madziasto4 Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Magda_Miki napisał(a):A orientujesz się może czy rodzeństwo też ma to...no wiesz?:evil_lol::evil_lol: Pi erdolca? :evil_lol: Niestety nie :evil_lol: Quote
Magda Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 madziasto4 napisał(a):Pi erdolca? :evil_lol: Niestety nie :evil_lol: BUahahahaha...lepiej nie mogłaś tego ująć:evil_lol::evil_lol: Łał! Fajne te pokazy. Chętnie pobawiłabym się w tego tonącego:loveu: Quote
koregra Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Kochane masz te Psiaki Gorąco pozdrawiamy ;) Quote
madziasto4 Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Magda_Miki napisał(a):BUahahahaha...lepiej nie mogłaś tego ująć:evil_lol::evil_lol: Łał! Fajne te pokazy. Chętnie pobawiłabym się w tego tonącego:loveu: Niektóre niufki ociągały się przed popłynięciem z pomocą, albo w połowie rezygnowały :lol: Może wyczaiły, że ten niby tonący pozorant całkiem dobrze pływa i sam sobie poradzi :evil_lol: Te miśki na żywo są super :) koregra napisał(a):Kochane masz te Psiaki Gorąco pozdrawiamy ;) Oj tak ;) Pozdrawiamy również Corinkową rodzinkę ;) Quote
Kasia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Super zdjecia z pokazów!!! Niufki...:loveu::loveu: Witamy się porankowo-niedzielnie ;) Quote
madziasto4 Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 PositiveThought napisał(a):aaaaa :mdleje: Cio? :razz: fidelek2 napisał(a):Super zdjecia z pokazów!!! Niufki...:loveu::loveu: Witamy się porankowo-niedzielnie ;) Dzień dobry ;) Toruś w niedzielę już zdąrzył wleźć na półkę z papierem do drukarki i obskubać mi go trochę. A na pytanie coś ty zrobił, dał nura za kanapę. Dzień jak codzień...:razz: Quote
koregra Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Witamy się niedzielnie:razz: Oj Toruś wariatuńcio. Fajowe foteczki słoneczka i psiaków:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Kocham chlopcow /oczywiscie tylko psich/. Cze Madzka! Jak nasi pieknisie? Ty mi Torka chcialas utopic??? Za kajakiem ciaglas!! :obrazic: Quote
Kasia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Ty mi Torka chcialas utopic??? Za kajakiem ciaglas!! :obrazic: Anusia, toż to Torkowi nic nie jest strasznie ani obce! Przecie wanna to Jego drugi dom, a wanna z wodą sie kojarzy...:p Quote
madziasto4 Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 koregra napisał(a):Witamy się niedzielnie:razz: Oj Toruś wariatuńcio. Fajowe foteczki słoneczka i psiaków:loveu: Dobry wieczór Kamilko :) Anusia & Alutka napisał(a):Kocham chlopcow /oczywiscie tylko psich/. Cze Madzka! Jak nasi pieknisie? Ty mi Torka chcialas utopic??? Za kajakiem ciaglas!! :obrazic: Heloł, pięknisie niedługo idą na spacerek. Niech trenuje :eviltong: fidelek2 napisał(a):Anusia, toż to Torkowi nic nie jest strasznie ani obce! Przecie wanna to Jego drugi dom, a wanna z wodą sie kojarzy...:p O o ooo, dobrze gada, a kibelek też nie jest mu obcy:razz: Quote
Kasia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 se tak chciałam dopowiedzieć, ale se potem pomyślałam co by gafy nie palnąć i Torka nie obrazić :p Quote
Anusia & Alutka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Hi hi oni są boscy. A propos boskosci to mam przepis na boskie ogoreczki :loveu: Slodko-kwasno-ostre, pod wodeczke w sam raz :razz: Quote
madziasto4 Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 fidelek2 napisał(a):se tak chciałam dopowiedzieć, ale se potem pomyślałam co by gafy nie palnąć i Torka nie obrazić :p Wpadł do sedesu? Wpadł. To gdzież tam obrazić albo gafę palnąć. Sama prawda :cool1: Anusia & Alutka napisał(a):Hi hi oni są boscy. A propos boskosci to mam przepis na boskie ogoreczki :loveu: Slodko-kwasno-ostre, pod wodeczke w sam raz :razz: Oooo, a to nie o krokodylki czasem chodzi?? :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 madziasto4 napisał(a): Oooo, a to nie o krokodylki czasem chodzi?? :hmmmm: Nie. O ogóreczki :cool1: Quote
madziasto4 Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nie. O ogóreczki :cool1: Bo te moje ogóreczki krokodylki też takie chyba ostro-kwaśno-słodkie :hmmmm: Przepis poproszę w takim razie:cool1: Quote
Kasia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Haha Torcio ma fajny ryjek :p Lepiej mu w takim poczochraniu niż w eliganckim kucyku!!! Cze Madzia poniedziałkowo!!! Quote
Aga76 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Przepiękne fotki słoneczka :loveu: :loveu: :loveu: po prostu bajeczne... Quote
koregra Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Witam kochane chłopaki:loveu: Anusia & Alutka napisał(a):Hi hi oni są boscy. A propos boskosci to mam przepis na boskie ogoreczki :loveu: Slodko-kwasno-ostre, pod wodeczke w sam raz :razz: Ja tyż mam taki przepis taki z curry i papriką:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 koregra napisał(a): Ja tyż mam taki przepis taki z curry i papriką:evil_lol: Ooo to te, to wlasnie one :grins: Quote
madziasto4 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 fidelek2 napisał(a):Haha Torcio ma fajny ryjek :p Lepiej mu w takim poczochraniu niż w eliganckim kucyku!!! Cze Madzia poniedziałkowo!!! Otóż to, żaden kucyk dla Torka :lol: Kurcze jak u ludzi, jednemu pasuje taka fryzura, drugiemu inna:lol: Aga76 napisał(a):Przepiękne fotki słoneczka :loveu: :loveu: :loveu: po prostu bajeczne... Dzień dobry :calus: PositiveThought napisał(a):witaj Madzik :loveu: widzę zabaweczkę :loveu: nam się gdzieś zapodziała, buu... Ta ze zdjęcia jest już podziurawiona i została tam (już w maju jak byliśmy tam na majówce to zapomniałam ją zabrać do domu), a kupiłam nową i właśnie też mi się zapodziała i nie mogę jej znaleźć... koregra napisał(a):Witam kochane chłopaki:loveu: Ja tyż mam taki przepis taki z curry i papriką:evil_lol: Anusia & Alutka napisał(a):Ooo to te, to wlasnie one :grins: Witam :razz: Oo właśnie, z curry, toż to o moje krokodylki chodzi :lol: Quote
Recommended Posts