Kasia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Ooo...se przybyła panna Magdalena późną wieczorową porą. A my tu same samiuśkie se musiały urzędować :p Quote
madziasto4 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Mamy gości i dotrzymuję im towarzystwa, więc chyba zasługuję na wybaczenie:p Quote
madziasto4 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 napad na michę sznaucerki-gospodyni i na jej koszyczek ooo, widać mnie w szybie...się cholera człowiek musi kłaść, żeby takiemu zdjecie zrobić :diabloti: Quote
Kasia Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Madziu a masz może zdjęcia sznaucerki-gospodyni? :loveu: Chociaż jedno wstaw jak masz!!! Cześć i czołem w sobotnio-weekendowy poranek :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Hey Madźka! Moge rzec ze znizylas sie do poziomu Masterka :evil_lol: Alez on jest sliczny :loveu: I moj Torek wsrod zieleni :loveu: Gdzieżeś jest? Quote
Pegaza Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Cze Madziu:p widze że udałaś się na spływy kajakowe:lol: piękne focie wsród zieleni:loveu: przyjemnej soboty:p Quote
Medorowa Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 :loveu::loveu: http://images25.fotosik.pl/45/b5f4a04806b8e42f.jpg Quote
madziasto4 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 fidelek2 napisał(a):Madziu a masz może zdjęcia sznaucerki-gospodyni? :loveu: Chociaż jedno wstaw jak masz!!! Cześć i czołem w sobotnio-weekendowy poranek :lol: Mam, mam, zaraz wstawię :lol: Anusia & Alutka napisał(a):Hey Madźka! Moge rzec ze znizylas sie do poziomu Masterka :evil_lol: Alez on jest sliczny :loveu: I moj Torek wsrod zieleni :loveu: Gdzieżeś jest? Heloł Zastanawiam się czy potraktować to jako ujmę czy pochlebstwo...:razz: Tu sie zgadzam Gości zabawiam:eviltong: Pegaza napisał(a):Cze Madziu:p widze że udałaś się na spływy kajakowe:lol: piękne focie wsród zieleni:loveu: przyjemnej soboty:p Taa, te kajaki miały być nasze, jeden mój, drugi taty, ale na miejscu okazało się, że tylko ja się w nie mieszczę:evil_lol: Bo to cholera młodzieżówki są jak się okazało, ale już są na nie kupcy i poszukamy normalnych kajaczków za te pieniądze. madzia i medor napisał(a)::loveu::loveu: Witaj:razz: Quote
madziasto4 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Kuba, Buba, jak kto woli- sznaucer olbrzym Quote
Kasia Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Piękności dwa :loveu: Z racji tego, że mieszkam w bloku to będzie to sznaucer mini chociaż te olbrzymy też są cudowne :loveu: Quote
koregra Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Witam Co tam u chłopaków? Ja mam trochę odpoczynku, na nic nie miałam czasu w ten weekend Pozdrawiamy gorąco:lol: Quote
Pegaza Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Witam:p Madzia a Torki-Masterki zazdrosne w tym momencie nie były? http://images23.fotosik.pl/47/082895ea8c294385.jpg Quote
madziasto4 Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 fidelek2 napisał(a):Piękności dwa :loveu: Z racji tego, że mieszkam w bloku to będzie to sznaucer mini chociaż te olbrzymy też są cudowne :loveu: Naszym pierwszym psem był właśnie sznaucer mini, dlatego odczuwam sentyment do tej rasy :loveu: Anusia & Alutka napisał(a):BRY :grins: Czołem:razz: PositiveThought napisał(a):cze joł. kurde przynajmniej jest co oglądać :loveu: Witam :p Mam dla Was z dzisiaj jednego newsa, ale dość dobitnie oddziałującego na psychikę, że tak powiem...Toro wpadł dziś do sedesu. Po prostu mnie zatkało, jak to usłyszałam...:crazyeye: Quote
Pegaza Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 taa cóż po tym jak koope zrobił w wannie chłopak zrozumiał że od tego jest wc- mądry jest:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 fidelek2 napisał(a):Piękności dwa :loveu: Z racji tego, że mieszkam w bloku to będzie to sznaucer mini chociaż te olbrzymy też są cudowne :loveu: Pieknosci czy, jak juz!! Kasiu juz sznaucerek przeforsowany? Quote
Anusia & Alutka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Pegaza napisał(a):taa cóż po tym jak koope zrobił w wannie chłopak zrozumiał że od tego jest wc- mądry jest:lol: Och jeny, no pomylilo sie chlopakowi ze to na odwrot jest, a Wy juz robicie wielkie halo... KOCHAM TORKA!!! Quote
koregra Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Witam kawalerów :razz: No Torcio dał czadu:evil_lol: Pozdrawiamy poniedziałkowo i życzymy miłego dzionka;) Quote
Kasia Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Haha, TOREK DEBEŚCIAK!!!! On jest cudowny :loveu: Hej poniedziałkowo :cool1: Quote
Kasia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 A gdzie sie podziewają oszołmy dwa i ich Pańcia....? :roll: Magda przepędź w końcu tych gości i wracaj do nas :diabloti: Quote
koregra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Witam, gdzie się panowie podziali? Pozdrowionka Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Nie mogę się powstrzymać, żeby na pozazdrościć Wam pobytu na działce... Eh, chciałoby się mieć taki teren... Pzdr. Quote
Recommended Posts