loveu: Anusia, a ja się z kochaniem spotkam :p Jak Cię to kochanie nie pogoni, to się spotkasz :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 PositiveThought napisał(a):ślicznie wyglądają obaj :loveu: Anusia, a ja się z kochaniem spotkam :p No nieeee, no tego to ja juz nie przezyje :grab: Najpierw... teraz... Quote
Aga76 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Masterek i Toruś Madzia, booskie zdjęcia chłopaków Quote
madziasto4 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='PositiveThought']nie zajmie się przypadkiem Susiakiem moim? :lol: Jak doskoczy to kto wie :evil_lol: A tak serio to mam nadzieję, że Toro dobrze na niego zareaguje, bo to zbój i szczekacz niesłychany :roll: [quote name='Aga76']Masterek i Toruś Madzia, booskie zdjęcia chłopaków Witaj Aguś :) Quote
Anusia & Alutka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Atka knuje spisek przeciwko mamie? Quote
madziasto4 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 PositiveThought napisał(a):to tak można zaaranzować przypadkiem... że niby "co Ty tu robisz? :o" Anusia & Alutka napisał(a):Atka knuje spisek przeciwko mamie? Nic z tego nie rozumiem..:stupid: Wszak jest już godzina wieczorna, mam prawo... Quote
koregra Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Ale zdjęcia ze spotkania to muszą być Obiecajcie, no:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 PositiveThought napisał(a):nie, czytaj dziecię dokładnie... żeby się psy zaprzyjaźniły :p bo mama to "jeszcze więcej psów? ja dziękuję..." Atka wez Ty mow normalnie, bo znowu nikt Cie nie rozumie... :cool1: Quote
Recommended Posts