Pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Witam Madzie:p i jak tam chmurki dalej są ? w Nowym Targu wypadek autokarów słyszałaś może? Quote
madziasto4 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Aga76']Cześć Madziu Toruś cudnie sobie śpiochał Heej :loveu: [quote name='Yorkie']Cześć Madziu! Ten domek jest w Zakopanem? Bo już chyba go widziałam... muszę sobie poszukać w zdjęciach. Witam :razz: Taaak, Willa Koliba :razz: [quote name='Pegaza']Witam Madzie:p i jak tam chmurki dalej są ? w Nowym Targu wypadek autokarów słyszałaś może? Teraz jest już lepiej z pogodą, widoczność jako taka. Słyszałam dzisiaj rano w TV :roll: Quote
Magda Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Hej! Ty tez uziemiona przez pogodę... Jestem na 4 stopniu depresji:placz: Ja chyba wolę iść do szkoły:diabloti: Jak zwykle Torka więcej:obrazic: Ale za to w jakiej pozycji:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej! Ty tez uziemiona przez pogodę... Jestem na 4 stopniu depresji:placz: Ja chyba wolę iść do szkoły:diabloti: Jak zwykle Torka więcej:obrazic: Ale za to w jakiej pozycji:evil_lol: Niestety, od 2-óch dni nie ruszamy się z Zakopca w góry, bo my wleziemy, namęczymy się, a u góry widoczków niet :shake: Ostatnio musieliśmy się cofnąć po ok. 2-óch godzinach lezienia, bo szliśmy w chmurach :lol: Zaraz Wam pokażę :lol: (wiem, już macie dosyć:evil_lol: ) O żesz, 4 stopień!! Co ja zrobię, że to akurat Torek uwalił mi się na ramieniu :niewiem: :eviltong: Quote
Magda Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ja nigdy nie mam dość:loveu: Widział ktoś może naszą galerię?:lol: Gdzieś sobie poszła.....lecę po nią! Quote
Pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 O boziu zapomniałam dzis Mikiego odwiedzić:roll: :oops: Quote
madziasto4 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Mgła w lesie na szlaku Chmurzyska na szlaku...Po lewej powinien być piękny widok... Jeszcze trochę i byłyby trudności w dostrzeżeniem się wzajemnym :diabloti: Na zdjeciu ledwo widoczna moja mama Daliśmy sobie spokój i wróciliśmy na dół.. Giewont widoczny sprzed Sanktuarium Fatimskiego na Krzeptówkach Psina na Krupówkach...Kazali bidakowi siedzieć, to siedzi :shake: Kawałek dalej każą pozować do zdjęć znużonemu bernardynowi i szczaniaczkowi podhalana :shake: Psiny śpią na swoim malutkim podeście, szczenię co chwilę przekazują do rąk dzieciom do zdjęcia :roll: Dalej chodzi góral z owieczką luzem- w tłumie na Krupówkach, biedna też ma już pewnie dosyć.. Dalej na bazarku jakieś chłopy łażą ze szczeniakami w torbie (takiej ruskiej), co jakiś czas robiąc przystanek na pokazanie ich zainteresowanym dzieciakom... Quote
dzasta Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Oj Biedne te nasze pracujące i inne zwierzaki w Górach :shake:Mi sie serce kraje i dlatego nie często tam jeżdze bo moja rodzina juz ma dosyć sporo podhalanów itp będących podarkami z Gór :crazyeye:Bo ja zawsze nie moge wypatrzec na te psiaki i dlatego wole pomorze :lol: A zdjęcia Chłopaków superaśne chociaż te z wakacji też fajowe :loveu: Quote
Pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Madzia gęsta ta mgła faktycznie mama by się mogła zgubić:razz: a ta fota z jednej strony hasło wymyślone o kiełbasie fajne ale z drugiej strony żal psa, który zarabia na życie pana bo wątpie czy faktycznie swoje:roll: http://images23.fotosik.pl/18/5d063b1f7e0668cc.jpg Madzia poka nam swoje nowe lokum :p Quote
Sara_i_Aris Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Cześć Madziu! Mgła okropna! Pamiętam, że jak byłam z rodziną w górach, to po części polskiej tak właśnie było, a po słowackiej rozciągał się piękny widok. http://images23.fotosik.pl/18/5d063b1f7e0668cc.jpg Ech... pamiętam taki widok. Martwi mnie los tego psiaka, a zarazem dziwi mnie to, że skoro ten człowiek zarabia pieniądze na pupilu, to po co on mu jest potrzebny, skoro ma żebrać na ulicy? A ci hojni ludzie sprzedający słodkie podhalanki za 100 zł, to już jest przesada. Jak byłam mniejsza, to chciałam, żeby rodzice mi kupili, ale teraz żal mi tych biednych piesków. Quote
Anusia & Alutka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Bidne psiaki. Zeby one jescze faktycznie na kielbaske zbieraly a nie na piwsko dla pana... Quote
madziasto4 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='dzasta']Oj Biedne te nasze pracujące i inne zwierzaki w Górach :shake:Mi sie serce kraje i dlatego nie często tam jeżdze bo moja rodzina juz ma dosyć sporo podhalanów itp będących podarkami z Gór :crazyeye:Bo ja zawsze nie moge wypatrzec na te psiaki i dlatego wole pomorze :lol: A zdjęcia Chłopaków superaśne chociaż te z wakacji też fajowe :loveu: Biedne, biedne..:shake: A rok temu na Gubałówce? Wciskali na chama biedną owieczkę do bagażnika samochodu...Górolskie chamy :roll: [quote name='Pegaza']Madzia gęsta ta mgła faktycznie mama by się mogła zgubić:razz: a ta fota z jednej strony hasło wymyślone o kiełbasie fajne ale z drugiej strony żal psa, który zarabia na życie pana bo wątpie czy faktycznie swoje:roll: http://images23.fotosik.pl/18/5d063b1f7e0668cc.jpg Madzia poka nam swoje nowe lokum :p Dlatego zrezygnowaliśmy z dalszego 'iścia' i zeszliśmy na dół...Nie było sensu się męczyć :roll: Swoją drogą właściciel cwany...Mało kto oprze się takiemu widokowi i wrzuci psinie drobniaki :roll: Jeszcze nie mam fotki:eviltong: [quote name='Yorkie']Cześć Madziu! Mgła okropna! Pamiętam, że jak byłam z rodziną w górach, to po części polskiej tak właśnie było, a po słowackiej rozciągał się piękny widok. Ech... pamiętam taki widok. Martwi mnie los tego psiaka, a zarazem dziwi mnie to, że skoro ten człowiek zarabia pieniądze na pupilu, to po co on mu jest potrzebny, skoro ma żebrać na ulicy? A ci hojni ludzie sprzedający słodkie podhalanki za 100 zł, to już jest przesada. Jak byłam mniejsza, to chciałam, żeby rodzice mi kupili, ale teraz żal mi tych biednych piesków. Taaak, ten pies już od 3 lat jak tam jeżdżę to siedzi na Krupówkach i zarabia na pańcia....I właśnie do tego ten pies jest owemu właścicielowi potrzebny :roll: Daj spokój, małe podhalanki, bernardynki, jakieś pinczerki (taaaaak, rasowe- odpowiadają łajzy każdemu) noszone na kupie w torbie...Szlag mnie trafia... [quote name='Anusia & Alutka']Bidne psiaki. Zeby one jescze faktycznie na kielbaske zbieraly a nie na piwsko dla pana... Otóż to... Quote
Kasia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Nigdy tego nie pojmę...gdybym tam była to bym chyba tego psiaka wykradła...:cool1: Quote
madziasto4 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 fidelek2 napisał(a):Nigdy tego nie pojmę...gdybym tam była to bym chyba tego psiaka wykradła...:cool1: Resztkami sił się od tego czynu powstrzymuję :razz: Quote
Kasia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Madziu to ja Ci te siły prześle telepatycznie a Ty go wykradnij, ok...? ;) Quote
madziasto4 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 fidelek2 napisał(a):Madziu to ja Ci te siły prześle telepatycznie a Ty go wykradnij, ok...? ;) Ta jest! :p Anusia & Alutka napisał(a):Dzien dobry kawowo-sliwkowe :loveu: Dobry, ułaa śliwkowe :razz: madzia i medor napisał(a):Ale klimatyczne fotki:loveu::loveu: Czołem :razz: Wróciłam, padam twarzą na pysk...I to za własne pieniądze :evil_lol: Pogoda zrobiła się świetna, ale na górze tak wiało (to i tak mało powiedziane), że aż mnie przesuwało:crazyeye: Znowu zmiania planów i zejście na dół zamiast wędrówka szczytami, bo wiatr mnie dosłownie przewracał...Jeszcze takiego wietrzycha jak jeżdżę w góry to nie doświadczyłam... Ale dzień tak czy siak udany :lol: Psiurki wróciły właśnie ze spaceru. Toro drze japę na wszystko co się rusza i nie rusza :mad: Proszę zaliczyć również powietrze :mad: Jak wychodzi na taras, to robi obchód i szczeka jakby był na swoim...:razz: Ale i tak łajzę kocham :lol: Masterek wczoraj trząsł się jak galareta, wymiotował pianą, dzisiaj w porządku. A Torcio zdrowy jak byk. O, właśnie cholernik obżera moje skarpetki... Quote
Anusia & Alutka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Biedna Madźka :glaszcze: znowu nie osiągnęła szczytu :shake: :eviltong: Quote
madziasto4 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Biedna Madźka :glaszcze: znowu nie osiągnęła szczytu :shake: :eviltong: Ćwinia :evil_lol: :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 madziasto4 napisał(a):Ćwinia :evil_lol: :evil_lol: Dziękuję :loveu: Quote
Aga76 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Cześć Madziu [quote name='Anusia & Alutka']Biedna Madźka :glaszcze: znowu nie osiągnęła szczytu :shake: :eviltong: anusiowy słodki komentarz Quote
madziasto4 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Dziękuję :loveu: Plosiem :lol: [quote name='Aga76']Cześć Madziu anusiowy słodki komentarz Dzień dobry :loveu: Quote
Recommended Posts