Anusia & Alutka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Magda_Miki napisał(a):To samo chciałam napisać:lol: cześć dziewczyny i chłopaki. Co dzisiaj Torek porabia?:evil_lol: TY o Torka pytasz? Nie o Masterka? Torcio, moje kochanie najukochansze :loveu: On jak cos zrobi to mozna boki zrywac :loveu: Dobry! Quote
madziasto4 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='Aga76']:crazyeye: hihihi Torek Deo :loveu: deo deo riki tiki [quote name='Anusia & Alutka']TY o Torka pytasz? Nie o Masterka? Torcio, moje kochanie najukochansze :loveu: On jak cos zrobi to mozna boki zrywac :loveu: Dobry! Dobry :loveu: Żara Ci pokażę jak się na tego prawie Twojego (gdybyś się nie uparła na z brzoskwinią) serniczka czaił Torutek :razz: Pięć fotków zgodnie z naszym kochanym regulaminem :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Pieknie wpatrzony :loveu: Dostal chociaz kawaleczek?? :mad: A co Ty Madźka? Jadasz sernik z musztardą? :eviltong: Quote
madziasto4 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Pieknie wpatrzony :loveu: Dostal chociaz kawaleczek?? :mad: A co Ty Madźka? Jadasz sernik z musztardą? :eviltong: Coo Ty, nie dla psa kiełbasa :eviltong: Przypomniało mi się Ugryź, nie gryź :lol: Oczywiście, i popijam czerwonym barszczem, który jest w kubku :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 madziasto4 napisał(a): Oczywiście, i popijam czerwonym barszczem, który jest w kubku :razz: Mmmmmm delicious :loveu: Madźka, Ty to normalnie wstrętna, skąpa ćwinia jesteś :shake: Quote
Pegaza Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Oo Madzia wróciła:loveu: fajne foteczki Torko Masterko:loveu: a skarpetki hihi dla taty byłaby jedna para więcej:evil_lol: a ja mam babeczki jogurtowe która chętna?:eviltong: Quote
Pegaza Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 jesce- ale jedna więcej ni ma- reszta dla mnie:evil_lol: Quote
Aga76 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Pegaza napisał(a):jesce- ale jedna więcej ni ma- reszta dla mnie:evil_lol: tyż kce, chociaż gryza :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Mmmmmm delicious :loveu: Madźka, Ty to normalnie wstrętna, skąpa ćwinia jesteś :shake: Se imię swoje zamiast Madźki wpisz. Kurna kolejna uniwersalna i ponadczasowa prawda Anusi :roll: Quote
madziasto4 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Mmmmmm delicious :loveu: Madźka, Ty to normalnie wstrętna, skąpa ćwinia jesteś :shake: Oj skąpa od razu... :eviltong: A ja dzisiaj też jadłam babeczki :loveu: Z budyniem i owocami mmmm :loveu: Sztuk dwie :loveu: I deser lodowy :razz: I weź tu się człowieku odchudź :roll: Pisałam, że Torek dzisiaj był osowiały i bawił się w odświeżacz powietrza. Byliśmy u weta, bo miał rozwolnienie i okazało się, że to chyba wina gruczołów, wet wycisnął co miał wycisnąć, dał tabletki na 5 dni, zgarnął 40 zł. Masterek towarzyszył Torkowi w gabinecie, strach w jego oczętach przeplatał się z lekką nutką tryumfu, że to nie on jest na miejscu Torcia, a tylko obserwuje z rąk pańci... Quote
Magda Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Madzia z Torkiem jak z dzieckiem. Tobie chyba odechce się dzieci w przyszłości:evil_lol: hihi... I nawet był Masterek na fotkach:loveu: Pociemniał trochę na tułowiu, nie? Ja lecę na spacerek, a potem leniuchowanie...:cool1: Quote
Kasia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Torcio próbował po prostu uprzyjemnić Wam czas i orzeźwić powietrze :p Quote
madziasto4 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Magda_Miki napisał(a):Madzia z Torkiem jak z dzieckiem. Tobie chyba odechce się dzieci w przyszłości:evil_lol: hihi... I nawet był Masterek na fotkach:loveu: Pociemniał trochę na tułowiu, nie? Ja lecę na spacerek, a potem leniuchowanie...:cool1: Kocham dzieciątka :loveu: I te psie i te nie psie :loveu: To chyba tak tylko na zdjęciach wyszło, w rzeczywistości jest taki sam na grzbiece. Albo ewentualnie troszeńkę ciemniejszy, ale odrobinkę. Nie tak bardzo jak na fotkach. Ale pewności nie mam, a Master śpi teraz pod kanapą i nie chce mi się do niego złazić z kanapy, żeby sprawdzić :p fidelek2 napisał(a):Torcio próbował po prostu uprzyjemnić Wam czas i orzeźwić powietrze :p A ja już się głowiłam cóż on mógł zeżreć za przeproszeniem :roll: Zajadam galaretkę w czekoladzie :loveu: Quote
Kasia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Wolę Michałki :loveu:...dużo bym za nie oddała!!! Quote
madziasto4 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Ja ubóstwiam galaretki i śliwki w czekoladzie :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Dzięki za fotki ze szlaku. Za darmo mam przyjemność pooglądania widoczków... Pzdr. Quote
Anusia & Alutka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Galaretki to niet, no czasami jak mam wielka ochote, ale sliwki :loveu: Quote
Pegaza Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Cze Madzik:p jakie dzis szczyty zaliczyłaś?:eviltong: Quote
Magda Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Hej Madzia, Masterek i cyrkowiec Toro:loveu: Życzymy miłego dnia! Quote
Recommended Posts