madziasto4 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Ojejcia, jaki cudny teraz jest :loveu: Nie ma to jak BUM w kwiatuszki :evil_lol: Romantyk ;-) cieszę się, że Ci się podoba :multi: co tam takie 2-kilogramowe BUM :evil_lol: czasem się zastanawiam czy nie pisze wierszy :roll: :lol: Quote
marlena924 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 :loveu: MAsterek ma nową fryzurkę :multi: Śliczny, śliczny misiek :loveu: Pozdrówka Quote
madziasto4 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='marlena924']:loveu: MAsterek ma nową fryzurkę :multi: Śliczny, śliczny misiek :loveu: Pozdrówka widzisz jaką Ci zrobiliśmy niespodziankę :cool3: dziękujemy :buzi: szaleńczy bieg :razz: uff jak gorąco, puff jak gorąco... pies mi padł ze zmęczenia :lol: gburowaty i niegościnny mniejszy ( o dziwo :evil_lol: ) znajomy Masterka skarpa w lesie na Babich Dołach :razz: teraz jest ogrodzona, ale przejście oczywiście już zostało wycięte w siatce. A kawałek skarpy jest ogrodzony od czasu, kiedy to pewna pani uprzednio przywiązawszy swojego pieska do drzewa, równiutko (:-o ) ułożywszy klapki obok pieska, skoczyła z niej na dół :roll: :shake: i przybliżona budowla na morzu, widoczna na poprzednich zdjęciach Quote
Daga_i_Oskar Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='madziasto4']widzisz jaką Ci zrobiliśmy niespodziankę :cool3: dziękujemy :buzi: szaleńczy bieg :razz: uff jak gorąco, puff jak gorąco... pies mi padł ze zmęczenia :lol: gburowaty i niegościnny mniejszy ( o dziwo :evil_lol: ) znajomy Masterka skarpa w lesie na Babich Dołach :razz: teraz jest ogrodzona, ale przejście oczywiście już zostało wycięte w siatce. A kawałek skarpy jest ogrodzony od czasu, kiedy to pewna pani uprzednio przywiązawszy swojego pieska do drzewa, równiutko (:-o ) ułożywszy klapki obok pieska, skoczyła z niej na dół :roll: :shake: i przybliżona budowla na morzu, widoczna na poprzednich zdjęciach Madziu - prześliczny jest ten Twój Masterek :loveu: :loveu: :loveu: No i fryzurka mu pasuje, na lato rewelacyjna :loveu: a i Morze cudowne :loveu: jak ja za nim tęsknie :placz: Quote
Pianka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Ojej jaki kochany:loveu: Ale zdjęcia tych robali mi sie nie podobają, nie lubie robalów:evil_lol: Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 My też goscilismy slimaka :) Ale on nie prymulki chciał zjesc tylko wypic nasze piwo :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 :o :o :O :o jeeeeeee ile slicznych foteczke :):):):):):) masterak ma coraz wiecej kolegow slimaczkow widze heheh Quote
Teklunia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='madziasto4'] czesc Magda, dawno mnie nie bylo, bardzo przepraszam :oops: Masterek jak zwykle sliczny :D I jak zwykle pokazuje ten swoj cudny rozowy jezorek :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='Pianka']Ojej jaki kochany:loveu: Ale zdjęcia tych robali mi sie nie podobają, nie lubie robalów:evil_lol: robal jest przecież tylko jeden :evil_lol: ale ja też ich nie lubie :roll: nawet nie wiesz jakiego miałam cykora jak mu robiłam z tak bliska zdjęcie :-o :smhair2: [quote name='Pysia'] My też goscilismy slimaka :) Ale on nie prymulki chciał zjesc tylko wypic nasze piwo :evil_lol: to te Wasze ślimaki jakieś spragnione muszą być :evil_lol: , bo nasze na Wybrzeżu to wiecznie głodne :shake: [quote name='basiulka22tychy']:o :o :O :o jeeeeeee ile slicznych foteczke :):):):):):) masterak ma coraz wiecej kolegow slimaczkow widze heheh witaj Basiu :lol: ale chyba sobie odpuścimy znajomość ze ślimakami, jakieś gbury z nich :eviltong: :eviltong: [quote name='Teklunia']czesc Magda, dawno mnie nie bylo, bardzo przepraszam :oops: Masterek jak zwykle sliczny :D I jak zwykle pokazuje ten swoj cudny rozowy jezorek :loveu: cześć Kasiu ;) wybaczam ;) dziękujemy :) :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Hej! Ty sie nie zastanawiaj czy nie pisze wierszy, tylko przeszukaj mu jego rzeczy. :evil_lol: Prawdziwy Ksąże :loveu: Quote
marlena924 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Hejka, co tam słychać :cool3: Toffika włoski też już podrosły... :lol: Na lao znow się obetniemy Quote
AlKil Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Oj ja znam to miejsce...torpedownia...mój mąż czasami tam nurkuje. A Masterek taki wesolutki na tej działeczce!!! Quote
Basia&Safi Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 ahhhhhhhhh morze ja chce nad morze :D:D:D:D co to jest ta torpedownia ??jak to dziala :cool3: Quote
madziasto4 Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Hej! Ty sie nie zastanawiaj czy nie pisze wierszy, tylko przeszukaj mu jego rzeczy. :evil_lol: Prawdziwy Ksąże :loveu: rewizja budki obowiązkowa :cool1: hihi to jest Mister Master :razz: [quote name='marlena924']Hejka, co tam słychać :cool3: Toffika włoski też już podrosły... :lol: Na lao znow się obetniemy Cześć :p Strasznie szybko te kudełki odrastają :roll: [quote name='AlKil'] Oj ja znam to miejsce...torpedownia...mój mąż czasami tam nurkuje. A Masterek taki wesolutki na tej działeczce!!! Wiedziałam, że to jeszcze z wojny światowej.....hmmm torpedownia a wygląda to fajnie tak na morzu :roll: :p Masterek zadowolony, bo tam ma raj na Ziemi :lol: Quote
Basia&Safi Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 ślicznie Masterkowi w tych kfaituszkach :):):) Quote
AlKil Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Ha moje drogie koleżanki!!! Zaraz Wam objaśnię (jeśli można Madziu) o co chodzi z tą torpedownią. W ogóle są dwie, ta na zdjęciu to ruiny, które pozostały po wojnie. Niemcy wystrzeliwali stamtąd torpedy, które zresztą były łapane w sieci koło Helu. tak sobie eksperymentowali i czynili próby, żeby dobrze niszczyć nasze okręty podwodne i inne statki Quote
madziasto4 Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 AlKil napisał(a):Ha moje drogie koleżanki!!! Zaraz Wam objaśnię (jeśli można Madziu) o co chodzi z tą torpedownią. W ogóle są dwie, ta na zdjęciu to ruiny, które pozostały po wojnie. Niemcy wystrzeliwali stamtąd torpedy, które zresztą były łapane w sieci koło Helu. tak sobie eksperymentowali i czynili próby, żeby dobrze niszczyć nasze okręty podwodne i inne statki ależ oczywiście, że można ;) czego ci Niemcy nie wymyślali....:shake: AlKil napisał(a):Masterek - kopacz! hihi łapał za rączkę od łopaty i chciał z nią uciekać :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 :loveu::loveu::loveu: ach jak mi sie podoba ten pysiolek :loveu::loveu: Quote
nataliyka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='madziasto4'] Ciekawe co Masterek tam wypatrzył? Może kolejnego ślimaka albo mrówkę,z którą możnaby się zaprzyjaźnić?:eviltong: Quote
Magda Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Czesc Madzia!! Widze, ze czesto jezdzicie na dzialeczke?:cool3: Chyba blisko macie....... Masterek slicznie wyglada na tle tej zieleni i wsrod kffiatkow:loveu: Chyba uwielbia tam byc (zreszta tak jak Miki:evil_lol:) Czekamy, czekamy...... Quote
madziasto4 Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Dzień dobry :) Pogoda u nas OKROPNA :shake: zimno, deszczowo, brrrr... a w mieszkaniu nie lepiej :shake: - tyle, że sucho :p Aktualne Masterkowe fotki już się kończą, więc niedługo będę się stopniowo pozbywac zapasów działkowych, jeszcze przed fryzjerem :p Gosiu, Alu dziękujemy :buzi: [quote name='nataliyka']Ciekawe co Masterek tam wypatrzył? Może kolejnego ślimaka albo mrówkę,z którą możnaby się zaprzyjaźnić?:eviltong: a co się dziwić psu :shake: - szuka mniejszych od siebie :lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Magda_Miki']Czesc Madzia!! Widze, ze czesto jezdzicie na dzialeczke?:cool3: Chyba blisko macie....... Masterek slicznie wyglada na tle tej zieleni i wsrod kffiatkow:loveu: Chyba uwielbia tam byc (zreszta tak jak Miki:evil_lol:) Czekamy, czekamy...... Cześć :lol: Tak, mamy bliziutko - działkę mamy w Ogrodzie Działkowym w innej dzielnicy Gdyni, tj ok 7 km od naszego domu, 10 minut drogi i jesteśmy na miejscu :lol: Dzię-ku-je-my :lol: turek :razz: Quote
Magda Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='madziasto4'] Zmokla kura, zmokla kura!!:eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts