Pegaza Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Madzia uważaj bo teraz będzie i juz fota leci.... Anusia nie no kolorek brązorek utrzymuje się na skórze:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='fidelek2']Wróci pewnie jak skończą biwakować Eeeee nie pasuje ten obrazek do sytuacji buuu. Przeciez oni tam maja jedzenie, a jak jedzenie to automatycznie... TORUŚ [quote name='Pegaza']Madzia uważaj bo teraz będzie i juz fota leci.... Anusia nie no kolorek brązorek utrzymuje się na skórze:eviltong: Heh widze, tylko pod okularami troche biaława jestes :turn-l: Quote
Anusia & Alutka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 fidelek2 napisał(a):Co nie pasuje??? :obrazic: No normalnie nie pasuje bo Torka nie wiedac. Ani Masterka nawet. Nie postaralas sie. Wogole jakis do doopy ten obrazek :roll: Nie przypominam sobie zeby Madzka mowila, ze podrozuja z przyczepą. Naciagasz fakty moja droga. Quote
Kasia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): No normalnie nie pasuje bo Torka nie wiedac. Ani Masterka nawet. Nie postaralas sie. Wogole jakis do doopy ten obrazek :roll: Nie przypominam sobie zeby Madzka mowila, ze podrozuja z przyczepą. Naciagasz fakty moja droga. Masterka i Torka można sobie dorysować. Przyczepa...się czepiłaś :obrazic: Idę stąd, nie będę już więcej się odzywać i pisać. Quote
Magda Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Madziu przyszłam życzyć udanego wyjazdu:multi: Ja tez niedługo uciekam:cool3: Quote
Pegaza Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Cze Magdaleno:p ciekawe co w tej chwili robisz:roll: zostawiamy pozdrowienia:p Quote
Anusia & Alutka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 PositiveThought napisał(a):Madzik, podróżniczko, może weźmiesz przykład z prawej i mądrej osoby i se wróćniesz, hę? Ooo to by bylo dobre. Ale o kim mowisz Atka? :hmmmm: Quote
Pegaza Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Nareście doszłam :cool1: Madziu mizianka dla duetu TorkoMasterko oraz bużka i kwiatuszek dla Ciebie:Rose: Quote
Kasia_zg Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Witaj Madziu :) Zostawiamy mocne tulaski :calus: i gorace buzialki dla Was:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 fidelek2 napisał(a):Wpadłam powiedzieć CZEŚĆ!!! Ja tez :grins: Quote
Kasia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 PositiveThought napisał(a): ej no ten, chłopów, chłopów, chłopów chłopów dajcie, a jak umrę poooochowajcie... Kogo? chłopów...? Quote
Kasia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 nie zostawimy ich na polu, nie...zabierzemy ze sobą!!! Cześć Madzia i towarzycho Masterkowo - Torkowe :loveu: Quote
Aga76 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 A wiecie, że Madzię zabetonowali !!! Toruś i Masterek, pokażcie się już, usychamy z tęskonty... bu Quote
Pegaza Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Dotarłam a myslałam że nie dojde:eviltong: cze MADZIK wracaj do nas juz z fotkami....:razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Ej no Madzia nie wygłupiaj się, wracaj do Nas ! ja już jestem prawie wszędzie na bieżąco :lol: masz pozwolenie na powrót :eviltong: Daj no jakieś foty bo usycham z tesknoty :-( Quote
Anusia & Alutka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Gdzie milosc ma sie podziala??? O Torku oczywiscie mowie, Ty se tajniak nie pomyśl :roll: Quote
Pegaza Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Hej Madzik o ile mnie pamieć nie myli to powrót powinien być za pare dni:p dość juz tego wczasowania... wracaj do nas... Quote
madziasto4 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Wróciliśmy, w domu sajgon, ale najważniejsze, że wszyscy cali i zdrowi, chłopcy szczęśliwi zwiedzają stare kąty w mieszkaniu. Zdjęć jest cała fura, ale to nie dziś...;) Idę kąpać brudasków ;) Dziękuję dziewczyny za odwiedziny :calus: Quote
Pegaza Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Jest jest wróciła z wojaży....:loveu: witam cię pięknie:Rose: ale od jutra wklejanie foteczek....:p Quote
Recommended Posts