Pegaza Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Halo Madziu:p ta fotka Masterka mi się podoba:loveu: słodziutki pycholek:loveu: http://images27.fotosik.pl/42/0740d420d312d552.jpg jee no normalnie piknik na całego:lol: http://images29.fotosik.pl/43/73ba7d890dad4e14.jpg pozdrowionka:p Quote
madziasto4 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Aga76 napisał(a)::loveu::loveu::loveu: jak cudnie! Prawda? :) koregra napisał(a):Jak ja kocham Masterka Zanotowałam do notesu z listą wielbicielek :eviltong: fidelek2 napisał(a):Witaj Podróżniczko :lol: Cudowne :loveu: Cześć Kasiu ;) Kasia_zg napisał(a):Witaj Madziu :multi: Jak milusio że już wróciliście z wojaży...sliczniaste fotusie chłopaków mordki kochane :loveu: Pozdrowionka przesyłamy:lol: Witaj:multi: Pegaza napisał(a):Halo Madziu:p ta fotka Masterka mi się podoba:loveu: słodziutki pycholek:loveu: http://images27.fotosik.pl/42/0740d420d312d552.jpg jee no normalnie piknik na całego:lol: http://images29.fotosik.pl/43/73ba7d890dad4e14.jpg pozdrowionka:p Czołem :razz: Piknik, piknik, ale żarła w postaci drożdżówek nikt nie tknął, za ciepło, jeść się nie chciało :lol: Quote
Pegaza Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Aga76 napisał(a):Ale okienko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak w chatce baby jagi:p Quote
Anusia & Alutka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 madziasto4 napisał(a): Częstochowa, przed Jasną Górą, siedzę na ławce, chłopcy na chodniku, dosiada się młoda kobieta, jak się okazuje Ukrainka. Toro oczywiście zainteresował się nią, pomiziała go trochę, a Toruś siup na ławkę, nieśmiało jej na kolana, kobieta cała w skowronkach, a ten zbój dawaj dziób do torebki :lol: Ciekawskie dydo.. Kobieta poprosiła o zrobiebnie jej zdjęcia z Torkiem na kolanach :lol: A to zdrajca. Czestochowa niedaleko... Moglas Madzka Torka podrzucic mnie :grins: Quote
madziasto4 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):A to zdrajca. Czestochowa niedaleko... Moglas Madzka Torka podrzucic mnie :grins: A jak bardzo niedaleko? :razz: Benzyna dziś droga...:razz: Podcięłam przed chwilą Torca, bo mi obrósł niemiłosiernie zbój przez ten miesiąc, zwłaszcze uszyska, dziób i łapki...:roll: Ale już chłopak jest ładny, zaraz dam fotki jak to wyszło. Aa, i moje czarne słoneczko dostało czerwony komplecik- szelki i smyczkę :) A Masterek paraduje w czarnym ;) Quote
madziasto4 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Oo, dopiero teraz widzę, że przy prawym uchu zostawiłam za dużo włosków w porównaniu do lewego ucha :hmmmm: Quote
Aga76 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Madzia, a jak Torusiowi podobały się jego pierwsze wakacje? Quote
madziasto4 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Nie skarżył się, więc chyba było ok.. Jak początkowo mieliśmy małe wpadki podczas jazdy samochodem i zaistniały obawy o chorobę lokomocyjną, tak teraz podróże samochodowe przebiegają bezproblemowo- Toro śpi w najlepsze i tylko od czasu do czasu przewraca się na drugi bok. Ogólnie atrakcji mieli niemało, dodatkowo miesięczny pobyt poza domem obfitował w dość częste przeprowadzi co rusz to w nowe miejsce i chyba to było i dla nas i dla psiaków najbardziej męczące... Ale reasumując chyba wszystkim się podobało ;) Quote
Aga76 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 A Masterek jak się czuje po miesięcznych eskapadach i towarzystwie Torusia? Quote
madziasto4 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Masterek to już stary wyjadacz w tej kwestii :cool1: Po prostu cieszy się, że jest już u siebie...;) Stare kąty, stare zapachy ;) Quote
madziasto4 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Dzień dooobry w środę 1-ego sierpnia 2007 roku..:razz: Trochę chłopców na dobry początek dnia...: Quote
Jupi Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 dawno mnie u was nie było, ale Toro się zmienił:crazyeye: i wydoroślał przez ten czas, masterek jak zawsze słodziutki:loveu: Quote
madziasto4 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='Jupi']dawno mnie u was nie było, ale Toro się zmienił:crazyeye: i wydoroślał przez ten czas, masterek jak zawsze słodziutki:loveu: Ja tego tak nie odczuwam, bo mam go na codzień, dopiero jak przeglądam zdjęcia to widzę jak się zmienił :lol: Masterek usnął mi na kolanach Sokolica Trzy Korony Quote
Kasia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Masterek to taka malizna jest :loveu: Rzuca się to w oczy jak go oglądam na Twoich kolanach, wcześniej jakś tak wydawał mi sie dużo większy... Quote
madziasto4 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='fidelek2']Masterek to taka malizna jest :loveu: Rzuca się to w oczy jak go oglądam na Twoich kolanach, wcześniej jakś tak wydawał mi sie dużo większy... Malizna, malizna ;) Pod Twoim Fidelkiem spokojnie by przeszedł, ba, nawet zatańczyć by mógł :eviltong: Świta mi, że już to gdzieś pisałam, ale nie zaszkodzi jeszcze raz- Masterek waży 2,3kg, a Toro równy 1kg więcej- 3,3kg Quote
Kasia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Fidlasty to w ogóle jakaś dziwnota jest...co wizyta u weta to więcej na wadze :p Quote
madziasto4 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 fidelek2 napisał(a):Fidlasty to w ogóle jakaś dziwnota jest...co wizyta u weta to więcej na wadze :p To pewnie włoski podwyższają wagę- w końcu co wizyta to Fidlasty bardziej obrośnięty :cool3: Quote
Pegaza Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Cze wieczorowo:razz: Madzia jakas Ty opalona normalnie murzynka:eviltong: widać widać że Toro do mizerotek nie wygląda:eviltong: a ta fota mnie zauroczyła a raczej kolor tej wody:loveu: http://images28.fotosik.pl/44/4f8faf2d70e819d5.jpg Madzia gdzie taka czysta woda i u kogo jest?dawaj namiary:eviltong: Quote
madziasto4 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='Pegaza']Cze wieczorowo:razz: Madzia jakas Ty opalona normalnie murzynka:eviltong: widać widać że Toro do mizerotek nie wygląda:eviltong: a ta fota mnie zauroczyła a raczej kolor tej wody:loveu: http://images28.fotosik.pl/44/4f8faf2d70e819d5.jpg Madzia gdzie taka czysta woda i u kogo jest?dawaj namiary:eviltong: haha, ja ogólnie mam ciemną karnację, a do tego opalenizna daje taki efekt, że dzisiaj pewien znajomy Wietnamczyk bądź też Chińczyk (cholera wie, grunt, że skośnooki) stwierdził, że wyglądam jak Azjatka :lol: Ten uroczy basen jest u naszej rodziny w Lidzbarku Welskim :razz: Moczyłam się w wodzie, a te dwa goopki tak krążyły wokół, że aż w końcu obaj wpadli do wody, jeden po drugim :lol: Quote
Recommended Posts