Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Basiu, *luthien* ślicznie dziękujemy :buzi:

[quote name='marlena924']Już Master w kucyczku chodzi :P? Śliczne zdjątka!
Marlenko chodził w kucyku, bo......dzisiaj byliśmy u fryzjera :multi:

Posted

[quote name='madziasto4']Basiu, *luthien* ślicznie dziękujemy :buzi:

Marlenko chodził w kucyku, bo......dzisiaj byliśmy u fryzjera :multi:

No to Madziu wklejaj prędziutko foteczki :loveu:

a z palemką na główce ślicznie wyglądał

wogóle to Masterek ma słodziutki pyszczorek i ładnie mu wśród zieleni:loveu:

Posted

Alu dziękujemy bardzo :buzi:
a kitka niedługo będzie, bo przecież grzywka szybko odrośnie :p

Ostrzygliśmy go krótko, bo jest tak ciepło, że Masterkowi jest poprostu za gorąco :roll: I wygląda teraz jak szczeniaczek :loveu: i ludzie się pytają ile ma miesięcy :eviltong:

I jak Wam się podoba? :oops: :roll:

Posted

Daguś, AlKil, Alu dziękujemy bardzo za komplementy :buzi:

[quote name='Alka']nooo,faktycznie szczeniaczek :loveu: a jaki śliczny :loveu:

sportowa, bardzo swobodna fryzurka :cool2:
Alu cieszę się niezmiernie, że Ci się podoba :)
właśnie o taką sportową i swobodną fryzurkę nam chodziło, bo tak jak wcześniej napisałam, Masterkowi było za gorąco, a poza tym zbliżają się wakacje ( :multi: ) i będzie wygodniej i jemu i nam ;)

Myśleliśmy również, aby go ogolić tak jak Oskarutka albo Mikiego, ale doszliśmy do wniosku, że Master jest chyba za drobny i za malutki na taką fryzurkę :roll:

Na razie Master wygląda jak taki rozczochraniec, ale kilka dni i włoski mu się "uleżą" i nie będą tak sterczały :eviltong:

Przed chwilą wróciliśmy z działki, więc zaraz dam kilka fotek :p

Posted

MADZIA!!!
Kobieto ja tu zawalu dostane:crazyeye: Zaczynam sie bac tutaj wchodzic....... a to Masterek w kiteczce, a teraz taka fryzurka?
Ale mamy teraz slicznego szczeniorka:loveu:

Narazie dziekuje za takie niespodzianki:evil_lol:

Posted

Madzia, nie bój żaby :evil_lol: w najbliższym czasie nie przewiduję żadnych zmian :cool3: albo jeszcze o nich nie wiem :evil_lol:
hihi, mam Masterka-szczeniaczka w domu :loveu:

Daguś, to specjalnie dla Ciebie od MAsterka :lol: :cool1: rewanż za kwiatuska od Oskarka :loveu:

dupka i ogonek :lol:

:loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Ten kffiatek troche oblegany:evil_lol::evil_lol: Ale Daga sie ucieszy:lol:
może te robaczki jakieś zabranie miały :razz:

Madziu lubisz niezapominajki? To proszę :grins:

Dzisiaj jestem hojna i rozdaję kwiatuski :loveu:

Posted

hahaha świetne fotki :lol::lol::lol:

a Masterek ostrzyżony - piekny - oj ma taki szczenięcy pysio ze wcale sie nie dziwię ludziom pytań o wiek :lol:

Posted

[quote name='Gosiek']

hahaha świetne fotki :lol::lol::lol:

a Masterek ostrzyżony - piekny - oj ma taki szczenięcy pysio ze wcale sie nie dziwię ludziom pytań o wiek :lol:
dziękujemy Gosiu :calus:
a żebyś widziała zdziwienie na twarzy, jak się dowiadują, że owszem ma prawie 2,5 ale nie miesięcy, a roku! :evil_lol:

[SIZE="1"]A jak się pytają czy gryzie, to odpowiadam: "nie, pożera w całości" :cool3:
Ale to tylko wyjątkom :razz:

Posted

[quote name='madziasto4']

Madziu lubisz niezapominajki? To proszę :grins:

Dzisiaj jestem hojna i rozdaję kwiatuski :loveu:

Ja tam wszystkie kffiatki lubie, zeby tylko byly ladne i pachnace:loveu: Dziekuje!!:multi:

Posted

[quote name='Pysia']Weszłyśmy sobie i jakos tak stwierdziłam ze nie moge...Czy te niezapominajki to tegoroczne? :)
Tak, wczorajsze ;) jest data na zdjęciu, gapciu :evil_lol: :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Tak, wczorajsze ;) jest data na zdjęciu, gapciu :evil_lol: :evil_lol:

E tam gapcia od razu :eviltong: We wtorek okulistka powiedziała mi ze widze ale ja sie z nia nie zgadzam :mad: Chyba ze chodziło jej o to ze całkiem ślepa nie jestem...:evil_lol:

Posted

Masterek wygląda rzeczywiście słodko:loveu: Najbardziej podoba mi się fota ze ślimakiem:lol: Piesio chyba chce się zakumplować,a ślimaczek ...niekoniecznie:eviltong:

Posted

[quote name='Pysia']E tam gapcia od razu :eviltong: We wtorek okulistka powiedziała mi ze widze ale ja sie z nia nie zgadzam :mad: Chyba ze chodziło jej o to ze całkiem ślepa nie jestem...:evil_lol:
Pysiu, jak już lekarz twierdzi, że widzisz- to [SIZE="1"](nie)widzisz :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='nataliyka']Masterek wygląda rzeczywiście słodko:loveu: Najbardziej podoba mi się fota ze ślimakiem:lol: Piesio chyba chce się zakumplować,a ślimaczek ...niekoniecznie:eviltong:
Masterek taki przyjazny, a ślimak w tył zwrot :shake: :shake:

Posted

[quote name='madziasto4']
Daguś, to specjalnie dla Ciebie od MAsterka :lol: :cool1: rewanż za kwiatuska od Oskarka :loveu:

Ojej Masterku dziękuje Ci, Ty moje kochane słoneczko :loveu: :loveu: Kfiatusek śliczny i widzę, że z ozdobami :lol: :lol:

Posted

Dzisaj również byliśmy na działce :) Wróciliśmy po ósmej i jestem padnięta:roll: , Masterek też bo już sobie smacznie śpi ;)

[quote name='nataliyka']Szkoda,że ślimaczek nie był chętny do zabawy. Ale nie wiem czy nadążyłby za Masterkiem:p
hihi, no raczej nie :evil_lol: i w tym jest problem :evil_lol:

Daguś ale przyznaj, że ozdoby fajne :lol: :lol: :cool3:

Master chciał się zakumplować z kolejnym ślimakiem, a ten mu zamknął drzwi przed nosem i schował się w domku :shake:

Masterek próbował też: "Otwierać, policja", ale to też na nic się zdało :shake:

znalazł się też wstrętny, obrzydliwy chrabąszcz :smhair2: :eek2: :shocked!:
to ten sam, który porwał Calineczkę! :mad: