Pati i Daisy Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Hej to my :multi: Co tam u Torunia i Masterka? :) A ten lisek to jakiś wychudzony i biedny sie wydaje:evil_lol: a jaki wybarwiony... :cool3: Pozdrawiamy Pati i Daisy ;p Quote
Kasia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 To od jutra do końca lipca Madzi i chłopaków nie będzie...:placz: Niedobrze, niedobrze...źle sie dzieje Quote
madziasto4 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Madzikcos niedobrego dzieje mi się na dogofajne foty liska a tą kite miał bujną:Ppzdr :) U mnie tfu fu przez lewe ramię na razie dobrze :p Pati i Daisy napisał(a):Hej to my :multi: Co tam u Torunia i Masterka? :) A ten lisek to jakiś wychudzony i biedny sie wydaje:evil_lol: a jaki wybarwiony... :cool3: Pozdrawiamy Pati i Diasy ;p Helooooł :razz: Torcio i Masterek właśnie przysypiają. Pewnie liniał :hmmmm: Zimą to on dopiero będzie ładny i puszysty :loveu: Quote
madziasto4 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 fidelek2 napisał(a):To od jutra do końca lipca Madzi i chłopaków nie będzie...:placz: Niedobrze, niedobrze...źle sie dzieje Zgadza się :-( Quote
Pegaza Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 no to Madzia trzym się ciepło i wracaj szybciutko do nas pilnuj chłopców:Pjezu ja zwariuje z tym dogo ani emotek same błędy wychodzą Quote
madziasto4 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Skała zwie się Mnich, czerwone kapturki to wspinający się taternicy Giewont Morskie Oko Quote
Pati i Daisy Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Helooooł :razz: Torcio i Masterek właśnie przysypiają. Pewnie liniał :hmmmm: Zimą to on dopiero będzie ładny i puszysty :loveu: Śpiuszki:loveu: No pewnie tak ;) Quote
Pegaza Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 o jeszcze na koniec dała nam Madzia fajne widoczki:D Quote
Kasia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 serio Dario Ci szwankuje...hihihi trzeba ze 3 razy przeczytać aby sie doczytać i zajarzyć co piszesz :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 A więc żegnam się, będę za Wami tęsknić, chłopców będę pilnować na pewno, i wracam pod koniec lipca, chyyyba, że się jakimś sposobem dorwę gdzieś do netu :razz: Paaaaa :loveu: Idę się pakować... Quote
Pegaza Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 no ale co dziwne tylko tu, gdzie indziej nic się nie dzieje, popołudniu wogle go otworzyć nie mogłam a wogle to mam jakis znaczek w lewym rogu : biała kartka i zółty trójkąt a na nim czarny wykrzyknik co to może być?i tylko to na dogo mam Quote
Pegaza Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 do kawiarenki Madzia do kawiarenki.... papa buu nawet emotki ci nie wkleje smutnej...pieprzone dogo Quote
Aga76 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 madziasto4 napisał(a):A więc żegnam się, będę za Wami tęsknić, chłopców będę pilnować na pewno, i wracam pod koniec lipca, chyyyba, że się jakimś sposobem dorwę gdzieś do netu :razz: Paaaaa :loveu: Idę się pakować... Madzia nie idź, mówię ci nie idź :shake: z nami będzie ci też dobrze :evil_lol: i wesoło... A na poważnie, wypoczywajcie zdrowo, bezpiecznie i z uśmiechem, czekamy na Wasz powrót i piękne fotograficzne relacje z wakacji :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 No wlasnie, dobrze Aga mowi, nie idz, oj nieee idz. Buuuuuuuu :( Quote
Aga76 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Madzia masz rybkę, może się skusisz i zostaniesz? Quote
Anusia & Alutka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Aga76 napisał(a):Madzia masz rybkę, może się skusisz i zostaniesz? No tez mi propozycja... Trzeba bylo jej tu nie wiem, litra postawic czy cos... Dzien dobry :grins: Quote
Sara_i_Aris Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Madzia już poszła? :-( Smutno będzie... http://images27.fotosik.pl/25/8bf021943c2e3480.jpg Cudowne zdjęcie :loveu: A Morskie Oko :mdleje: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Cześć Madzik :multi: Wy już dzisiaj opuszczacie piękne górskie tereny? Ale za to piękne zdjecia i wspomnienia ze sobą przywieziecie :loveu: Cudny lisek na szczycie, mi ostatnio taki przed nogami przebieg jak wracałam z pracy :lol: Buziaczki ślemy :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 PositiveThought napisał(a):Madzik, ja muszę przeczytać jakąś Twoją relację, dziś nie dam rady, a jutro rano wyjeżdżam, buuu... na plaży, na plaży fajnie jest... Jak to wyjezdzam??? BUUUUUUUUUUUUUUUUUU!! Quote
Anusia & Alutka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Jezu Daria, aleś się spiekła na tym basenie!!! Te Madźka, a kiedy Ty wracasz na zawsze? Quote
Recommended Posts