madziasto4 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Asiaczek napisał(a):Dzięki za fotki ze szlaku. Za darmo mam przyjemność pooglądania widoczków... Pzdr. Plosiem baldzom :p Anusia & Alutka napisał(a):Galaretki to niet, no czasami jak mam wielka ochote, ale sliwki :loveu: I wsysko z alkoholem jeszcze :loveu: Wiśnie na ten przykład :loveu: Pegaza napisał(a):Cze Madzik:p jakie dzis szczyty zaliczyłaś?:eviltong: Żadnych, odpoczywamy przed Pieninami :eviltong: Magda_Miki napisał(a):Hej Madzia, Masterek i cyrkowiec Toro:loveu: Życzymy miłego dnia! Helooł :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Cześc i czołem :multi: Boshe dziewczyno Ty to od tego komputera to uzależniona już jesteś :eviltong: No ale z drugiej strony to fajnie, bo mamy fotki i relacje z wypraw na bieżąco :lol: Ach Zakopane :loveu: są miłe wspomnienia :loveu: i zdjęcia i widoczki podobne, kurcze chciałoby się tam znowu być :multi: Jak długo macie zamiar tam jeszcze zostać? Pieski widzę zadowolone są, mają tyle terenu do biegania i pewnie wzbudzają zachwyt innych turytsów :loveu: Wiesz zawsze je możesz też posadzić na krupówkach i napisać : zbieram na kosmetyki dla psów :lol: a nóż może coś uzbierasz :eviltong: Wymiziaj chłopaków ode mnie :loveu: Quote
Magda Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ooo!! Masterek mój ty ty:loveu: Jak ślicznie dziś wygląda. Torek jak zwykle wariat zwariowany z zabawką w pyszczku:p Aaa....burza!:crazyeye::placz: Quote
madziasto4 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a):Cześc i czołem :multi: Boshe dziewczyno Ty to od tego komputera to uzależniona już jesteś :eviltong: No ale z drugiej strony to fajnie, bo mamy fotki i relacje z wypraw na bieżąco :lol: Ach Zakopane :loveu: są miłe wspomnienia :loveu: i zdjęcia i widoczki podobne, kurcze chciałoby się tam znowu być :multi: Jak długo macie zamiar tam jeszcze zostać? Pieski widzę zadowolone są, mają tyle terenu do biegania i pewnie wzbudzają zachwyt innych turytsów :loveu: Wiesz zawsze je możesz też posadzić na krupówkach i napisać : zbieram na kosmetyki dla psów :lol: a nóż może coś uzbierasz :eviltong: Wymiziaj chłopaków ode mnie :loveu: Nie, nie, nie!!! :motz: Nie jestem uzależniona!! :obrazic: :eviltong: Z Zakopca wyjeżdżamy niestety już w sobotę... Quote
Daga_i_Oskar Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie, nie, nie!!! :motz: Nie jestem uzależniona!! :obrazic: :eviltong: Z Zakopca wyjeżdżamy niestety już w sobotę... Nie! skądże znowu :evil_lol: :eviltong: My w sb też wyjeżdżamy, więc po weekendzie sie na DGM spotkamy, pliss odpoczywaj jak przyjedziesz cobym za duzo zaległosci znowu nie miała :evil_lol: :lol: :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Oj tak :megagrin: z alkoholem wiśnie :loveu: W sumie nawet niekoniecznie te wiśnie... Quote
Sara_i_Aris Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Cześć Madziu! http://images23.fotosik.pl/23/5f1a2fc57110a153.jpg Ten to tylko zabawki tarmosi :roll: Mógłby chociaż raz zachować się jak Master/możliwe to?/:eviltong: Quote
madziasto4 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ooo!! Masterek mój ty ty:loveu: Jak ślicznie dziś wygląda. Torek jak zwykle wariat zwariowany z zabawką w pyszczku:p Aaa....burza!:crazyeye::placz: Burza o nie.. Znaczy się, że burza u Was?? Daga_i_Oskar napisał(a):Nie! skądże znowu :evil_lol: :eviltong: My w sb też wyjeżdżamy, więc po weekendzie sie na DGM spotkamy, pliss odpoczywaj jak przyjedziesz cobym za duzo zaległosci znowu nie miała :evil_lol: :lol: :eviltong: Nie będziesz miała Daguś zaległości bo przez następne 2 tygodnie aż do powrotu do domu nie będe miała neta :eviltong: Anusia & Alutka napisał(a):Oj tak :megagrin: z alkoholem wiśnie :loveu: W sumie nawet niekoniecznie te wiśnie... Właśnie, wiśnie to tylko mało znaczący dodatek do trunku :loveu: Yorkie napisał(a):Cześć Madziu! Ten to tylko zabawki tarmosi :roll: Mógłby chociaż raz zachować się jak Master/możliwe to?/:eviltong: Hej Jak ma wyjątkowo dobry humor to z zabawek przerzuca się na Mastera :razz: Nieee, raczej niemożliwe Quote
Daga_i_Oskar Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie będziesz miała Daguś zaległości bo przez następne 2 tygodnie aż do powrotu do domu nie będe miała neta :eviltong: Qrcze no, ale to to znowu za długo :roll: , ale z drugiej str fajnie, bo może i u mnie będziesz wtedy miała jakieś zaległosci :eviltong: w końcu :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Jak ma dobry humor? :-o Ojejku, biedny Masterek, jakie katusze musi znosić, wszystko przez zachcianki Torka :shake: Niedobry współlokator, niedobry. Może Master się jeszcze zemści? :diabloti: http://images30.fotosik.pl/23/745424a925b7562f.jpg Słodka kuleczka :loveu: Nosek mu jeszcze chyba nie wydobrzał, bo nadal widzę łysinkę... Quote
madziasto4 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a):Qrcze no, ale to to znowu za długo :roll: , ale z drugiej str fajnie, bo może i u mnie będziesz wtedy miała jakieś zaległosci :eviltong: w końcu :evil_lol: Tak mi życzysz?? Zaległości?? :obrazic: Yorkie napisał(a):Jak ma dobry humor? :-o Ojejku, biedny Masterek, jakie katusze musi znosić, wszystko przez zachcianki Torka :shake: Niedobry współlokator, niedobry. Może Master się jeszcze zemści? :diabloti: Słodka kuleczka :loveu: Nosek mu jeszcze chyba nie wydobrzał, bo nadal widzę łysinkę... Jedna z opcji tarmoszenia i tak odpadła, mianowicie kita Mastera (ta na głowie, tak dla ścisłości :razz: ). W tym tygodniu na topie jest mamlanie ucholców Mastera. Nochal smarujemy, przed wyjazdem wet zasugerował, że to mogą być sprawy genetycze albo hormonalne. Ale na razie smarujemy. Quote
Magda Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 http://images30.fotosik.pl/23/745424a925b7562f.jpg Z tej perspektywy wydaje sie taki malutki:loveu::loveu: Madzia ja muszę sie kiedyś z Wami spotkać. Muszę! Quote
Aga76 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 madziasto4 napisał(a): Jedna z opcji tarmoszenia i tak odpadła, mianowicie kita Mastera (ta na głowie, tak dla ścisłości :razz: ). W tym tygodniu na topie jest mamlanie ucholców Mastera. O tej porze takie tematy... Anusia gdzie jesteś?! Tu jest tak przyjemnie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Magda_Miki napisał(a):Z tej perspektywy wydaje sie taki malutki:loveu::loveu: Madzia ja muszę sie kiedyś z Wami spotkać. Muszę! To przyjeżdżaj, hoteli u nas pod dostatkiem :evil_lol: Aga76 napisał(a):O tej porze takie tematy... Anusia gdzie jesteś?! Tu jest tak przyjemnie :evil_lol: Jest przed 22, a przed 22 tarmoszenie i mamlanie nie powinny się z niczym niepoprawnym kojarzyć :eviltong: Quote
Aga76 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 madziasto4 napisał(a): Jest przed 22, a przed 22 tarmoszenie i mamlanie nie powinny się z niczym niepoprawnym kojarzyć :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no nie powinny, nie powinny... Quote
barbara.h Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witaj, Madzia! ja też jestem tego zdania, nie dla psa sernik! :eviltong: http://images23.fotosik.pl/22/cac5504dcd47b2be.jpg Quote
Anusia & Alutka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Aga76 napisał(a):O tej porze takie tematy... Anusia gdzie jesteś?! Tu jest tak przyjemnie :evil_lol: Aaaaaa cieplasiam, probowalam foty wstawic :megagrin: Quote
Pegaza Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hejka Madzik:p słodkie MasterkowoTorkowe foty:loveu: a gdzie Ty się moja panno wybierasz bez laptopa co ?:mad: zostawisz nas samych bez chłopców:mad: Quote
Kasia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Magda_Miki napisał(a): Z tej perspektywy wydaje sie taki malutki:loveu::loveu: I taki bezbronny i spokojniutki :loveu: Kochane pyszczydełko :loveu: Cześć Madziu! Gdzie to sie wybieracie, że bez netu będziecie? I to jeszcze tak długo...:placz: Quote
Magda Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 madziasto4 napisał(a):To przyjeżdżaj, hoteli u nas pod dostatkiem :evil_lol: Ćwinia:obrazic: Siem poszłam obrazić Quote
madziasto4 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 barbara.h napisał(a):Witaj, Madzia! ja też jestem tego zdania, nie dla psa sernik! :eviltong: http://images23.fotosik.pl/22/cac5504dcd47b2be.jpg Bardzo się cieszę, że mam wsparcie :p Widzisz Anusia, widzisz?? :razz: Pegaza napisał(a):Hejka Madzik:p słodkie MasterkowoTorkowe foty:loveu: a gdzie Ty się moja panno wybierasz bez laptopa co ?:mad: zostawisz nas samych bez chłopców:mad: Laptop jedzie z nami, ale w Pieninach nie oferują sieci bezprzewodowej :eviltong: No chiba, że o czymś jeszcze nie wiem :eviltong: AlKil napisał(a):Cześć Madziu!! uff, nadrobiłam...:roll: Doberek Booooski bannerek :megagrin: Killusiątko kochane :loveu: fidelek2 napisał(a):I taki bezbronny i spokojniutki :loveu: Kochane pyszczydełko :loveu: Cześć Madziu! Gdzie to sie wybieracie, że bez netu będziecie? I to jeszcze tak długo...:placz: Czeeeść :loveu: Pieniny na 4 dni, a później to będziem się włóczyć po rodzince, to tu to tam :eviltong: Aż do końca lipca.. Magda_Miki napisał(a):Ćwinia:obrazic: Siem poszłam obrazić O masz, zaprasza człowiek do swego rodzinnego miasta, to sie takie jeszcze obraża :obrazic: No cooo, w hotelu fajnie :eviltong: Quote
Recommended Posts