Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiadomości z dziś..:
Wróciłam ze spaceru z pieskami, obaj się załatwili, umyłam łapki i rozsiadłam się w fotelu. Nagle Toro zaczyna z niepokojem chodzić szybkim krokiem po mieszkaniu z nosem przy podłodze. Krok ma coraz szybszy, zaczyna biegać z kuchni do pokoju, z pokoju do przedpokoju, do łazienki. Widocznie nie załatwił się do końca na spacerze i zaraz mi tu gdzieś narobi- myślę. Master w tym czasie leżał na pustym fotelu obok. Toro biega, biega, węszy, nagle staje na dwóch łapkach i zagląda na fotel, na którym leży Master- wskoczył do niego, położył uszka, zaczął merdać ogonkiem, polizał go i od razu się uspokoił- zszedł i zajął się kością :crazyeye: On po prostu szukał Masterka :)

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Gosia>>>;6517084 napisał(a):
Cześć Madziu:) TY mi piszesz jak my to fajnie na współnych zdjęciach wychodzimy z Mordulcem, a nie wspominasz, że ty wychodzisz ze swoim jeszcze fajniej:mad: :lol:

A dziękuję, dziękuję :lol:

Posted

pysiulka86 napisał(a):
Urocze łobuziaki :) Kika ma dopiero 4 miesiace czyli od 2 miesiecy jest ze mna, a ja tak juz sie zakochałam w tej rasie, ze mysle o o jakiejs towarzyszce dla niej :P

Dziękuję ;)
Dobry pomysł ;) Mogę Ci tylko poradzić, że im wcześniej się zdecydujesz na towarzyszkę dla małej, tym lepiej. Dwa urwisy z takimi samymi głupotami w głowie od razu się dogadają :lol: Ja kupiłam Torka jak Master miał już ponad 3 lata- także okres przyzywczajania trwał dosyć długo- spokojny, dorosły pies i głupiutki szczeniaczek :lol: I właściwie do tej pory każdy znich ma swój własny mały świat- Toro wariat i stateczny Masterek :razz: Chociaż bawić się- pobawią razem ;)

Zajadam się właśnie świeżutkimi, niedawno upieczonymi drożdżowymi bułeczkami z jagodami własnego wyrobu :loveu: Pyszne, jeszcze ciepłe :loveu:

A Torka właśnie przyłapałam, że wynosi mi cichcem w zębach paczkę chusteczek higienicznych :mad:

Posted

PositiveThought napisał(a):
jaki Torcio jest mądry :loveu: opiekuńczy, kochany i inteligentny....

cze Madzia, ja do tego 3miasta to w przyszły czwartek najprawdopodobniej, bo od poniedziałku będą Chałupy...

Chałupy weeelcome toooo tadida tadida :razz:

Yorkie napisał(a):
Cześć Madziu!
Rozbawiło mnie jak Torek szukał Masterka :lol: Czasami to aż się sama dziwię, jakie te nasze łobuzy są mądre.

Ślicznie razem wyglądacie, zabrakło tylko Torka.

Czołem :)
Mnie to trochę rozczuliło nawet, taki rozbójnik, zaczepnik, ale jednak się wystraszył jak Masterka nie mógł znaleźć :lol:

Anusia & Alutka napisał(a):
A ja mowie, ze nie chodzi o zadne krokodylki tylko o ogorki!!

No masz Ci... :cool1:

Wróciliśmy z działki (z tej bez jeziora), pieski ostrzyżone, przed chwilą wykąpane.

Posted

koregra napisał(a):
O to pokaż nam takich odstawionych kawalerów

Juuuż, chwilunia :p

ja chce kontakt do Cię jak już będę wiedziała co i jak, bo ja chcę poznać Torcia :evil_lol: no i Masterka też...

i zdjęcia też chce.

O Jezuuu, a ja takie wstydliwe dziewczę jestem...:eviltong:
No dobra, to tego, komórkę taak? ;) Jezu już się stresuję..:eviltong:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']A co tu fajnego bedzie?

EDIT: O juz jest.
A Torek jest mlodszy!!!! :obrazic:
A Masterek mniejszy..

[quote name='koregra']Ale super Prześliczni:loveu: :loveu: :loveu:
Miło mi, że się małpki podobają;)

[quote name='Anusia & Alutka']Moje kochaniutkie, boskie, slodziutkie :loveu:
niezrownowazone
Kierunkowskaz dawał :eviltong:

Posted

[quote name='PositiveThought']nie zajmie się przypadkiem Susiakiem moim? :lol:
Jak doskoczy to kto wie :evil_lol:
A tak serio to mam nadzieję, że Toro dobrze na niego zareaguje, bo to zbój i szczekacz niesłychany :roll:

[quote name='Aga76']Masterek i Toruś

Madzia, booskie zdjęcia chłopaków
Witaj Aguś :)

Posted

to tak można zaaranzować przypadkiem... że niby "co Ty tu robisz? :o"

Anusia & Alutka napisał(a):
Atka knuje spisek przeciwko mamie?

Nic z tego nie rozumiem..:stupid: Wszak jest już godzina wieczorna, mam prawo...