madziasto4 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Fajnie miec takich dwoch wariatow. Zastanawiam sie czy dwie sunie tez takie odpały mają. :hmmmm: Jak Fiorella urosnie, to Aga sie wypowie :evil_lol: Pewnie też, chooociaż...z założenia kobiety są normalniejsze... O taaak, czekam na ten moment z niecierpliwością :cool3: [quote name='Pegaza']Witam MADZIE przesyłam słonko do Zakopca co by na wycieczke mogła wyjść:p Anusia:eviltong: Jutro mają być niby burze, a Twoje słonko ma dojść według prognoz na niedzielę i poniedziałek... [quote name='Magda_Miki']Hej! Nie zauważyłam zdjęć:splat: Widzę, że Toro nawet na moment nie przestał świrować. Kiedy on w końcu dorośnie?:lol: Przy poważnym Masterku to on taki dzieciuch niedoświadczony jest. Przynajmniej macie wesoło w domu. Nareszcie się nam pokazałaś! I to w jakiej ilości:eviltong: Gorące buziaki! Heej Sierota..:p Nie mam zielonego pojęcia :lol: Jeszcze sobie mnie trochę pooglądacie. Będzie zapasu na rok :eviltong: [quote name='fidelek2']Madziu na tej 'WRZUCIE' ten filmik mi się ładował i ładował....czekałam i czekałam i po 20 minutach zrezygnowałam...:p Czemu tak się działo? Może miał sporą pojemność i trzebabyło jeszcze trochę poczekać :lol: Ja tak jak Madzia korzystam z Photobucketa (jest też o tyle fajniej, że widać postęp ładowania się filmiku), tam musiałabyś się najpierw zarejestrować i zalogować, później w okienku wybierz filmik z komputera (zaznacz zakładkę 'video' koniecznie). Później ładowanie, trzeba czekać i na koniec link do wklejenia. Quote
Anusia & Alutka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Hey Magdo Torkowo-Masterkowa. Gdzie fotki??? :mad: [quote name='Pegaza'] Anusia:eviltong: Quote
Magda Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Cześć Madzia! Zrobiłam Mikiemu coś strasznego...:roll: Ale o tym później Quote
Helga&Ares Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Magda_Miki napisał(a):Cześć Madzia! Zrobiłam Mikiemu coś strasznego...:roll: Ale o tym później co???????? Quote
Anusia & Alutka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Magda_Miki napisał(a):Cześć Madzia! Zrobiłam Mikiemu coś strasznego...:roll: Ale o tym później Nooo ciesze sie ze nareszcie to pojelas :roll: Quote
Kasia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Magda_Miki napisał(a): Cześć Madzia! Zrobiłam Mikiemu coś strasznego...:roll: Ale o tym później Kiedy będzie to 'później'? Mi sie zdaje, że to już :p Quote
madziasto4 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Hey Magdo Torkowo-Masterkowa. Gdzie fotki??? :mad: Zaaara noo...:eviltong: madzia i medor napisał(a):Doberek, byłam i fotki widziałam:p:p Doberek Magda_Miki napisał(a):Cześć Madzia! Zrobiłam Mikiemu coś strasznego...:roll: Ale o tym później Coś mu zrobiła?? Quote
Kasia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Cześć Magdaleno! Wolny wieczór i czas spędzamy przy kompie? :lol: Quote
AlKil Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Cześć Madziu! Jakby pojawiło się u Ciebie słoneczko, to podeślij je z łaski swojej tutaj...:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 madziasto4 napisał(a):Zaaara noo...:eviltong: Nie zara tylko tera noooo! Quote
madziasto4 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 fidelek2 napisał(a):Cześć Magdaleno! Wolny wieczór i czas spędzamy przy kompie? :lol: Cześć, witam.. Ano, trza się zrelaksować, dzisiaj padało caaaały dzień.. AlKil napisał(a):Cześć Madziu! Jakby pojawiło się u Ciebie słoneczko, to podeślij je z łaski swojej tutaj...:lol: U Was też do kitu?? Co za pogoda... Anusia & Alutka napisał(a):Nie zara tylko tera noooo! Noo juuż, zaaara... Quote
madziasto4 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Pegaza']Witam wieczorowo:p Witam :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Łooo Madźka, to Ty nawet górską laseczke masz :razz: Foty jeno Torkowe, a nie Twoje, za przeproszeniem... Jak co Magda zrobiła?? Kite Mikusiowi opitoliła :placz: Quote
madziasto4 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Łooo Madźka, to Ty nawet górską laseczke masz :razz: Foty jeno Torkowe, a nie Twoje, za przeproszeniem... Jak co Magda zrobiła?? Kite Mikusiowi opitoliła :placz: A mam..:razz: Wieeem, że Torkowe. Zara bedom. Już widziałam :p Kite to on ma nadal, opitolona została kitka :eviltong: Quote
madziasto4 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Po pokoju fruwa kilka kawałków kości prasowanej i ta czarna cholera nie dopuszcza Mastera do żadnej z nich :lol: Jak tylko Master idzie w kierunku jakiejś to mały pędem leci, wskakuje Masterowi przed nosem, kość w dziób, kuper do góry i zadowolony :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Śliczny ten domek :loveu: Wogole wszystkie zdjatka ladne, tylko dlaczego nie Torkowe ja sie pytam... EDIT: O juz sa Torusiowe. Moooje kochanie :calus: Madźka, a Panowie to tak caly czas w szelkach? Quote
madziasto4 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Śliczny ten domek :loveu: Wogole wszystkie zdjatka ladne, tylko dlaczego nie Torkowe ja sie pytam... EDIT: O juz sa Torusiowe. Moooje kochanie :calus: Madźka, a Panowie to tak caly czas w szelkach? Nieeee, chociaż czasami tak łażą jak zapomnę im zdjąć... Jakiś pacan na Krupówkach..Mim znaczy się. Quote
Pegaza Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 oo huba buba:lol: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l135.jpg ładny tylko troszku za fest powiginany niczym fale Dunaja:evil_lol: http://images26.fotosik.pl/17/41cba77d73e8e63f.jpg są i pysie dwa:loveu: http://images30.fotosik.pl/17/81fa36d368c7140b.jpg no i widok:p http://images30.fotosik.pl/17/4429b49cd5ae80f5.jpg żadna praca nie hańbi:p http://images29.fotosik.pl/17/106c9a2692d7a639.jpg Quote
Anusia & Alutka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 A mim to nie przypadkiem ten o ktorym pisza w nowej Angorze?? :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ale ślicznie tam jest moje też ma tą zabawke tego psa z ikea:D Quote
Recommended Posts