Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ty w tych górach to już zapomniałaś o swojej drugiej galerii?! :mad: Tutaj to już mnie dawno nie było i nie mam zamiaru nadrabiać :eviltong:

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Dzień dobry!
hihihi....jeszcze mnie trzyma po komentarzu Anusi:evil_lol::evil_lol: Buahahahah!!

No dobra już lepiej... To gdzie dzisiaj polazłaś?

Posted

Witam Materkowo-Torkową rodzinke wędrującą :)
Fajniusio macie a te widoki zapierają dech w piersiach chciała by sie tam być :)
Zdjatka moich ulubieńców cudne :):loveu: :loveu:
Pozdrowionka dla Was i mocne tulaski:calus: :loveu:

Posted

Jezdem, jezdem. Zasilacz do laptopa padł, a właściwie kabelek co to nam go pogryzł kiedyś Torcio...Dzisiaj kupiliśmy nowy i jestem.

Anusi i Agusi chłopcy serdecznie dziękują za oryginalne i te mniej uściski :razz:

Melduję, że na szlaku nie zaginęłam, za to dzisiaj dostałam takiego speeda, że hej, po tym jak usłyszałam grzmoty (już w dolinie na szczęście)
Dzisiaj został zdobyty Kasprowy, przed samym szczytem dopadło nas załamanie pogody i trzymało się nas jeszcze długo. Dłonie mi zmarzły niemiłosiernie, przemokłam, ale za to widziałam liska na samiuśkim szczycie :p Żywy, rudy lisek we własnej osobie 3 metry ode mnie :p Skurczybyk pewnie na kanapki czekał.

Kasiu_zg - witaj, dzięki za odwiedziny :loveu:

Anusia- wszystko jest możliwe :razz:

Master właśnie jest w trakcie wieczornej toalety, a Toro stale czając się na mój sernik na stole, warczy na odgłosy wiatru na zawnątrz...

Dzisiaj wracając z tym zasilaczem Krupówkami widzałam stojące na rogu Cyganki, 2 małe i matkę. Już nie pierwszy raz je widziałam, właściwie to proszą o pieniądze co krok. Tak idę, patrzę, a ta stara wchrzania M&Msy :-o
Cholera chociażby dziecku dała, a nie sama wcina...

Posted

madziasto4 napisał(a):

Dzisiaj wracając z tym zasilaczem Krupówkami widzałam stojące na rogu Cyganki, 2 małe i matkę. Już nie pierwszy raz je widziałam, właściwie to proszą o pieniądze co krok. Tak idę, patrzę, a ta stara wchrzania M&Msy :-o
Cholera chociażby dziecku dała, a nie sama wcina...

No co? Ja tez lubiem emenemsy :eviltong:

Daaaaj sernika :modla:
Mam kata na taki z brzoskwiniami :loveu:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
No co? Ja tez lubiem emenemsy :eviltong:

Daaaaj sernika :modla:
Mam kata na taki z brzoskwiniami :loveu:

Nooo, jej chyba też smakowały

A to nie dam, wnioskuję, że w chwili obecnej gardzisz tym bez brzoskwini i nie dam.:razz:

Posted

Mogła kamyczki zakupić, tańsze 8)

Po 20 trochę u nas grzmiało, Master schował się w brodziku i spoglądał z trwogą zza zasłony. A Toro znalazł sobie kilka dni temu nową zabawę i utrwala sobie jej zasady do dzisiaj. Mianowicie..miski mamy z Hiltona- metalowe z nakładaną na obwodzie gumą i Toro tę gumę z obwodu właśnie zdejmuje. Jeszcze nie podpatrzyłam w jaki sposób, aaaale to tylko kwestia czasu :razz:
Aaa, byłabym zapomniała. Ostatnio podczas obchodu na tarasie (a taras jest taki, że jest do niego dostęp z 4 pokoi- 2 mają wyjście a taras z przodu, w tym my, a 2 pozostałe po bokach, za rogiem ściany) Toro polazł za ten róg ściany i ukradł zwinięte skarpetki naszego sąsiada rzucone na posadzkę. Zdobycz zatargał do naszego pokoju wyjątkowo delikatnie i bezgłośnie. Efekt końcowy- złodziej przyłapany, a skarpetki oddane na miejsce. Dobrze, że to było przed 7 i właściciel skarpetek niczego się nie domyślając jeszcze smacznie spał... Swoją drogą kto to zostawia skarpetki na noc na podłodze tarasu :razz:

Posted

[quote name='Aga76']Cześć Madziu

sąsiad pewnie wietrzył skarpetki :megagrin:
Dodam, że skarpetki były zwinięte w kłębek jedna w drugą, co znacznie ułatwiło akt kradzieży naraz 2-óch skarpetek :razz:

Witam :loveu: Jak mija wtorkowy poranek?

Posted

[quote name='Aga76']Cześć Madziu

sąsiad pewnie wietrzył skarpetki :megagrin:

To samo chciałam napisać:lol:
cześć dziewczyny i chłopaki. Co dzisiaj Torek porabia?:evil_lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
To samo chciałam napisać:lol:
cześć dziewczyny i chłopaki. Co dzisiaj Torek porabia?:evil_lol:

Dzisiaj od rana odświeża nam powietrze według swoich upodobań..:roll:
Ogólnie jakiś smętny dzisiaj.