Acia_ Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Witam :cool3: Ja też czekam na fotki :cool3: :evil_lol: :multi: Quote
koregra Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Witaj Kochana:multi: Jeju jak dobrze zobaczyć chłopców :loveu: Czekam na więcej foteczek Quote
madziasto4 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Witaj Kamilko :) Niby urlop, wakacje, ale wróciłam padnięta :lol: Więc dzisiaj wrzucę jeszcze tylko parę fotek i idę lulu, a rano trzeba ten cały bajzel związany z rozpakowywaniem uprzątnąć... Dobra, do rzeczy. Na tej fotce widać różnicę między nimi- stoją na tym samym poziomie ;) goopki się cieszą ;) Dobranoc Quote
Daga_i_Oskar Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Cześć Madziu :multi: Wróciłaś :sweetCyb: :bigcool: :Cool!: jejku juz sie nie moge doczekac tej tony fotek :loveu: tylko kurcze znowu beda takie zaleglosc, a ledwo sie z nimi uporalam, ale co tam, wazne, ze bedzie Torus i Masterek :loveu: Ale spora roznica miedzy chlopakami, pewnie taka sama bylaby jakby obok siebie stały : Master i Oskar :cool3: No nic wymiziaj padiete brzusie i pysiaczki od cioteczki i kolorowych Madziu zycze :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 madziasto4 napisał(a):2 fotki na dobranoc ;) Od samego patrzenia chcę się przytulić do Łobuzków...:loveu::loveu::loveu: madziasto4 napisał(a):Dobra, do rzeczy. Na tej fotce widać różnicę między nimi- stoją na tym samym poziomie ;) A nikt nie pytał na spacerkach, czy to tatuś z synkiem?:lol: Pzdr. Quote
Sara_i_Aris Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Cześć Madziu! W końcu wróciłaś :multi: A wyjeżdżacie gdzieś jeszcze? No i czekam na zdjęcia. http://images24.fotosik.pl/41/6ac80f9911e16154.jpg Tutaj też widać trochę różnicy. Ciekawe jak Master musi się czuć, w końcu młodszy Torek go przerósł :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Hurrrrrrrrrra Madźka wrocila :loveu: Moj Torek, moooooj :sweetCyb: Quote
Kincia Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Wrocila :multi::multi::multi::multi: Sliczne fotki :loveu::loveu: Teraz czekamy na tone fotek :multi::loveu: Quote
madziasto4 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a):Cześć Madziu :multi: Wróciłaś :sweetCyb: :bigcool: :Cool!: jejku juz sie nie moge doczekac tej tony fotek :loveu: tylko kurcze znowu beda takie zaleglosc, a ledwo sie z nimi uporalam, ale co tam, wazne, ze bedzie Torus i Masterek :loveu: Ale spora roznica miedzy chlopakami, pewnie taka sama bylaby jakby obok siebie stały : Master i Oskar :cool3: No nic wymiziaj padiete brzusie i pysiaczki od cioteczki i kolorowych Madziu zycze :loveu: W porównaniu z Oskarkiem różnica byłaby chyba jeszcze bardziej znacząca:lol: Ważayłam ich ostatnio i różnica jest 1 kg- Master 2,3 kg, Toro 3,3 kg :lol: Asiaczek napisał(a):Od samego patrzenia chcę się przytulić do Łobuzków...:loveu::loveu::loveu: A nikt nie pytał na spacerkach, czy to tatuś z synkiem?:lol: Pzdr. Niee, pojedyncze osoby pytały czy to mamusia z synkiem :eviltong: Yorkie napisał(a):Cześć Madziu! W końcu wróciłaś :multi: A wyjeżdżacie gdzieś jeszcze? No i czekam na zdjęcia. Tutaj też widać trochę różnicy. Ciekawe jak Master musi się czuć, w końcu młodszy Torek go przerósł :lol: Już nigdzie na dłużej i daleko nie wyjeżdżamy, teraz będziemy przyjmować gości:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Częstochowa, przed Jasną Górą, siedzę na ławce, chłopcy na chodniku, dosiada się młoda kobieta, jak się okazuje Ukrainka. Toro oczywiście zainteresował się nią, pomiziała go trochę, a Toruś siup na ławkę, nieśmiało jej na kolana, kobieta cała w skowronkach, a ten zbój dawaj dziób do torebki :lol: Ciekawskie dydo.. Kobieta poprosiła o zrobiebnie jej zdjęcia z Torkiem na kolanach :lol: Quote
Guest Agata_B Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 madziasto4 napisał(a): Częstochowa, przed Jasną Górą, siedzę na ławce, chłopcy na chodniku, dosiada się młoda kobieta, jak się okazuje Ukrainka. Toro oczywiście zainteresował się nią, pomiziała go trochę, a Toruś siup na ławkę, nieśmiało jej na kolana, kobieta cała w skowronkach, a ten zbój dawaj dziób do torebki :lol: Ciekawskie dydo.. Kobieta poprosiła o zrobiebnie jej zdjęcia z Torkiem na kolanach :lol: haha :lol: co za Torek :evil_lol: Quote
Aga76 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Jak mi dobrze więcej więcej więcej !!! Ta fota "między nogami" suuuper Quote
madziasto4 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Aga76 napisał(a):Jak mi dobrze więcej więcej więcej !!! Ta fota "między nogami" suuuper To dlatego, że między nogami :razz: Wszystko co między nogami jes...no dooobra, nie kończę :razz: miumiu napisał(a):Ależ Chłopaki Przystojniaki :) Witaj :) Quote
koregra Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Jeju jeju jak fajowo że już jesteście:multi: Foteczki na takim tle super, a chłopcy boscy:loveu: Quote
madziasto4 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Witaj Kamilko :) Coś dla odmiany;) Jedną ręką wstawiam zdjecia, a drugą rzucam piłkę czarnuchowi, bo mi spokoju nie daje... Quote
Aga76 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 madziasto4 napisał(a):To dlatego, że między nogami :razz: Wszystko co między nogami jes...no dooobra, nie kończę :razz: Witaj :) Madzia Madzia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak ładnie napisałaś :roll: hihihi Dzień dobry :loveu: Quote
madziasto4 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Aga76 napisał(a):Madzia Madzia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak ładnie napisałaś :roll: hihihi Dzień dobry :loveu: Dzień doberek :cunao: Quote
Aga76 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Wygodna podusia, bo Masterek taki uśmiechnięty :loveu: Quote
madziasto4 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Aga76 napisał(a):Wygodna podusia, bo Masterek taki uśmiechnięty :loveu: A tak, podusie niczego sobie, ale najpierw miało miejsce podwójne sprawdzenie jakości przez 4-nożnych kontrolerów :razz: Quote
Kasia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Witaj Podróżniczko :lol: http://images30.fotosik.pl/42/3958171fa9094150.jpg Cudowne :loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Witaj Madziu :multi: Jak milusio że już wróciliście z wojaży...sliczniaste fotusie chłopaków mordki kochane :loveu: Pozdrowionka przesyłamy:lol: Quote
Recommended Posts