Loona Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ty w tych górach to już zapomniałaś o swojej drugiej galerii?! :mad: Tutaj to już mnie dawno nie było i nie mam zamiaru nadrabiać :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Aga76']Specjalne tulaski dla Masterka I dla Torka tez ale 100 razy mocniejsze, czulsze i oryginalne. Quote
Pegaza Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Madzia zaginęła nam na szlaku z plecakiem Madzia hop hop... Quote
Magda Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Dzień dobry! hihihi....jeszcze mnie trzyma po komentarzu Anusi:evil_lol::evil_lol: Buahahahah!! No dobra już lepiej... To gdzie dzisiaj polazłaś? Quote
Aga76 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Madzia Maadzia Maaadzia :scream_3: (pewnie te szczyty zdobywa...) Quote
Pegaza Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 kurna ona jak się zaweżnie to nie popuści :eviltong: (szczyty) Quote
Aga76 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Pegaza napisał(a):kurna ona jak się zaweżnie to nie popuści :eviltong: (szczyty) i szczyt osiągnie jeden za drugim :roll: Quote
Pegaza Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 też bym tak chciała no ale cóż takie jest życie:evil_lol: Quote
Aga76 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Pegaza napisał(a):też bym tak chciała no ale cóż takie jest życie:evil_lol: bu... kto by nie chciał :cool1: Quote
Kasia_zg Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witam Materkowo-Torkową rodzinke wędrującą :) Fajniusio macie a te widoki zapierają dech w piersiach chciała by sie tam być :) Zdjatka moich ulubieńców cudne :):loveu: :loveu: Pozdrowionka dla Was i mocne tulaski:calus: :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Aga76 napisał(a):i szczyt osiągnie jeden za drugim :roll: No sorrki w co jak w co, ale w to w zyciu nie uwierze :shake: Takie rzeczy to tylko w erze :roll: Quote
Aga76 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No sorrki w co jak w co, ale w to w zyciu nie uwierze :shake: Takie rzeczy to tylko w erze :roll: :megagrin: hihihi Quote
madziasto4 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Jezdem, jezdem. Zasilacz do laptopa padł, a właściwie kabelek co to nam go pogryzł kiedyś Torcio...Dzisiaj kupiliśmy nowy i jestem. Anusi i Agusi chłopcy serdecznie dziękują za oryginalne i te mniej uściski :razz: Melduję, że na szlaku nie zaginęłam, za to dzisiaj dostałam takiego speeda, że hej, po tym jak usłyszałam grzmoty (już w dolinie na szczęście) Dzisiaj został zdobyty Kasprowy, przed samym szczytem dopadło nas załamanie pogody i trzymało się nas jeszcze długo. Dłonie mi zmarzły niemiłosiernie, przemokłam, ale za to widziałam liska na samiuśkim szczycie :p Żywy, rudy lisek we własnej osobie 3 metry ode mnie :p Skurczybyk pewnie na kanapki czekał. Kasiu_zg - witaj, dzięki za odwiedziny :loveu: Anusia- wszystko jest możliwe :razz: Master właśnie jest w trakcie wieczornej toalety, a Toro stale czając się na mój sernik na stole, warczy na odgłosy wiatru na zawnątrz... Dzisiaj wracając z tym zasilaczem Krupówkami widzałam stojące na rogu Cyganki, 2 małe i matkę. Już nie pierwszy raz je widziałam, właściwie to proszą o pieniądze co krok. Tak idę, patrzę, a ta stara wchrzania M&Msy :-o Cholera chociażby dziecku dała, a nie sama wcina... Quote
Anusia & Alutka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 madziasto4 napisał(a): Dzisiaj wracając z tym zasilaczem Krupówkami widzałam stojące na rogu Cyganki, 2 małe i matkę. Już nie pierwszy raz je widziałam, właściwie to proszą o pieniądze co krok. Tak idę, patrzę, a ta stara wchrzania M&Msy :-o Cholera chociażby dziecku dała, a nie sama wcina... No co? Ja tez lubiem emenemsy :eviltong: Daaaaj sernika :modla: Mam kata na taki z brzoskwiniami :loveu: Quote
madziasto4 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No co? Ja tez lubiem emenemsy :eviltong: Daaaaj sernika :modla: Mam kata na taki z brzoskwiniami :loveu: Nooo, jej chyba też smakowały A to nie dam, wnioskuję, że w chwili obecnej gardzisz tym bez brzoskwini i nie dam.:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 No w sumie wolalabym "Z" niz "BEZ" ale jak sie nie ma co sie lubi... EDIT: A te emenemsy to z orzeszkami byly? Quote
madziasto4 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Łaj, 666..:razz: Nie bojem siem :razz: Taaa, z orzeszkami. Quote
madziasto4 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Mogła kamyczki zakupić, tańsze 8) Po 20 trochę u nas grzmiało, Master schował się w brodziku i spoglądał z trwogą zza zasłony. A Toro znalazł sobie kilka dni temu nową zabawę i utrwala sobie jej zasady do dzisiaj. Mianowicie..miski mamy z Hiltona- metalowe z nakładaną na obwodzie gumą i Toro tę gumę z obwodu właśnie zdejmuje. Jeszcze nie podpatrzyłam w jaki sposób, aaaale to tylko kwestia czasu :razz: Aaa, byłabym zapomniała. Ostatnio podczas obchodu na tarasie (a taras jest taki, że jest do niego dostęp z 4 pokoi- 2 mają wyjście a taras z przodu, w tym my, a 2 pozostałe po bokach, za rogiem ściany) Toro polazł za ten róg ściany i ukradł zwinięte skarpetki naszego sąsiada rzucone na posadzkę. Zdobycz zatargał do naszego pokoju wyjątkowo delikatnie i bezgłośnie. Efekt końcowy- złodziej przyłapany, a skarpetki oddane na miejsce. Dobrze, że to było przed 7 i właściciel skarpetek niczego się nie domyślając jeszcze smacznie spał... Swoją drogą kto to zostawia skarpetki na noc na podłodze tarasu :razz: Quote
Aga76 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Cześć Madziu sąsiad pewnie wietrzył skarpetki :megagrin: Quote
madziasto4 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='Aga76']Cześć Madziu sąsiad pewnie wietrzył skarpetki :megagrin: Dodam, że skarpetki były zwinięte w kłębek jedna w drugą, co znacznie ułatwiło akt kradzieży naraz 2-óch skarpetek :razz: Witam :loveu: Jak mija wtorkowy poranek? Quote
Magda Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='Aga76']Cześć Madziu sąsiad pewnie wietrzył skarpetki :megagrin: To samo chciałam napisać:lol: cześć dziewczyny i chłopaki. Co dzisiaj Torek porabia?:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Magda_Miki napisał(a):To samo chciałam napisać:lol: cześć dziewczyny i chłopaki. Co dzisiaj Torek porabia?:evil_lol: Dzisiaj od rana odświeża nam powietrze według swoich upodobań..:roll: Ogólnie jakiś smętny dzisiaj. Quote
Aga76 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Dzisiaj od rana odświeża nam powietrze według swoich upodobań..:roll: :crazyeye: hihihi Torek Deo :loveu: Quote
Recommended Posts