Kasia_zg Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Dopiero teraz widać jaki Masterek jest maleńki taka kruszynka z niego...piekne te foteczki a chłopaki jacy zainteresowani wodą ...ten mój pedziwiatr to tylko szuka okazji zeby wpasc do wody... Tulaski dla chlopaków:) Dobrej nocki i słodkich snów :) Quote
maartucha Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [CENTER]Witaj Madziu :D Ehhhh ale rozkoszne te zdjątka :D :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Miłego Dnia Wam życzę :* I oby słonecznego :cool3: [/CENTER] Quote
Aga76 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Cze Madzia :loveu: (póki gupie dogo dziala) Booskie fotki i bardzo ładnie jest u rodzinki na działeczce :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Cześć Magdo! :lol: Fajowe zdjęcia :loveu: Jak te 2 ciekawskie oszołomki wpadły do wodzionki to popływali se chociaż troszke czy moze zaraz próbowali sie wydostać na pewny grunt? Quote
Anusia & Alutka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 fidelek2 napisał(a):Fidlasty to w ogóle jakaś dziwnota jest...co wizyta u weta to więcej na wadze :p Ale aleeeee... Czy Fidlasty wazys ie sam czy na Pancinych rekach? Bo jezeli to drugie, no to ja nie wiem komu przybywa... :eviltong: Cze Madźka!! Quote
Pegaza Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Cze Madziu azjatko:p piękny ten teren ma rodzinka, chłopaki mieli gdzie się wyszalec basenik z mostkiem też niezły jak już pisałam wcześniej....:loveu: poka poka jeszcze...:eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Cześć Madziu! Zazdroszczę Ci karnacji, bo ja to taka blada, że nawet słońce mnie nie bierze! No i nie mogę za długo na nim przebywać, bo już nie raz mnie poparzyło (a do tego robią mi się piegi). Basenik fajna sprawa, woda taka błękitna, że aż mi się zamarzyło popływać :loveu: Masterek na Twoich kolanach taka maleńka żabka. Wydawał się większy, ale zawsze lepiej określić wzrost przy człowieku, lepiej obrazuje. http://images29.fotosik.pl/44/1615fd364e1d60e5.jpg Tutaj woda do plasteliny podobna :lol: Taka czysta jak nieprawdziwa :loveu: Quote
madziasto4 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='Kasia_zg']Dopiero teraz widać jaki Masterek jest maleńki taka kruszynka z niego...piekne te foteczki a chłopaki jacy zainteresowani wodą ...ten mój pedziwiatr to tylko szuka okazji zeby wpasc do wody... Tulaski dla chlopaków:) Dobrej nocki i słodkich snów :) Witaj Kasiu, to Mati lubi się paplać w wodzie? :lol: [quote name='maartucha']Witaj Madziu :D Ehhhh ale rozkoszne te zdjątka :D Miłego Dnia Wam życzę :* I oby słonecznego :cool3: Czeeść :) Dzień był dzisiaj słoneczny, więc z łaski Twojej życz mi słońca również na jutro, bo podobnie jak dziś wybieram się na plażę :lol: [quote name='Aga76']Cze Madzia :loveu: (póki gupie dogo dziala) Booskie fotki i bardzo ładnie jest u rodzinki na działeczce :loveu::loveu::loveu: Witaj :calus: [quote name='fidelek2']Cześć Magdo! :lol: Fajowe zdjęcia :loveu: Jak te 2 ciekawskie oszołomki wpadły do wodzionki to popływali se chociaż troszke czy moze zaraz próbowali sie wydostać na pewny grunt? Czołem :lol: Obaj szybciutko zachrzaniali do brzegu :lol: Może dlatego, że wpadli od razu na głęboką wodę, bo w jeziorze Toruś kiedyś skusił się sam z siebie, żeby wejść :lol: [quote name='Anusia & Alutka']Ale aleeeee... Czy Fidlasty wazys ie sam czy na Pancinych rekach? Bo jezeli to drugie, no to ja nie wiem komu przybywa... :eviltong: Cze Madźka!! Czołem :cool1: Kasiu?? To jak to w końcu jest z tą wagą Fidlastego? :evil_lol: [quote name='Pegaza']Cze Madziu azjatko:p piękny ten teren ma rodzinka, chłopaki mieli gdzie się wyszalec basenik z mostkiem też niezły jak już pisałam wcześniej....:loveu: poka poka jeszcze...:eviltong: Trochę poszaleli, ale non stop byli pod czyjnym okiem...jastrzębie nie śpią:-( [quote name='Yorkie']Cześć Madziu! Zazdroszczę Ci karnacji, bo ja to taka blada, że nawet słońce mnie nie bierze! No i nie mogę za długo na nim przebywać, bo już nie raz mnie poparzyło (a do tego robią mi się piegi). Basenik fajna sprawa, woda taka błękitna, że aż mi się zamarzyło popływać :loveu: Masterek na Twoich kolanach taka maleńka żabka. Wydawał się większy, ale zawsze lepiej określić wzrost przy człowieku, lepiej obrazuje. Tutaj woda do plasteliny podobna :lol: Taka czysta jak nieprawdziwa :loveu: Cześć Sara;) A to Ty blondynka jesteś? :razz: Quote
madziasto4 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 temu to tylko ogon fruwa:diabloti: Quote
madziasto4 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 PositiveThought napisał(a):cześć Madziku kochany, jak ja się stęskniłam! pooglądam sobie jutro, dziś czasu nie bardzo mam, wiadomo, ale z tego co widzę, to fajnie tam miałaś, no no :calus: Moje kochane Bee :multi: Mój BeBe reporter wrócił :sweetCyb: Quote
Pegaza Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Cze Atka:loveu: jastrzębie Madzia poważnie aż się boje jak ja wyjade i Pipi zamiast szalec to będzie biedna w domu siedziec... Quote
madziasto4 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 PositiveThought napisał(a):mój Madzik kochany no :calus: brakowało mi Was wszystkich wariatów :loveu: Mam nadzieję, że już nie wyjeżdżasz nigdzie? :obrazic: Pegaza napisał(a):Cze Atka:loveu: jastrzębie Madzia poważnie aż się boje jak ja wyjade i Pipi zamiast szalec to będzie biedna w domu siedziec... Właśnie ze względu na obecność ptaków drapieżnych miałam ich przy sobie na oku, ale jak się dowiedziałam, że czasami na ogrodzeniu siadają, to chłopcy dla ich bezpieczeństwa mieli jeszcze bardziej skróconą swobodę:-( Quote
Anusia & Alutka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Madźka jaka piekna trawka :loveu: I chlopcy bobsleiści hi hi. Atka, a ja mam własnego, prywatnego dzika :grins: Sie Kubus nazywa. Quote
Anusia & Alutka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Nie droga Be. O nim nie pisalam jeszcze. Quote
madziasto4 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 PositiveThought napisał(a):kurde no jadę, 20 znowu nad morze, ale chciałam gdzieś z internetem... u nas tez były jastrzębie, jak byłam z Aidusiem na rowerku to na polu siedziały... i to nie raz, tam miejscówę mają... a w lesie bałam się dzików - podłe są strasznie, ludzi atakują! To weź się znad tego Twojego morza przeleć brzegiem nad moje morze do Trójmiasta, coo? :razz: A u nas w Sopocie jest bezpłatna kawiarenka internetowa przy plaży :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 On jest suuuper :loveu: Udomowiony prawie. A jaki madry... Wszystko rozumie co sie mowi do niego. Quote
madziasto4 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Nie uwierzę w dzika dopóki go nie zobaczę :razz: Buuuu, no i się jutro nie wykąpię w morzu :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie uwierzę w dzika dopóki go nie zobaczę :razz: Moze moze mu kiedys zrobie fotografie... Quote
Kasia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Ale aleeeee... Czy Fidlasty wazys ie sam czy na Pancinych rekach? Bo jezeli to drugie, no to ja nie wiem komu przybywa... :eviltong: [quote name='madziasto4'] Kasiu?? To jak to w końcu jest z tą wagą Fidlastego? :evil_lol: Bo to jest tak: wpierw na wadze staje Kasia, potem Kasia z Fidlastym i wychodzi równy i prawdziwy wynik :grins: Nic dodać nic ująć - ot całą prawda. http://images27.fotosik.pl/45/0fd62dada3bc9676.jpg Full wypas normalnie. Chyba se taki basen na balkonie zrobię, a co! Quote
Pegaza Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Cze Madziu:loveu: tulaski dla chłopców:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Aaaaale basen. Jak to sie stalo, ze mi sie go nie widzialo?? Kasiu, idealny na Twoj balkon :grins: Quote
Kasia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Taa...na szerokość i długość się zmieści jak nic :grins: Quote
madziasto4 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 PositiveThought napisał(a):a u mnie od jutra remont :mdleje: Nie zazdroszczę:eviltong: Witam Panie :razz: Quote
Recommended Posts